راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

راست می گی!!!!!!:eek:
400 تومن!!!!:eek:
پس اوخر بهمن میده 200 و خورده ای؟:-":biggrin1:
ولی بدون شوخی این گروه IranXBox دستگاهاش خوبه؟؟؟
آدرس و شمارشو میدی؟؟؟
چیزه تعجب آوری نیست
من 6 ماه پیش کنسولمو از دبی گرفتم 400 تومن تازه ایران 400 تومن شده !
اما Iranxbox کارش درسته پیشنهاد می کنم از ایشون خرید کنید

دمت گرم ولی آدرس و شمارشو میدی؟؟؟
iranxbox.com

کنسول های جدید با خروجی HDMI و هیت سینک؟...
24.gif

هیت سینک دارهاش هنوز نیومدن;)

میگم من از بازیهای اول شخص بدم میاد ولی از ریسینگ و فوتبال و سوم شخص خیلی خوشم میاد ایا کنسول بگیرم؟ در ضمن مثلا من الان کنسولم هارد نداره بعد اگه بخوام از کامپیوتر اپتودیت های کنسول رو بگیرم بزیزم رو دستگاه بدون هارد میشه ایا میشه اپتودیت ها رو ریخت رو مموری کارت؟و ایا وقتی ما مثلا یه بار اپتودیت میکنیم سری بعد که خواستیم دوباره اپتودیت کنیم ایا میشه اپتودیت قبلی رو پاک کرد یا باید قبلی هم باشتش

هيت سينك چيه؟:confused::biggrin1:
درايو elite كه benq هست ميشه درايوشو تعويض كرد و درايو سامسونگ يا هيتاچي روش گذاشت تا كپي خور باشه؟
اينجوري اگه بشه جديداشم كپي خور خواهد شد.;)

رايو elite كه benq هست ميشه درايوشو تعويض كرد و درايو سامسونگ يا هيتاچي روش گذاشت تا كپي خور باشه؟
اينجوري اگه بشه جديداشم كپي خور خواهد شد.;)

پریمیوم ها که میشه فکر نمیکنم فرقی بین elite و پریمیوم باشه;) ولی مشکل اینجاست که درایو همه نریخته که بری جمع کنی بزاری روی الیتتو اگه باشه دسته 2 هست!

پریمیوم ها که میشه فکر نمیکنم فرقی بین elite و پریمیوم باشه;) ولی مشکل اینجاست که درایو همه نریخته که بری جمع کنی بزاری روی الیتتو اگه باشه دسته 2 هست!
آیا شما مطمینید که میشه درایو benq رو با درایوهای دیگه عوض کرد؟
اگه مطمین هستید پیدا کردن درایو که کاری نداره.ان قدر xbox 3 چراغ داده تو همین فوروم هست که میشه درایوشون رو ازشون خرید و گذاشت رو دستگاه.

آیا شما مطمینید که میشه درایو benq رو با درایوهای دیگه عوض کرد؟
اگه مطمین هستید پیدا کردن درایو که کاری نداره.ان قدر xbox 3 چراغ داده تو همین فوروم هست که میشه درایوشون رو ازشون خرید و گذاشت رو دستگاه.
ببین من مطمئن مطمئن نیستم چون ندیدم کسی اینکار رو بکنه ولی فکر هم نمیکنم نشه!
برای اینکه مطمئنب شی به Taher پی ام بده...

اقا از اساتيد ميخوام اينو بخونن مثل اينكه در مورد هك شدن بنكيو هست .

BenQ.Xtreme.and.iXtreme.Samsung.FW.Spoofs 1.0 - gigabite

Use these FW files if you originally had a BenQ drive (with 64930C firmware) on your Xbox 360.

All you have to do is pick which firmware (Xtreme/iXtreme) you want, insert your key and flash the .BIN file to your drive.

**IMPORTANT** You MUST have the BenQ drive with the firmware 64930C for these files to work!!

This package allows you to use any Samsung drive with any (Xtreme/iXtreme) firmware already spoofed and tested. All you have to do is pick which firmware (Xtreme/iXtreme) you want, insert your key and flash the .BIN file to your drive. For now this is a Firmware Toolbox work around fix, hopefully support for this drive fw type is added. Hitachi package currently in BETA testing.

همون طور که اشکان تو یه تاپیک دیگه گفت : درایو بنک هک شده ولی تا حالا فیرمور درست و حسابی و استاندارد:biggrin1: براش نیومده حالا هی بگید درایو بنک هک شده یا نه؟:evil::biggrin1:

این FWSpoofs که اومده ربطی به فیرمور درایو benq نداره. تا جایی که فهمیدم این برنامه کاری می کنه که شما درایو سامسونگ خودتون رو می زارید جای درایو benq (که البته باید حتما فیرمور دستگاهتون 64930C باشه) و key درایوتونو وارد می کنید و از طریق تغییراتی که این برنامه ایجاد می کنه با اینکه شما یک درایو سامسونگ هک شده رو در کنسول قرار دادید ولی دستگاه فکر می کنه که این درایو همون benq هست و متوجه تغییر درایو نمی شه.

کلا می خوندم کار جالبیه ولی خیلی به درد بخور نیست و نمی تونه خیلی در سطح وسیع مفید باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or