راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پایتخت ارزون کرده به من میگفت 800 حالا کپی خور شده بود بله 420 هرکی ادرس میخواد به گه بهش بدم کریسمس چقدر دیگس اون موقع اتفاق خواصی میفته :confused:

اما یه دست دومی که 1 سال ، 1 سال و نیم کار کرده ، امتحانشو پس داده دیگه ...
قبول نداری ؟

مسئله اينه كه ادم به فروشندش نمي تونه اعتماد كنه
از كجا معلوم تو اين 1 سال ونيم دستگاه بدون مشكل كار كرده باشه
موقع تست كردن هم كه چيز زيادي معلوم نميشه!

من یدونه پریموم پیدا کردم کامل و کپی خور شده البته نمیدونم درایور و ریجنش چیه ولی گفته بهم 460 ولی فکر کنم تا 420 حل بشه به نظرت الان بگیرم یا بزارم بعد از کریسمس
اگه می تونی طاقت بیاری بزار بعد از کریسمس... اگر دیگه صبر عیوب داری بزار تو خرداد بگیر که قیمت پایینه... ;)

با عرض سلام:love:
میخاستم بدونم برای کدوم ریجن بازی های بیشتری میاد؟
و کدوم ریجن بازی های raceing بیشتری داره و بازی های ورزشی کمتر؟؟؟:confused:

Xbox 360 Wireless controler for Sale

من يك كنترلر وايرلس Xbox 360 آكبند دارم كه ميخواهم بفروشمش چون اضافي و كاربردي برام نداره اگر كسي مشتاقه وميخاد به من ميل بزنه ، هرچي كه بيرون ميگن من 5 تومان ارزونتر ميدم اين هم ميل منه

mourner@gmail.com

فکر کنم شما اطلاغات تکمیلی قبل از خرید 360 نخوندید.به صفحه قبل هم برید من لینکش گزاشتم.
بهترین region ها فعلا J و UC است که بازی ها هم بیشتر برای این دو region ئیاد.

سلام
من 3-4 روز پیش یدونه اکس باکس 360 خریدم البته قبل خریدن اطلاعاتی که بچه های اینجا
در مورد داغ کردن و چه ریجنی و چه درایوی رو دستگاه باشه بخری بهتره و ... رو خوندم یه چنتا
سوال داشتم
موقع خرید یدونه اینترکولر هم براش خریدم بعد یدونه پنکه هم الان گذاشتم که روی دستگاه
داره باد میزنه . دست که به بدنش میزنم بدنش خنکه خنکه البته موقع بازی کردم مثلا
امروز یه 2-3 ساعت باهاش بازی کردم یخورده جزیی گرم شده بود این عزیزانی که دستگاهاشون
سوخته بوده بدنه دستگاهشون گرم میشده ؟ یا اصلا ربطی به این حرفا نداره و
اگه بخواد بسوزه کولر گازی هم بذارم توش میسوزه ؟

شرمنده فکر کنم ربطی به این تاپیک نداره ولی اگه کسی جواب بده ممنون میشم
سوال دوم :من بازی برای پی اس 2 اونایی که نبود یا خیلی کم بود رو دانلود میکردم الان مال ِ اینرو هم دانلود میتونم بکنم (با استفاده از تورنت) یه سایتی هم هست که بازی و اینا فقط برای
دانلود میذاره منتها جلوی بازی ها نوشته مثلا multi5 یکی دوتا هم ریجن فری بود ولی در مورد
pal یا NTSC چیزی ننوشته بود برای پی اس 2 لااقل مشخص بود که الان این NTSC هست یا PAL حالا که اکس باکس 3-4 نوع NTSC داره چطوری میشه فهمید که این روی اکس باکس منم
کار میکنه یا نه 6 گیگ هست و خلاصه با 50 کیلوبایت سرعت دانلود لااقل به چی دانلود کنیم که
کار کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or