راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

Salam
Make Shans Nadarim In Consoole Ma Ham 3 Cheragh Dade :(mikham Age Beshe Ye Elite Begam Yeki Az Ashnaha Baram Biyare Benazaretoon Khoobe Elite?man Mitarsam Age Premium Begiram Dobare Kharab She!!!!!
برای چی خراب شه؟... شما مطمئنا تاریخ کنسولتون پایین بوده... کنسول های 2007 به بعد میشه گفت اصلا مشکل گرمایی ندارند... شما با خیال راحت برو پریمیوم بگیر... اگر میخای بیشتر پول بدی الیت بگیر... ;)
پ.ن: از بابت مشکل گرمایی خیالت راحت باشه... فقط کنسولت 2007 به بعد باشه... :yes:

دوستان من به امید خدا میخوام یه کنسول پریموم با درایور سامسونگ بگیرم حالا میخوام اطلاعات کامل رو به من از جمله قیمتش تو ایران(شیراز) بگین و بگین که ایا بصرفه هست الان بگیرم بعدشم چه ریگونی بگیرم و اطلاعات تکمیلی دیگه

دوستان من به امید خدا میخوام یه کنسول پریموم با درایور سامسونگ بگیرم حالا میخوام اطلاعات کامل رو به من از جمله قیمتش تو ایران(شیراز) بگین و بگین که ایا بصرفه هست الان بگیرم بعدشم چه ریگونی بگیرم و اطلاعات تکمیلی دیگه
سلام دوست عزیز...
1- حالا حتما میخای سامسونگ باشه؟... یه هیتاچی 2007 بخر حالشو ببر...
2- قیمت هیتاچی 440 ... تهران...
3- منظورتون ریجن هست دیگه؟ :biggrin1: ... J بهترین هست...
;)

یعنی تهران با شیراز چقدر ممکنه اختلاف قیمت داشته باشه
ایا خرید کنسول دست دوم به صرفه هست؟
1- من نمی دونم... باید از دوستان شیرازی بپرسید...
2- اصلا به صرفه نیست... 100% کنسول نو بهتره... ;)
پ.ن: برای اطلاعات تکمیلی به این تاپیک (سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!) ) مراجعه کنید... ;)

ایلیت بدرد ما ها نمیخوره چون کپی خور شده نیست من پرمیوم 420 قیمت دارم این هیت سینگ جدیدا کی میاد

:eek: 420 !!!

اصلا به صرفه نیست... 100% کنسول نو بهتره...

کنسول دست دوم ، میشه گفت بعضی وقتها از کنسول نو هم بهتره !
شما فکر کن یه کنسول نو میخری ، کاملا شانسیه ، ممکنه عالی باشه ، ممکنه همون روز اول ....
اما یه دست دومی که 1 سال ، 1 سال و نیم کار کرده ، امتحانشو پس داده دیگه ...
قبول نداری ؟ :confused:

اقا من الان سر در گمم به نظر شما باستیم تا کریسمس بعد بگیرم یا نه الان بگیرم تا اون موقع قیمت ها چجوری میشه پائین میاد؟
در ضمن اخه نمیشه اعتماد کنی یه قوت دست دوم میگری طرف کلی باهاش بازی کرده بعد من میخرم 1 ماه هم دووم نمیاره نمیدونم چیکار کنم؟

نگاه کن این جدیدا که بیان مطمعنن قیمتشون بیشتر از این قدیمی هاست.تازه کو تا کپی خور بشن!!!شما می تونی وقتی کپی خور شدند و بعد از اینکه تب بازار خوابید کنسولتون تهیه کنی که فکر کنم این معقولانه ترین راهه.

من یدونه پریموم پیدا کردم کامل و کپی خور شده البته نمیدونم درایور و ریجنش چیه ولی گفته بهم 460 ولی فکر کنم تا 420 حل بشه به نظرت الان بگیرم یا بزارم بعد از کریسمس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or