Niko Bellic 2
کاربر سایت
اوووووووووووووووووووووووووفففففففففففففففففففففففففف چه هندونه ای زیر بقل هم میذارید؟؟؟ کنسولتون داغ نمیکرد چی کار میکردین؟؟؟؟؟
شما برید تو همون تاپیک ps3 (کنسول مورد علاقتون) پست بدید سنگین تره...اوووووووووووووووووووووووووفففففففففففففففففففففففففف چه هندونه ای زیر بقل هم میذارید؟؟؟ کنسولتون داغ نمیکرد چی کار میکردین؟؟؟؟؟
برای چی خراب شه؟... شما مطمئنا تاریخ کنسولتون پایین بوده... کنسول های 2007 به بعد میشه گفت اصلا مشکل گرمایی ندارند... شما با خیال راحت برو پریمیوم بگیر... اگر میخای بیشتر پول بدی الیت بگیر...Salam
Make Shans Nadarim In Consoole Ma Ham 3 Cheragh Dademikham Age Beshe Ye Elite Begam Yeki Az Ashnaha Baram Biyare Benazaretoon Khoobe Elite?man Mitarsam Age Premium Begiram Dobare Kharab She!!!!!

سلام دوست عزیز...دوستان من به امید خدا میخوام یه کنسول پریموم با درایور سامسونگ بگیرم حالا میخوام اطلاعات کامل رو به من از جمله قیمتش تو ایران(شیراز) بگین و بگین که ایا بصرفه هست الان بگیرم بعدشم چه ریگونی بگیرم و اطلاعات تکمیلی دیگه

1- من نمی دونم... باید از دوستان شیرازی بپرسید...یعنی تهران با شیراز چقدر ممکنه اختلاف قیمت داشته باشه
ایا خرید کنسول دست دوم به صرفه هست؟

ایلیت بدرد ما ها نمیخوره چون کپی خور شده نیست من پرمیوم 420 قیمت دارم این هیت سینگ جدیدا کی میاد
420 !!!اصلا به صرفه نیست... 100% کنسول نو بهتره...