راس
کاربر سایت
سی پی یو اسلیم بالاتره اسلیم زود تر پردازش میکنهببخشید میخواستم بدونم کلا تا الان این ایکس باکس ها از نظره سرعت با هم فرق دارن ؟ مثلا سرعته آرکید با اسلیم ؟ یا مثلا ممکنه تو اجرای بازی ها کم بیارن ؟
از نظر قیمت هم بهش نگاه کنی میبینی اسلیم از بقیه مدل ها هم جدید تره هم سیستمش کمی بالاتره
---------- نوشته در 04:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------
شما هر نظری داری چه در مورد 360 و چه در مورد کینکت(به کسانی که کینکت دوست دارن بر نخوره !)
من چند وقت پیش رفته بودم خونه دوستم، این دوست اوشگول ما (:d ) کینکت دارن.
منم تا حالا بازی نکرده بودم، بهش گفتم که روشن کن با هم بازی کنیم.
خلاصه.... کینکت رو روشن کرد و شروع کردیم به بازی کردن و شروع کردیم به انجام حرکاتی که دستگاه بهمون میگفت....
خلاصه.... شده بودیم مثل این اسکل ها :d حرکاتی انجام میدادیم که خودمون هم خندمون گرفته بود
هر کاری میکردیم دستگاه نمیتونست حرکاتمون رو تشخیص بده
خلاصه ، از کینکت زده شدم
دوربین و حسگرش خیلی بیخودی طراحی شده
چون تشخیص دقیقی نداره
به نظرم نخرین خیلی به صرفه تره :d
اگه بنظرت نظر خوبیه بگو چه بهتر اگه مثل اون تاکیدی داری که کسی ناراحت نشه همون بهتر نگی
الان من نظرتو گذاشتم تو کلکسیون نظر های عتیقه
الکی دوستونم تو زحمت انداختی که جوابتو بده big mama jan
کینکت که چیز بی خودی که نیس باید حرکاتی که انجام میدی رو اصول باشه(نحوه درست ایستادن جلوی کینکت) نه که وحشی بازی در بیاری بقل خودت اسکل بازی در بیاری
بقل دوستمون به احتمال زیاد لنز حسگرش تنظیم نبوده
این ملاک نمیشه که بیای بگی کینکت چیز بی خودیه
بازی هاش هم 90 درصد گرافیک پایین هست 10 درصد هم بازی های جدیدی که همین چند هفته اخیر اومده گرافیک عالی نسبت به بازی های قدیمی تر داره
بقل خودت ناراحت نشین از این حرفم