راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اجسان جان اون فیرمور IXtreme هست و با Xtreme فرق داره!
Xtreme فقط برای سامسونگه ولی فیرمور Ixtreme که ضد بن و برای live هست برای تمامی درایو ها موجوده.

در ضمن شما به ورژن هایی که آموزش داده شده زیاد توجه نکن چون ظرز ریختن تمامی فیرمور ها تقریبا به یک شکله.

خیلی ممنون اشکان جان
در ضمن برای اینکه بفهمیم نوع فریمورمون چیه باید چی کار کنیم ؟؟منظورم یه روش مثل psp که میری تو تنضیمات و فریمور رو نشون میده.

اشکان جان در کل می خوام بدونم من وقتی که 360 گرفتم با درایو Hitachi/LG به مغازه داره بگم که چه فریموری برام بریزه که دیگه بن نشم؟؟؟:confused: .

در ضمن برای اینکه بفهمیم نوع فریمورمون چیه باید چی کار کنیم ؟؟منظورم یه روش مثل psp که میری تو تنضیمات و فریمور رو نشون میده.

به اين راحتي ها نيست توي منو ها هيچ جا ننوشته!
بايد دستگاه رو باز كني و با متصل كرن يك كابل ساتا به مادربورد pc و درايو 360 با استفاده از يه برنامه اي تو pc ميشه فهميد فرموير چي هست
اشکان جان در کل می خوام بدونم من وقتی که 360 گرفتم با درایو Hitachi/LG به مغازه داره بگم که چه فریموری برام بریزه که دیگه بن نشم؟؟؟ .

بايد بگي فرم وير iXtreme بريزه

سلام.من چند وقتیه میخوام 360 بگیرم.چند تا سئوال هم دارم که جواباس برام خیلی مهم و ضروریه.
1_x360 هایی که در سال 2007 ساخته شدن مشکل گرماییشون:sick: نسبت به قبلی ها چه قدر کمتره؟
2_x360 هایی که بعد از ماه هفتم سال 2007 ساخته شدن چه طور؟؟

سلام.من چند وقتیه میخوام 360 بگیرم.چند تا سئوال هم دارم که جواباس برام خیلی مهم و ضروریه.
1_x360 هایی که در سال 2007 ساخته شدن مشکل گرماییشون:sick: نسبت به قبلی ها چه قدر کمتره؟
2_x360 هایی که بعد از ماه هفتم سال 2007 ساخته شدن چه طور؟؟

سلام؛

1. اینجوری که من فهمیدم، باید اینقدر بهتر شده باشند که حدّاقل اگه بخوای 3-4 ساعت در روز بازی کنی نیازی به اینتر کولر و این خرجای اضافه نداشته باشی .
  2. انگار قراره هیت سینک های جدیدی روشون بذارن که باز هم مشکلات گرماییشونو کمتر می کنه .
( ولی اینو هم بدون که تمام بچّه ها عقیده دارند که که خراب شدن یا نشدنش شانسیه!! )
  • درضمن، منم هنوز نخریدم و منتظر اوّل مهرم:sleeping: چون مطمئّناً ارزونتر میشه :cheesygri و در ضمن راختتر می تونی دنبال کنسولای برج 7 به بعد باشی .
موفّق باشی

اقایون و خانم ها xbox360 های جدید(هیت سانک و HDMIport )هم اکنون در بازار امریکا:
core:400$:eek:
premium:600$:eek:
و یه پک پرمیوم با 5 تا بازی 900$:eek:
البته این ها با tax هست:)

سلام
اقا من یه ایکس باکس 360 خریدم میخواستم بدونم ایکس باکس به مانیتور معمولی فلترون میخوره یا نه؟
لطفا اکرکسی میدونه به من کمک کنه
پیشاپیش ازشما تشکرمیکنم

سلام
اقا من یه ایکس باکس 360 خریدم میخواستم بدونم ایکس باکس به مانیتور معمولی فلترون میخوره یا نه؟
لطفا اکرکسی میدونه به من کمک کنه
پیشاپیش ازشما تشکرمیکنم
بله
فقط به یه کابله vga احتیاج دارید که الان 30 تومنه

با سلام.........
دوست عزیز جناب Princ Of Persia باید بگم که بله اگه منظور شما مانیتورهای سری Crt هست البته شما حتما نیاز به یه تبدیل دارید که به سر کابل وی جی ای دستگاهتون بزنید(اصطلاحا به اون تبدیل مادگی هم میگن)
تازه اگه مانیتورتون هم ال سیدی باشه هم که دیگه مشکلی نیست فقط کافیه تبدیل مانیتور ال سیدی رو برای کابلتون بگیری......:);)
البته همونطور که دوستمون mohammad_66 گفت باید کابل وی جی ای حتما بخری تا بتونی به مانیتور وصل کنی

با سلام....
راستی بچه من یه سوال داشتم میخواستم بدونم ایا میشه و راهی هست که بتونم از اون هد ستی که همراه خود کنسول هست برای شنیدن صدای بازی ها (منظورم چت و بازی انلاین نیست) رو بشنوم؟؟؟؟؟
اگه راهی هست ممنون میشم اگه بگید.......;)

با سلام....
راستی بچه من یه سوال داشتم میخواستم بدونم ایا میشه و راهی هست که بتونم از اون هد ستی که همراه خود کنسول هست برای شنیدن صدای بازی ها (منظورم چت و بازی انلاین نیست) رو بشنوم؟؟؟؟؟
اگه راهی هست ممنون میشم اگه بگید.......;)

من هر کاری کردم ولی نشد ....

با سلام....
اگه راهی هست ممنون میشم اگه بگید.......
نه اون فقط برایه چته;)

دوستان بازی های کپی آدم بخره بهتره یا ارجینال استامپر !؟ کدوم به لنز دستگاه کمتر آسیب میرسونه و بهتر اجرا میشه !؟ (لطفا اگر کسی میدونه سریع جواب بده )

دوستان بازی های کپی آدم بخره بهتره یا ارجینال استامپر !؟ کدوم به لنز دستگاه کمتر آسیب میرسونه و بهتر اجرا میشه !؟ (لطفا اگر کسی میدونه سریع جواب بده )

کپی روی دی وی دی ورباتیم که خیلی دی وی دی با کیفیتی هستش از بقیه کپیها بهتره . از بقیه مثل اچ پی و یا فوجی استفاده نکنی بهتره . من خودم با استمپری(مالزی) مشکلی نداشتم وخیلی نرم کار میکرد ، در ضمن خوشکلتره . در کل بچه ها اول کپی روی ورباتیم و بعد استمپری(مالزی) رو ترجیح میدن .

کپی روی دی وی دی ورباتیم که خیلی دی وی دی با کیفیتی هستش از بقیه کپیها بهتره . از بقیه مثل اچ پی و یا فوجی استفاده نکنی بهتره . من خودم با استمپری(مالزی) مشکلی نداشتم وخیلی نرم کار میکرد ، در ضمن خوشکلتره . در کل بچه ها اول کپی روی ورباتیم و بعد استمپری(مالزی) رو ترجیح میدن .
من نميدونم اين 2-3 روز تو اين تاپيكا چه خبره:mad: ميشه بگيد كي كل كاربرا (يا اكثرشون) ديسك استمپري رو به ديسك رايتي ترجيح دادن؟
قبلا در اين زمينه آقا طاهر زحمت كشيدن و يه تاپيك زدن و به مقايسه ديسكها پرداختن شما ميتوني به ان تاپيك يه سر بزنيد.
در ضمن نظر شخصي من اينه كه اول ورباتيم بعد ديتا رايت و hp اگه ديگه هيچي دستتون نيومد اونوقت استمپري. البته فكر ميكنم افراد زيادي تو اين سايت اين نظررو داشته باشن

اصلا از ديسك هاي استمپري استفاده نكن چون كيفيت ديسك هاش اصلا خوب نيست
در ابتدا ديسك ها رو به راحتي اجرا ميكنه ولي به مرور زمان لنز رو ضعيف ميكنه
روي اين موضوع خيلي وقت پيش بحث شده:
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2631

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or