راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

منظورت از هیت سینک سوم هیت سینک cpu است ؟
من شنیدم تازه یه خبراییه که میخان هیت سینک cpu رو عوض کنن
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ از کجا میشه فهمید ؟ باید تاریخ خاصی باشه ؟
والا درست نمیدونم خودم :cheesygri ولی میگن از وسطایه 2007 اینا اومدن که امکان 3 چراغ(شایدم چلچراغ:cheesygri) رو کم میکنه!!!
ميگم اينجايي كه گفتي از اين شارژرها كه 15 دقيقه اي شارژ ميكنه داره ديگه؟
قيمتش چنده؟
ببخشید دخالت میکنم
پاساژ رضا دارن ;)
اونطوری که فهمیدم قیمتش بینه 7000 تومن تا 10000 تومنه!
ولی امین حتما این شارژرو بگیر چون هم سریعتر میشارژه هم خوده سونی میگه 5 برابره آلکالاین نگه میداره:eek:
اینم مدلش برو سرچ کن ببین : 34hrmf4
ویرایش: در ضمن 4 تا باطریه 2700 هم داخلشه(جدا قیمت مناسبی داره)
ویرایش2: نه اشتباه شد قیمتش 20 -25 تومنه :))

آخرین ویرایش:
تهران كه نيستم ولي موردي نداره ممنون!
ميگم اينجايي كه گفتي از اين شارژرها كه 15 دقيقه اي شارژ ميكنه داره ديگه؟
قيمتش چنده؟

شارژرهای 15 دقیقه ای رو سونی میزنه (اولترا 15)مدلش هم اینه bcg-34hue4 البته باطریهای 2700 میلی رو 15 دقیقه شارژ میکنه (تا اونجایی که اطلاع دارم 2700 میلی توبازار نیست) ولی باطریهای 2500 و کمتر رو تو 25 دقیقه شارژ میکنه ، قیمتش هم با 4 تا باطری دور و بر 70000 تومنه (عملکرد بازیابی نداره). شما اگه بودجشو داری یه شارژر سونی مدل bcg-34hrmf4 بگیر با 4 تا باطری حدود 50000 تومنه توی 150 دقیقه 2 باطری و 300 دقیقه 4 تا باطری 2500 و 2700 رو شارژ میکنه . در ضمن عملکرد بازیابی داره که باقیمانده باطریتو خالی میکنه و بعدشروع به شارژ میکنه که البته 5 ساعت به تایمش اضافه میشه ، یه صفحه ال سی دی برای نمایش مقدار شارژ باطری هم داره هر وقت باطری رو داخلش بزاری مقدار باطری رو هم نشون میده. اگه هم گرونه مدلbcg-34hre4 هم خوبه که اونم عملکرد بازیابی داره و همینطورمدلbcg-34he4هم با 4 باطری 2500 میلی قیمتش 36000 تومنه(عملکرد بازیابی نداره) . اینایی که گفتم باطریهای سریع بودن، شارژرهای معمولی هم هست که بنظر من انرژایزر بگیری بهتره چون باطریهای اصل سونی 7000 تومنه (2500 میلی) ولی انرژایزر من 3500 خریدم کاملا هم ازش راضیم تقریبا 4 برابر الکالاین کار میکنه شارژرش هم 16000 خریدم که 2 تا باطری روی خودش داره ، 15 ساعته باطری 2500 میلی رو شارژ میکنه و قطع کن هم داره . در ضمن اگه سونی خریدی حواست باشه که باطری تقلبی بهت ندن ، فقط 2500 تو بازار هست و بقیه که آمپرهایی مثل 3600 و 4300 و... دارند و قیمتشون از 1800 تا 3500 شروع میشه(جفتی) همه تقلبین . باطری اصل روی جعبش هلوگرام داره و 7000 تومنه .در ضمن سونی میگه باطریهاش 5 بابر الکالاین عمر داره .اگه هر مارک شارژری خریدی از همون مارک باطری استفاده کن .
موقع خریدن باطری ، شارژر ، مموری استیک و فلش مواظب باشید تقلبیشون فوق العاده زیاده ، گول ارزونی رو نخورید و هلوگرام رو حتما چک کنید.

وای چقدر نوشتم:sick:

آخرین ویرایش:
من تو یکی دیگه ازتاپیکهای تالار یه مطلبی در مورد تشخیص xbox360 هایی که دارای هیت سینک جدید هستن از اونایی که این هیت سینک ها رو ندارن نوشتم.
گفتم لینکشو این جا هم بذارم و نظر شما رو هم بدونم.
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=237766&postcount=601
دوست دارم نظرتون روبدونم.

مهدی مطمینی قیمتا اینجورین؟:eek:
اون bcg-34hrmf4 فقط24$ هستا:confused:

من این قیمتا رو از عامل فروش شارژر و باطریهای سونی پرسیدم . نمایندگی سونی بود ، حالا شاید 2 یا 3 تومن گرونتر گفته (تو شهرستان ) ولی حدودا درسته . بنظر من سونی(باطری و شارژر) خیلی گرونه نمیصرفه ;) اون قیمتی رو که شما میگین قیمت جهانیه ، توایران که خودت میدونی هرکی هرکیه:laughing:
در ضمن گفتم که تقلبیشون تو بازار زیاده ، از نظر بسته بندی و قیافه دقیقا کپیه اصله ولی هلوگرامشون تابلو هستش . تقلبیه هلوگرامش سیاهه .

آخرین ویرایش:
دوستان با پوزش از اینکه میان بحث تخصصی شما می پرم. اینجا تاپیک راهنمایی برای خرید x360 هست نه راهنمایی برای خرید باتری های دسته!

در صورت علاقه به ادامه دادن این موضوع یک تاپیک با همین موضوع می توانید ایجاد کنید و به ادامه بحث بپردازید.

موفق باشید

بچه ها به من میگن پلی3 بگیرم بازی هایی که براش میاد عالی اینطوری هستش
یعنی بازی هایه 360 که در اینده میاد به درد نمی خوره
هر کی گفته خیلی عقده طرفداری ps3 بوده ;)
اتفاقا بازیایی که برای 360 میان و الان هستن اصلا قابل مقایسه با بازیای
ps3 نیست :p
ps3 فقط یه متال گیر داره که بهش مینازن که من فقط یک نسخه از بازیای
متال گیر رو بازی کردم که خیلی افتضاح بود (البته نمیگم اینم بده ولی من
از اون خوشم نیومد)

هر کی گفته خیلی عقده طرفداری ps3 بوده
اتفاقا بازیایی که برای 360 میان و الان هستن اصلا قابل مقایسه با بازیای
ps3 نیست
ps3 فقط یه متال گیر داره که بهش مینازن که من فقط یک نسخه از بازیای
متال گیر رو بازی کردم که خیلی افتضاح بود (البته نمیگم اینم بده ولی من
از اون خوشم نیومد)
باز بچه بازی در نیاریدو تاپیکو به گند نکشید
یه ذره جنبه داشته باشید تا کسی چیزی میگه نپرید بهش اگرم بیمورد حرف میزنه که "آگاه کردن مدیریت از تخلف"برایه چیه؟

بچه ها به من میگن پلی3 بگیرم بازی هایی که براش میاد عالی اینطوری هستش
یعنی بازی هایه 360 که در اینده میاد به درد نمی خوره

نميدونم اينجا چرا پست زدی، ولی اگه ميگشتی ميتونستی تاپيک مربوطه رو پيدا کنی، بفرما :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3479

انتخاب هم بستگی به خودتون داره، انقد اطلاعات خوب و کامل تو اين انجمن هست که انتخاب کنسول رو برای شما راحت کرده.

شارژرهای 15 دقیقه ای رو سونی میزنه (اولترا 15)مدلش هم اینه bcg-34hue4 البته باطریهای 2700 میلی رو 15 دقیقه شارژ میکنه (تا اونجایی که اطلاع دارم 2700 میلی توبازار نیست) ولی باطریهای 2500 و کمتر رو تو 25 دقیقه شارژ میکنه ، قیمتش هم با 4 تا باطری دور و بر 70000 تومنه (عملکرد بازیابی نداره). شما اگه بودجشو داری یه شارژر سونی مدل bcg-34hrmf4 بگیر با 4 تا باطری حدود 50000 تومنه توی 150 دقیقه 2 باطری و 300 دقیقه 4 تا باطری 2500 و 2700 رو شارژ میکنه . در ضمن عملکرد بازیابی داره که باقیمانده باطریتو خالی میکنه و بعدشروع به شارژ میکنه که البته 5 ساعت به تایمش اضافه میشه ، یه صفحه ال سی دی برای نمایش مقدار شارژ باطری هم داره هر وقت باطری رو داخلش بزاری مقدار باطری رو هم نشون میده. اگه هم گرونه مدلbcg-34hre4 هم خوبه که اونم عملکرد بازیابی داره و همینطورمدلbcg-34he4هم با 4 باطری 2500 میلی قیمتش 36000 تومنه(عملکرد بازیابی نداره) . اینایی که گفتم باطریهای سریع بودن، شارژرهای معمولی هم هست که بنظر من انرژایزر بگیری بهتره چون باطریهای اصل سونی 7000 تومنه (2500 میلی) ولی انرژایزر من 3500 خریدم کاملا هم ازش راضیم تقریبا 4 برابر الکالاین کار میکنه شارژرش هم 16000 خریدم که 2 تا باطری روی خودش داره ، 15 ساعته باطری 2500 میلی رو شارژ میکنه و قطع کن هم داره . در ضمن اگه سونی خریدی حواست باشه که باطری تقلبی بهت ندن ، فقط 2500 تو بازار هست و بقیه که آمپرهایی مثل 3600 و 4300 و... دارند و قیمتشون از 1800 تا 3500 شروع میشه(جفتی) همه تقلبین . باطری اصل روی جعبش هلوگرام داره و 7000 تومنه .در ضمن سونی میگه باطریهاش 5 بابر الکالاین عمر داره .اگه هر مارک شارژری خریدی از همون مارک باطری استفاده کن .
موقع خریدن باطری ، شارژر ، مموری استیک و فلش مواظب باشید تقلبیشون فوق العاده زیاده ، گول ارزونی رو نخورید و هلوگرام رو حتما چک کنید.

وای چقدر نوشتم:sick:

بابت توضیحاتت خیلی ممنون فقط شارژ 15 دقیقه ای انرژایزر هم یمزنه تو سایتش برو...
بازم ممنون

اقا من اصلا تو خط باتري شارژي نيستم
ميرم 4 تا باتري doracell -plusميگيرم قشنگ 1/5 ماه برام كار ميكنه1600 تومن قيمتشه
خدايش من گرفتم الان 1/5توپ كار كرده بازم توي داشبورد نشون ميده شارژش فقط يكي خالي شده

با عرض سلام خدمت دوستان
والا من می خوام تو این چند روزه یه 360 بگیرم.
یه سوال برام پیش اومدی اونم اینه که تو تاپیک نحوه کپی خور کردن و آپدیت Firmware ها برای Hitachi/LG فریمور Xtreme وجود نداره پس من اگه 360 با این درایو بگیرم بعد نمی تونم فریمور Xtreme رو رو نصب کنم و به live هم نمی تون وصل بشم؟؟؟:confused:

ميتوني ولي مثل من بعد از مدتي بن ميشي
ولي ميتوني بازي هاي كه sleath هستند رو
بگيري تا احتمال بن شدنت كمتر بشه
بن شدن دير رو زود داره ولي سوخت و سوز نداره:cheesygri:biggrin1:

با عرض سلام خدمت دوستان
والا من می خوام تو این چند روزه یه 360 بگیرم.
یه سوال برام پیش اومدی اونم اینه که تو تاپیک نحوه کپی خور کردن و آپدیت Firmware ها برای Hitachi/LG فریمور Xtreme وجود نداره پس من اگه 360 با این درایو بگیرم بعد نمی تونم فریمور Xtreme رو رو نصب کنم و به live هم نمی تون وصل بشم؟؟؟:confused:
اجسان جان اون فیرمور IXtreme هست و با Xtreme فرق داره!
Xtreme فقط برای سامسونگه ولی فیرمور Ixtreme که ضد بن و برای live هست برای تمامی درایو ها موجوده.

در ضمن شما به ورژن هایی که آموزش داده شده زیاد توجه نکن چون ظرز ریختن تمامی فیرمور ها تقریبا به یک شکله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or