راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این حرف کاملا مسخره است که هرچه گرون تر بهتر پس باید همه برن از یگانه 360 تای گرون بخرن چون جنسش بهتره نه اون گرون فروشی هست ولی در کل برای من هم سوال هست hp میرزه یا data right
این حرفی که شما میزنی که مسخره تر هست.360 یک کنسول هستش و مثلا یک دستگاه که تاریخ تولیدش یکی باشه و درایوش هم یکی باشه دیگه قیمت که مهم نیستی عنی کسی نمیتونه بگه کیفیت دستگاهی که من میفروشم بهتره.چون همه چیزشون یکی هست. .ولی باز توی دیسک های بازی کلا جنس ها فرق میکنه مثلا چون ورباتیم از همه بهتره گرون تر از همه هست و دیتا رایت چون کیفیتش پایین تر ارزونتر از ورباتیم هست.

ما ميايم اينجا اطلاعات بگيريم
همش كل كل ياد ميگيريم
اگه خودتون تمومش نكنيد كار به مسئولا و درنهايت
قفل شدن تاپيك ميكشه
تو رو خدا بي خيال شيد

آخه دوست من , گل من , عزیز من , شما حتی به حرفی هم که میزنی وقتی پای بند نیستی برای چی الکی یک موضوع رو کشش میدی؟؟؟؟؟؟؟؟

شما خودت توی پست شماره #8691 توی همین تایپیک صفحه قبل(صفحه580) نفر مودید که از قیمت میشه فهمید که جنس خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟

اگر جنس خوب باشه گرون تره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من هم جنسم گرون تره!!!!!!!!!!

تازه مال من کیفیتش هم بهتره!!!!!!!!

بیشتر از همه چون گرون تره پس 100% بهترین کیفیت رو داره

درضمن چون اونا ارزون تره و مال من گرون تر پس نمیتونی اینها رو با هم مقایسه کنی!!!!!!!!!!!

جنس من کیفیتش بیشتره!!!!!!!!!!

من حرف خودتون رو به خودتون تحویل دادم دیگه هم بحث نمیکنم!!!!!!!!!!
:sick::sick::sick::sick::sick::sick:
اي خدا !!!!!!!

من كم اوردم !!! :laughing: بيخيال

آخرین ویرایش:
A lawyer from Fort Lauderdale, Florida has sued Microsoft, claiming that the Xbox 360 causes “destructive scratches” to discs.

According to the Miami Herald, the lawyer says that the laser that reads the Xbox 360 discs permanently ruins games. He is now requesting that Microsoft not only pay to fix the problem, but pay for all of the individual games ruined.

میبینم که گند کاری ها یکی یکی دارن رو میشن!:sick: اگه نتونستید ترجمه کنید بگید!:cheesygri

http://gamerush.zoomshare.com/files...auses_destructive_scratches_to_discs_News.htm

A lawyer from Fort Lauderdale, Florida has sued Microsoft, claiming that the Xbox 360 causes “destructive scratches” to discs.

According to the Miami Herald, the lawyer says that the laser that reads the Xbox 360 discs permanently ruins games. He is now requesting that Microsoft not only pay to fix the problem, but pay for all of the individual games ruined.

میبینم که گند کاری ها یکی یکی دارن رو میشن!:sick: اگه نتونستید ترجمه کنید بگید!:cheesygri

http://gamerush.zoomshare.com/files...auses_destructive_scratches_to_discs_News.htm
سيامك جان ترجمش كن لطفا !! بيبينم چي شده ؟؟

گفته که یک حقوقدان تو فلوریدا از $M شکایت کرده و مدعی شده که 360 روی دیسکها خشهای خفن میندازه!:sick: حقوقدان گفته لیزر دستگاه دیسکهای بازی رو به مرور زمان خراب میکنه از کار میندازه! این آقا از $M درخواست کرده که نه تنها باید خسارت اینطور دستگاهای خراب رو بده بلکه باید بازیهایی رو که دستگاه 360 خراب کرده رو به خسارت دیده ها مجانی بده!! ولی توی اون لینک نوشته بود که $M برای تعویض بازی هایی که 360 خراب کرده 20$ میگیره!!!

گفته که یک حقوقدان تو فلوریدا از $M شکایت کرده و مدعی شده که 360 روی دیسکها خشهای خفن میندازه! حقوقدان گفته لیزر دستگاه دیسکهای بازی رو به مرور زمان خراب میکنه از کار میندازه! این آقا از $M درخواست کرده که نه تنها باید خسارت اینطور دستگاهای خراب رو بده بلکه باید بازیهایی رو که دستگاه 360 خراب کرده رو به خسارت دیده ها مجانی بده!! ولی توی اون لینک نوشته بود که $M برای تعویض بازی هایی که 360 خراب کرده 20$ میگیره!!!
این مشکل روی xbox1 هم بود و اوایل اومدن این کنسول زیاد ازش گله میکردن!
بیخیال همه میدونن 360 1001 مشکل داره ! مهم اینه که ریسک پذیریت مثه من بالا باشه بری این کنسولو بخری:)

گفته که یک حقوقدان تو فلوریدا از $M شکایت کرده و مدعی شده که 360 روی دیسکها خشهای خفن میندازه!:sick: حقوقدان گفته لیزر دستگاه دیسکهای بازی رو به مرور زمان خراب میکنه از کار میندازه! این آقا از $M درخواست کرده که نه تنها باید خسارت اینطور دستگاهای خراب رو بده بلکه باید بازیهایی رو که دستگاه 360 خراب کرده رو به خسارت دیده ها مجانی بده!! ولی توی اون لینک نوشته بود که $M برای تعویض بازی هایی که 360 خراب کرده 20$ میگیره!!!

سلام سیامک جان. آقا ما هنوز نیومدیم تهران. شما هم مثله اینکه بیخیال 360 شدی مثل اینکه با این موضعی که گرفتی:
تو اون مقاله نوشته شده:
The console reportedly damages discs when the user moves the 360 from resting on a vertical to horizontal position, and vice versa during gameplay.
​

یعنی اگه وقت بازی کردن کنسولو از حالت عمودی به افقی تغییر به دیسک آسیب میزنه.

حالا این آقا که دیسکاش خراب شده گفته:
''They don't tell you not to move the tower,'' said Ostrow, who seeks class-action status for the suit.

​

یعنی هیچجا نگفتن که کنسولو نباید جابجا کرد!

نتیجه اخلاقی: وقت بازی کردن دست هم به کنسولتون نزنید چه برسه مثله این آقا تکونشون بدین!
در نهایت فکر کنم مقصر خود شخصه که کنسولو وقت بازی تکون داده، حالا باید واستیم تا رأی دادگاه مشخص بشه!

خش انداختن یه چیزی نیست که رو بشه اگه چنین چیزی بود این همه بچه های سایت میومدن میگفتن در نتحیه چرته!!
آره... درایو کنسول من اصلا مشکلی نداره... وقتی DVD ها رو میزاری توش نه تنها خط نمی اندازه بلکه سالم تر از قبل میده بیرون... :)
--------------------------------------------------
نمی دونم این کنسول هایی که تو فرنگ عرضه شده چه مشکلی دارند... چون یه بار دیگه هم همچین خبری شنیده بودم :yes:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or