نه اینو برای دسته های سیمدرا ساخته که وقتی سیمشو وصل کنی مطمینن فرقی با هم ندارن.

اقا كسي عكس از درايو سامسونگ نداره بندازه من ببينم من تو كفم رفتم توپ خونه سه رقم ديدم موندم كدوم سامسونگه؟
تورو خدا بندازيد فوري
معذرت شب بود مخم ... بود:cheesygriمن دقیقا متوجه منظور شما نشدم . لطفا از علایم نگارشی استفاده کنید !
ولی اون وسیله اسمش با خودشه :
Wireless Gaming Receiver for Windows
یعنی گیرنده ی بی سیم برای ویندوز
از پشت به کیس وصل میشه و از طریق گیرنده ای که داره ، وضعیت دسته رو بررسی میکنه.
ولی شک دارم با استفاده از اون Play & Charge Kit بشه دسته ی 360 رو به کامپیوتر وصل و باهاش بازی کرد.
چون اون یه شارژره و قانونا میتونه برق رو از طریق پورت USB بگیره و به باتری ِ دسته منتقل کنه.
از نظر منطقی نباید قابلیت این رو داشته باشه که اطلاعات رو از دسته به کامپیوتر منتقل کنه. چون این سیم کلا به باتری وصل میشه ؛ و میدونیم که سیمی که به باتری وصل میشه ، به جز شارژ کار دیگه ای نمی تونه انجام بده.
ولی بازم شک دارم
معذرت شب بود مخم ... بود:cheesygriمن دقیقا متوجه منظور شما نشدم . لطفا از علایم نگارشی استفاده کنید !
ولی اون وسیله اسمش با خودشه :
Wireless Gaming Receiver for Windows
یعنی گیرنده ی بی سیم برای ویندوز
از پشت به کیس وصل میشه و از طریق گیرنده ای که داره ، وضعیت دسته رو بررسی میکنه.
ولی شک دارم با استفاده از اون Play & Charge Kit بشه دسته ی 360 رو به کامپیوتر وصل و باهاش بازی کرد.
چون اون یه شارژره و قانونا میتونه برق رو از طریق پورت USB بگیره و به باتری ِ دسته منتقل کنه.
از نظر منطقی نباید قابلیت این رو داشته باشه که اطلاعات رو از دسته به کامپیوتر منتقل کنه. چون این سیم کلا به باتری وصل میشه ؛ و میدونیم که سیمی که به باتری وصل میشه ، به جز شارژ کار دیگه ای نمی تونه انجام بده.
ولی بازم شک دارم
میخام 360 بگیرم یکجا پیدا کردم core pal میده 285000 بعد ntsj میده 325000 تومان چرا این اختلاف و داره و کنسول core موقع خرید باید به چه چیزیش دقت کنی ؟
دسته بیسیم و سیم دار چنده ؟
وقتی کنسول خریدم چه چیزی لازم داره براش بگیرم
اگه پول داری هم ترجیحا پریمیوم بگیر...حتماً پال بوده اون قيمت ميخواسته بهت بندازه...
شما يا uc بگير يا ntsc j و کلاً بيخيال pal شو که بعداً پشيمون میشی به خاطر کمبود بازيهاش
تو ایران

من نگفتم همین الان بره بخره!... من گفتم اگه میخاد بگیره ترجیحا پریمیوم بگیرهعزيزان دل بابا
با قحطي پريميو م مواجه هستيم تقريبا بيشتر جاها نداره و چون كميابه
قيمت رفته بالا همه جا ميگن 15 ماه جولاي دوباره وارد ميشه![]()

میگ اون درایوری که مایکرو داده برا دسته های wire (سیمی) هست و در ضمن این سیم اسمش هست playand rechargeable پس میتونه اطلاعات رو عبور بده