راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

در ضمن اشکان توی تاپیک " سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)" گفته :
{{"""مهمترین برتری فیرمور درایو های Samsung در حال حاضر این است که به شما اجازه می دهد از DVD5 (دی وی دی معمولی) نیز برای اجرای بازی ها استفاده کنید، بنابراین اجرای بازی های xbox1 را راحتر می کند."""}}
خوب وقتی اشکان اونجا نوشته برای چی میای دوباره سوال می کنی؟ اگه غلط نوشته بود که بعد از 1 سال یک نفر پیدا می شد بگه این قسمت نوشتت غلطه!

پس چرا همه دنبال سامسونگ هستن ؟
خودشونم نمی دونن. به هر کی بگی می گه که، می گن سامسونگ بهتره:laughing: و تو ایران هم چیزی که طرفدار بیشتر داشته باشه به جای اینکه ارزونتر شه گرون تر می شه!
این درایو ها همش شانیسه بعضی هاش خیلی خوب کار می کنه بعضی هاشم زیاد خوب کار نمی کنه.

البته الان واقعا از یه جهت سامسونگ بهتره و اونم اینکه فریمور ضد بن داره. که البته این فریمور دیگه خوندن dvd 5 و از این جور چیزا نداره! البته برای hitachi هم چند وقت دیگه میاد.

یعنی از نظر بازی UC و J/Asia هیچ فرقی ندارن ؟
در ضمن مگه اون آداپتور قیمتش چقدره ؟
الان بازی های j بیشتر از uc دارن می شن تو بازار. بازی های j/asia هم نگین غلطه! بگین بازی های j.

اون پاور آداپتور مال خود 360 ه قیمتشم بستگی داره هر کی یه چییز می ده چون قیمت ثابت نداره ولی حدود 50 هست فکر کنم.

سلام
خوب وقتی اشکان اونجا نوشته برای چی میای دوباره سوال می کنی؟ اگه غلط نوشته بود که بعد از 1 سال یک نفر پیدا می شد بگه این قسمت نوشتت غلطه!

آخه اشکان نوشته :biggrin1: :

{{"""مهمترین برتری فیرمور درایو های Samsung در حال حاضر این است که به شما اجازه می دهد از DVD5 (دی وی دی معمولی) نیز برای اجرای بازی ها استفاده کنید، بنابراین اجرای بازی های xbox1 را راحتر می کند."""}}

من شک کردم که شاید هیتاچی مثلا فیلم DVD 5 رو میخونه ، ولی بازی DVD 5 رو اجرا نمیکنه .

الان بازی های j بیشتر از uc دارن می شن تو بازار. بازی های j/asia هم نگین غلطه! بگین بازی های j.

یعنی بازی یی نیست که مثلا برای UC بیاد و برای J نیاد ؟

اون پاور آداپتور مال خود 360 ه قیمتشم بستگی داره هر کی یه چییز می ده چون قیمت ثابت نداره ولی حدود 50 هست فکر کنم.

:eek:

پنجاه هزار تومن یه آداپتور ؟ :eek:

این که قیمتش از دسته هم بیشتر میشه !!!!!

خیلی ممنون که جواب دادی :cool:

آخرین ویرایش:
من شک کردم که شاید هیتاچی مثلا فیلم دی وی دی رو میخونه ، ولی بازی DVD 5 رو اجرا نمیکنه .
خوب درست شک کردی چون hitachi نمی تونه بازی هایی که روی dvd5 رایت می شن رو بخونه. البته نوشته من فکر نمی کنم جای شک ایجاد کنه در این مورد.
یعنی بازی یی نیست که مثلا برای UC بیاد و برای J نیاد ؟
نه مگر اینکه اون بازی اصلا باری j نیومده باشه که خوب برعکسشم هست این.

پس واسه هیتاچی یه مشکلی هم که پیش میاد اینکه این playble demo هم نمیتونی بگیری روش بازی کنی چون اینارم من هرچی دارم رو dvd 5 هستش درسته؟

با سلام من یک مشکلی دارم اونم این هست که دیشب میخواستم لود کنم در بازی rainbowsix vegas ولی مینوشت this divice not enogh for save بعد رفتم ببینم هاردم چقدر جا داره دیدم

12 gb free زده ولی میزنه بازم جا نداره حالا من چیکار کنم در ضمن من یک چیزی حدود 14 سیو دارم که همه را به صورت owerwrit زدم اگر مثلا چنتاش را پاک کنم achivmentهش که نمیپره اگر میشه یک راهی جلو پام بزارید آخه این 12 گیگ خالی داره چرا نمیشه روش سیو زد ممنون میشم

با سلام من یک مشکلی دارم اونم این هست که دیشب میخواستم لود کنم در بازی rainbowsix vegas ولی مینوشت this divice not enogh for save بعد رفتم ببینم هاردم چقدر جا داره دیدم

12 gb free زده ولی میزنه بازم جا نداره حالا من چیکار کنم در ضمن من یک چیزی حدود 14 سیو دارم که همه را به صورت owerwrit زدم اگر مثلا چنتاش را پاک کنم achivmentهش که نمیپره اگر میشه یک راهی جلو پام بزارید آخه این 12 گیگ خالی داره چرا نمیشه روش سیو زد ممنون میشم

سلام دوست عزیز .
شما یکی از اهنگای هاردت رو پاک کن فک کنم مشکلت حل بشه ;)

به قران بد شانس ترين ادم روي زمين خودمم من
همين ديروز يه صد تومن ديگه جو ر كرديم و همش 65 تومن مونده بود كه با
قحطي دستگاه پريميو مواجه شدي و همه ميگن نداريم
خدا يه صبري به من بده:(

جدی ؟ !!!!!
یکی از دوستان می گفت که گرون شده نه اینکه تموم شده

باز خوبه شما قبلا داشتي حسابي بازي كردي من كه اگر تا آخر اين هفته گير نيارم عقده اي مي شم :(( :mad: :evil:

آخرین ویرایش:
اقايون ، دوستان
من X360 وصله به مانيتور L1720b (كابل رو 35 تومن خريدم)
هرزگاهي ميبينم تصوير دون دون ميشه يعني يجوري شفاف نيست
اين علتش چيه؟
در اون لحظه كه اينجوري ميشه گاهي تصوير هم مي پره براي چند لحظه و همچنان چراغ سبز روشنه
ممنون ميشم پاسخ بديد

ممنون از اين همه جواب مفيد و سودمند

بستگی به بازی داره، تلویزیون اگر Wide Screen باشه تو اکثر بازی ها تصاویر رو بدون اون نوارهای سیاه خواهید دید.
موفق باشید
آقا طاهر من به اميدخدا ميخوام همين روزها از فروشگاهتون 360بگيرم ولي ميخوام همزمان يه مانيتور خوب هم تهيه كنم حالا به نظر شما r71 سامسونگ كه 26 اينچ هست بهتره يا همون سامسونگ 940bw؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or