x360-ps3-ps2
کاربر سایت
نه مشكلي ندارهمي خواستم بدونم كه اگه مدل core رو بخريم با بازي هاي كپي مشكلي داره؟ آخه يكي به من گفت كه با بازيهاي كپي مشكل دارن! بعد قيمت مدل core در بازار تهران چقدره؟
320000
330000
نه مشكلي ندارهمي خواستم بدونم كه اگه مدل core رو بخريم با بازي هاي كپي مشكلي داره؟ آخه يكي به من گفت كه با بازيهاي كپي مشكل دارن! بعد قيمت مدل core در بازار تهران چقدره؟

فكر ميكنم اين سايت بتونه كمكتون كنهبا درود فراوان!
دوستان من خارج از ایران هستم. میخوام برای پسر عموم که تهران هست یه ایکس باکس 360 پیریمیوم بگیرم ولی میخوام از اینترنت بگیرم و بجای اینکه اول بیاد پیش من بعد پست کنم اون سایت یراست بفرسته ایران. کسی همچین سایتی سراغ داره به جوز ایبای و آمازون!
آره هست ولی بازی نمی تونی بریزی روش...مي خواستم بدونم مموريها جواب گوي ذخيره ي بازيها هستن و قيمتشون چقدره؟
1. فرقی ندارهسلام
دوتا سوال دارم.
البته ببخشید ، چون شاید سوالم خیلی مبتدیانه و یا احمقانه باشه. :blushing:
آیا فقط درایو های سامسونگ میتونن DVD های معمولی 5 گیگی رو بخونن ؟ یعنی درایو های هیتاچی نمیتونن بخونن ؟ :confused:
مگه ریجن UC از بقیه ریجن ها بهتر نیست ؟ ( بازیاش بیشتره ) پس چرا اکثرا دنبال ِ J/Asia هستن ؟
با تشکر

بستگی به بازی داره، تلویزیون اگر Wide Screen باشه تو اکثر بازی ها تصاویر رو بدون اون نوارهای سیاه خواهید دید.ببخشين اگه توhd tv مثلا r71 سامسونگ بازي كنيم اون نواراي سياه بازم بالاوپايين صفحه ميافته؟
آیا فقط درایو های سامسونگ میتونن DVD های معمولی 5 گیگی رو بخونن ؟ یعنی درایو های هیتاچی نمیتونن بخونن ؟
پس چرا همه دنبال سامسونگ هستن ؟1. فرقی نداره
چون J/Asia یه آداپتور داره تو جعبش که برق رو به 220 تغییر میده (برق تهران)