راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

جنگ سر چيه اخه كانتر كه خزشده كسي كانتر بازي نمي كنه بابا الكي موضوع منحرف مي كنيد
اينجا اطلا عات تكميلي هست لطفا اينقدر دعوا نكنيد /:)

برای دومین بار

با درود فراوان!
دوستان من خارج از ایران هستم. میخوام برای پسر عموم که تهران هست یه ایکس باکس 360 پیریمیوم بگیرم ولی میخوام از اینترنت بگیرم و بجای اینکه اول بیاد پیش من بعد پست کنم اون سایت یراست بفرسته ایران. کسی همچین سایتی سراغ داره به جوز ایبای و آمازون!

با درود فراوان!
دوستان من خارج از ایران هستم. میخوام برای پسر عموم که تهران هست یه ایکس باکس 360 پیریمیوم بگیرم ولی میخوام از اینترنت بگیرم و بجای اینکه اول بیاد پیش من بعد پست کنم اون سایت یراست بفرسته ایران. کسی همچین سایتی سراغ داره به جوز ایبای و آمازون!
فكر ميكنم اين سايت بتونه كمكتون كنه
http://www.nextgen.ir/

اقايون ، دوستان
من X360 وصله به مانيتور L1720b (كابل رو 35 تومن خريدم)
هرزگاهي ميبينم تصوير دون دون ميشه يعني يجوري شفاف نيست
اين علتش چيه؟
در اون لحظه كه اينجوري ميشه گاهي تصوير هم مي پره براي چند لحظه و همچنان چراغ سبز روشنه
ممنون ميشم پاسخ بديد

سلام

دوتا سوال دارم.
البته ببخشید ، چون شاید سوالم خیلی مبتدیانه و یا احمقانه باشه. :blushing:

آیا فقط درایو های سامسونگ میتونن DVD های معمولی 5 گیگی رو بخونن ؟ یعنی درایو های هیتاچی نمیتونن بخونن ؟ :confused:

مگه ریجن UC از بقیه ریجن ها بهتر نیست ؟ ( بازیاش بیشتره ) پس چرا اکثرا دنبال ِ J/Asia هستن ؟

با تشکر

سلام

دوتا سوال دارم.
البته ببخشید ، چون شاید سوالم خیلی مبتدیانه و یا احمقانه باشه. :blushing:

آیا فقط درایو های سامسونگ میتونن DVD های معمولی 5 گیگی رو بخونن ؟ یعنی درایو های هیتاچی نمیتونن بخونن ؟ :confused:

مگه ریجن UC از بقیه ریجن ها بهتر نیست ؟ ( بازیاش بیشتره ) پس چرا اکثرا دنبال ِ J/Asia هستن ؟

با تشکر
1. فرقی نداره
2. نه ... چون J/Asia یه آداپتور داره تو جعبش که برق رو به 220 تغییر میده (برق تهران)

ببخشين اگه توhd tv مثلا r71 سامسونگ بازي كنيم اون نواراي سياه بازم بالاوپايين صفحه ميافته؟
بستگی به بازی داره، تلویزیون اگر Wide Screen باشه تو اکثر بازی ها تصاویر رو بدون اون نوارهای سیاه خواهید دید.
موفق باشید

سلام
آیا فقط درایو های سامسونگ میتونن DVD های معمولی 5 گیگی رو بخونن ؟ یعنی درایو های هیتاچی نمیتونن بخونن ؟

1. فرقی نداره
پس چرا همه دنبال سامسونگ هستن ؟

در ضمن اشکان توی تاپیک " سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)" گفته :
{{"""مهمترین برتری فیرمور درایو های Samsung در حال حاضر این است که به شما اجازه می دهد از DVD5 (دی وی دی معمولی) نیز برای اجرای بازی ها استفاده کنید، بنابراین اجرای بازی های xbox1 را راحتر می کند."""}}

؟

چون J/Asia یه آداپتور داره تو جعبش که برق رو به 220 تغییر میده (برق تهران)

یعنی از نظر بازی UC و J/Asia هیچ فرقی ندارن ؟
در ضمن مگه اون آداپتور قیمتش چقدره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or