راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بازی Gears of War رو میشه دو نفره با دو دسته بدون اینترنت بازی کرد؟
دیگه چه بازیهایی رو میشه اینطوری بازی کرد؟ PES و NFS ؟ لطفا بازیهای قشنگ و معروف رو نام ببرید

خیلی ممنون از پاسخ شما خشایار عزیز ( اگه اسم رو درست گفته باشم )

در مورد firmware میدونم MS این کارو نمیکنه :دی آخه کنسولهایی که از چین میاد، همونجا کپی خورش کردن، منظورم این بود که شاید اینم ریختن توش :دی

برا XFPS هم بگم که خوب اگه باز بازی باید support کنه برا چی اینو ساختن؟ مگه خود کنسول Usb نداره که mouse و keyboard بخوره ؟
البته به این XFPS کنترلر PS2 و Guitar HEro و DancePad هم میخورن، فکر کنم بوی شبیه سازی بیاد :cheesygri
اسم رو درست گفتي ... اسم شما چيه متال باز عزيز ؟:cheesygri
منم كه گفتم نميدونم XFPS بايد ساپورت كنه بازي يا نه ... ولي Guitar Hero رو راس مي گي ;).

من ميگم به تو :
1. 2ونيم متر تا 3 متر
2. تازه اومده تو بازار جهاني ... تا 2-3 ماه ديگه مياد ايران
3. نه نداره ... آره همينه
4 . فن اصلا ساختاره پيچيده اي نداره كه مدلش مهم باشه ... ولي من خودم Nyko دارم.
5. خوده ماكروسافت جلوي بن رو ميگيره ؟!؟!؟:laughing: ... هيچ كدوم اين فيرم وير رو نداره ... حتي 2007 ها ... بايد بريزي يا بدي برات بريزن (www.NextGen.ir)
6 . بازي بايد ساپورت كنه (تا جايي كه من مي دونم) ولي اگه از لايو استفاده مي كني مي توني با كيبورد راحت واسه دوستات Text Message بفرستي ...
-------
اينم بگم كه فقط METALLICA
كارت درسته دوسته عزيز ....

فکر کنم جواب 3 غلطه
بله کابل کامپوننت رو پک پرمیوم هست

:laughing::laughing:سلام
آقا بالاخره منم رفتم قاطی جامپینگی ها :laughing::laughing::laughing::laughing:
منم 360 خریدم امروز از آقا طاهر مدل XBOX 360 Core NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
البته خودم پیرمیومش کردم :laughing::laughing::laughing:
یه هارد دست دوم در حد نو که فقط اسمش دست دوم هست از همونجا گرفتم با کابل مانیتور و یه دسته وایرلس کلا برام دراومد 466000 تومن .
فقط لطفا یه راهنمایی کنید چه نوع باطری ای برای دسته وایرلس بخرم که خوب و دوام دار باشه .:confused::confused::confused::confused::confused:
دوستانی هم که تا به حال نخریدن برن حتما از آقا طاهر بخرن واقعا کارشون درسته . :love::love::love::love::love::love:

منم 360 خریدم امروز از آقا طاهر مدل XBOX 360 Core NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
یه هارد دست دوم در حد نو که فقط اسمش دست دوم هست از همونجا گرفتم با کابل مانیتور و یه دسته وایرلس کلا برام دراومد 466000 تومن .
فقط لطفا یه راهنمایی کنید چه نوع باطری ای برای دسته وایرلس بخرم که خوب و دوام دار باشه .:confused::confused::confused::confused::confused:
دوستانی هم که تا به حال نخریدن برن حتما از آقا طاهر بخرن واقعا کارشون درسته . :love::love::love::love::love::love:
من اگه بخوام بخرم بايد قيد pc را بزنم بخرم؟

آقايون آنلاين من pc را بچسبم يا x360 را jump in كنم؟
مطمئن باش 360 !!
همونطور كه دوستان گفتند دليل اولش بازي هاي فوق العاده هست
دليل دوم قيمت مناسب هستش
دليل سوم اين كه شركت هاي بازي سازي بيشتر واسه كنسول هاي نسل جديد بازي ميسازند تا PC چون سود خوبي داره . الان با ورود كنسول هاي نسل جديد بسياري از شركت هاي بازي سازي PC از بين رفتند . براي مثال در كشوري مثل ژاپن اصلا بازاري به عنوان بازار بازيهاي PC معنا نداره !! چون اونجا فقط بازي كنسول پيدا ميشه !!
الان شما بخواي يكي از بازي هاي 360 روي PC با تمام جزئيات در كيفيت HD اجرا كني بايد يه سيستم چند ميليون تومني داشته باشي تازه شايد به 360 برسه .
حالا انتخاب با شماست .

واقعا خريد PC فقط براي انجام بازي هاي روز ، كار احمقانه اي هست .
اگر قصد شما از خريد PC High end فقط و فقط اجراي بازي هاي روز هستش . بايد بگم كه پول خودتون رو هدر داديد .

بازی Gears of War رو میشه دو نفره با دو دسته بدون اینترنت بازی کرد؟
دیگه چه بازیهایی رو میشه اینطوری بازی کرد؟ PES و NFS ؟ لطفا بازیهای قشنگ و معروف رو نام ببرید

لطفا به جای مقایسه 360 با PC به راهنمایی بپردازید ;)
کسی نبود؟ :confused:

سلام
خب چرا نرفتی یه primum ش رو بگیری که اجناس دسته 2 هم روش نباشه؟!

دوستان من خيلي وقت بود كه توي سايت نتونستم بيام به دليل قطع بودن تلفن خونمون بود . حالا اگر ميشه يكي به من بگه الان 360 با رجيون UC با درايو Samsung چنده ؟! راستي بازي هاي 360 الان قيمتش چنده !؟ بازي Need For Speed Pro Street كي براي 360 مياد !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or