اسم رو درست گفتي ... اسم شما چيه متال باز عزيز ؟:cheesygriخیلی ممنون از پاسخ شما خشایار عزیز ( اگه اسم رو درست گفته باشم )
در مورد firmware میدونم MS این کارو نمیکنهآخه کنسولهایی که از چین میاد، همونجا کپی خورش کردن، منظورم این بود که شاید اینم ریختن توش
برا XFPS هم بگم که خوب اگه باز بازی باید support کنه برا چی اینو ساختن؟ مگه خود کنسول Usb نداره که mouse و keyboard بخوره ؟
البته به این XFPS کنترلر PS2 و Guitar HEro و DancePad هم میخورن، فکر کنم بوی شبیه سازی بیاد :cheesygri
.من ميگم به تو :
1. 2ونيم متر تا 3 متر
2. تازه اومده تو بازار جهاني ... تا 2-3 ماه ديگه مياد ايران
3. نه نداره ... آره همينه
4 . فن اصلا ساختاره پيچيده اي نداره كه مدلش مهم باشه ... ولي من خودم Nyko دارم.
5. خوده ماكروسافت جلوي بن رو ميگيره ؟!؟!؟:laughing: ... هيچ كدوم اين فيرم وير رو نداره ... حتي 2007 ها ... بايد بريزي يا بدي برات بريزن (www.NextGen.ir)
6 . بازي بايد ساپورت كنه (تا جايي كه من مي دونم) ولي اگه از لايو استفاده مي كني مي توني با كيبورد راحت واسه دوستات Text Message بفرستي ...
-------
اينم بگم كه فقط METALLICA
كارت درسته دوسته عزيز ....

من اگه بخوام بخرم بايد قيد pc را بزنم بخرم؟:laughing::laughing:سلام
آقا بالاخره منم رفتم قاطی جامپینگی ها :laughing::laughing::laughing::laughing:
منم 360 خریدم امروز از آقا طاهر مدل XBOX 360 Core NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
البته خودم پیرمیومش کردم :laughing::laughing::laughing:
یه هارد دست دوم در حد نو که فقط اسمش دست دوم هست از همونجا گرفتم با کابل مانیتور و یه دسته وایرلس کلا برام دراومد 466000 تومن .
فقط لطفا یه راهنمایی کنید چه نوع باطری ای برای دسته وایرلس بخرم که خوب و دوام دار باشه .:confused::confused::confused::confused::confused:
دوستانی هم که تا به حال نخریدن برن حتما از آقا طاهر بخرن واقعا کارشون درسته .![]()
بله دوست عزیز حق با شماست.فکر کنم جواب 3 غلطه
بله کابل کامپوننت رو پک پرمیوم هست
آقايون آنلاين من pc را بچسبم يا x360 را jump in كنم؟من اگه بخوام بخرم بايد قيد pc را بزنم بخرم؟
دلیلش بازی های عالی که واسه این کنسول اومده هستميشه دليل بياري؟
مطمئن باش 360 !!آقايون آنلاين من pc را بچسبم يا x360 را jump in كنم؟
بازی Gears of War رو میشه دو نفره با دو دسته بدون اینترنت بازی کرد؟
دیگه چه بازیهایی رو میشه اینطوری بازی کرد؟ PES و NFS ؟ لطفا بازیهای قشنگ و معروف رو نام ببرید

:laughing::laughing:سلام
آقا بالاخره منم رفتم قاطی جامپینگی ها :laughing::laughing::laughing::laughing:
منم 360 خریدم امروز از آقا طاهر مدل XBOX 360 Core NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
البته خودم پیرمیومش کردم :laughing::laughing::laughing:
یه هارد دست دوم در حد نو که فقط اسمش دست دوم هست از همونجا گرفتم با کابل مانیتور و یه دسته وایرلس کلا برام دراومد 466000 تومن .
فقط لطفا یه راهنمایی کنید چه نوع باطری ای برای دسته وایرلس بخرم که خوب و دوام دار باشه .:confused::confused::confused::confused::confused:
دوستانی هم که تا به حال نخریدن برن حتما از آقا طاهر بخرن واقعا کارشون درسته .![]()