راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

چه فرقي داره 9 يا 10
فكر كنم صدا و گرافيك فرق داشته باشه؟
فقط گرافيك ...
مگه اسمه DirectX به گوشت هم آشنا نيست ؟:confused:
خيلي از نظر گرافيك بازي رو خدا مي كنه و يكي از بازي هايي هم كه 10 رو پشتيباني ميكنه بازي معروف Crycis هستش كه اگه بياد انقلابي در صنعت بازي هاي PC به وجود مياره ...
اينم بگم كه اين مدل از DirectX پاسخگويي عاليي در ويندوز Vista داره ...
موفق باشيد ...

فقط گرافيك ...
مگه اسمه DirectX به گوشت هم آشنا نيست ؟:confused:
خيلي از نظر گرافيك بازي رو خدا مي كنه و يكي از بازي هايي هم كه 10 رو پشتيباني ميكنه بازي معروف Crycis هستش كه اگه بياد انقلابي در صنعت بازي هاي PC به وجود مياره ...
اينم بگم كه اين مدل از DirectX پاسخگويي عاليي در ويندوز Vista داره ...
موفق باشيد ...
ميدونم ولي واسه صدا هم هست البته فقط تو pc.بازي the darnkss تو دو تا كنسول برابر بود اينا براي اين ميگم كه اگه ps3 از 10 پشتيباني ميكنه بازم فرقي با 360 9 نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این چند تا سوال منو دوستان جواب بدن ، ممنون میشم

1. سیم کنترلر های x360 چند متر هست ؟
2. کابل HDMI نداره دیگه ؟ کلا support نمیکنه ..
3. رو خود package مدل پرمیموم کابل کامپوننت هم وجود نداره ؟ و کلا برا HDTV ، بهترین حالت همین کامپوننت هست دیگه ؟
4. بهترین مدل فن که وجود داره چیه ؟
5. اگر samsung به تاریخ 11/2006 بگیرم بازم باید این firmware جدید رو روش ریخت؟ یا روش از اول هست ؟ منظورم اون firmware هست که گویا مشکل بن شدن رو حل میکنه ؟
6. با XFPS کسی کار نکرده ؟ میخوام ببینم Mouse و Keyboard رو شبیه سازی میکنه تو بازی های FPS یا اینکه باز باید بازی حتما mouse و keyboard رو support کنه؟

خیلی ممنون

با درود فراوان!
دوستان من خارج از ایران هستم. میخوام برای پسر عموم که تهران هست یه ایکس باکس 360 پیریمیوم بگیرم ولی میخوام از اینترنت بگیرم و بجای اینکه اول بیاد پیش من بعد پست کنم اون سایت یراست بفرسته ایران. کسی همچین سایتی سراغ داره به جوز ایبای و آمازون!

این چند تا سوال منو دوستان جواب بدن ، ممنون میشم

1. سیم کنترلر های x360 چند متر هست ؟
2. کابل HDMI نداره دیگه ؟ کلا support نمیکنه ..
3. رو خود package مدل پرمیموم کابل کامپوننت هم وجود نداره ؟ و کلا برا HDTV ، بهترین حالت همین کامپوننت هست دیگه ؟
4. بهترین مدل فن که وجود داره چیه ؟
5. اگر samsung به تاریخ 11/2006 بگیرم بازم باید این firmware جدید رو روش ریخت؟ یا روش از اول هست ؟ منظورم اون firmware هست که گویا مشکل بن شدن رو حل میکنه ؟
6. با XFPS کسی کار نکرده ؟ میخوام ببینم Mouse و Keyboard رو شبیه سازی میکنه تو بازی های FPS یا اینکه باز باید بازی حتما mouse و keyboard رو support کنه؟

خیلی ممنون
من ميگم به تو :
1. 2ونيم متر تا 3 متر
2. تازه اومده تو بازار جهاني ... تا 2-3 ماه ديگه مياد ايران
3. نه نداره ... آره همينه
4 . فن اصلا ساختاره پيچيده اي نداره كه مدلش مهم باشه ... ولي من خودم Nyko دارم.
5. خوده ماكروسافت جلوي بن رو ميگيره ؟!؟!؟:laughing: ... هيچ كدوم اين فيرم وير رو نداره ... حتي 2007 ها ... بايد بريزي يا بدي برات بريزن (www.NextGen.ir)
6 . بازي بايد ساپورت كنه (تا جايي كه من مي دونم) ولي اگه از لايو استفاده مي كني مي توني با كيبورد راحت واسه دوستات Text Message بفرستي ...
-------
اينم بگم كه فقط METALLICA
كارت درسته دوسته عزيز ....

من ميگم به تو :
1. 2ونيم متر تا 3 متر
2. تازه اومده تو بازار جهاني ... تا 2-3 ماه ديگه مياد ايران
3. نه نداره ... آره همينه
4 . فن اصلا ساختاره پيچيده اي نداره كه مدلش مهم باشه ... ولي من خودم Nyko دارم.
5. خوده ماكروسافت جلوي بن رو ميگيره ؟!؟!؟:laughing: ... هيچ كدوم اين فيرم وير رو نداره ... حتي 2007 ها ... بايد بريزي يا بدي برات بريزن (www.NextGen.ir)
6 . بازي بايد ساپورت كنه (تا جايي كه من مي دونم) ولي اگه از لايو استفاده مي كني مي توني با كيبورد راحت واسه دوستات Text Message بفرستي ...
-------
اينم بگم كه فقط METALLICA
كارت درسته دوسته عزيز ....
خیلی ممنون از پاسخ شما خشایار عزیز ( اگه اسم رو درست گفته باشم )

در مورد firmware میدونم MS این کارو نمیکنه :دی آخه کنسولهایی که از چین میاد، همونجا کپی خورش کردن، منظورم این بود که شاید اینم ریختن توش :دی

برا XFPS هم بگم که خوب اگه باز بازی باید support کنه برا چی اینو ساختن؟ مگه خود کنسول Usb نداره که mouse و keyboard بخوره ؟
البته به این XFPS کنترلر PS2 و Guitar HEro و DancePad هم میخورن، فکر کنم بوی شبیه سازی بیاد :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or