راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان
من میخوام از چین یه اسلیم 4 گیگ بخرم بصورت اینترنتی و ارسال همراه اجناس دیگر(خرید مربوط به مغازه) در نوع خرید مشکلی ندارم چنتا نکته میخواستم بدونم . چجوری میشه مطمئن شد کپیخور میشه یا بهتر بگم چجوری میشه فهمید هیتاچی نیست چون اکثر لایت آن ها کپی خور میشن آیا از شما تابحال اینجوری خرید کردین (اگه سایتی یا فروشگاهی تو چین سراغ دارین که بشه بشرط کپیخور خرید لطفا معرفی کنین) ضمنا بنظرتون کلا اینکار بصرفه هست پول کنسول+هزینه گمرکی و.... لطفا هر نظری دارین دقیق بگین

ممنون

سلام دوستان
من میخوام از چین یه اسلیم 4 گیگ بخرم بصورت اینترنتی و ارسال همراه اجناس دیگر(خرید مربوط به مغازه) در نوع خرید مشکلی ندارم چنتا نکته میخواستم بدونم . چجوری میشه مطمئن شد کپیخور میشه یا بهتر بگم چجوری میشه فهمید هیتاچی نیست چون اکثر لایت آن ها کپی خور میشن آیا از شما تابحال اینجوری خرید کردین (اگه سایتی یا فروشگاهی تو چین سراغ دارین که بشه بشرط کپیخور خرید لطفا معرفی کنین) ضمنا بنظرتون کلا اینکار بصرفه هست پول کنسول+هزینه گمرکی و.... لطفا هر نظری دارین دقیق بگین

ممنون
خرید اینترنتی راهی نداری که بفهمی کپی خور میشه یا نه و جدیدا یه سری درایو لایت ان اومده که اونها هم کپی خور نمیشن در کل فکر نکنم به صرفه باشه از اونجا بیارید

سلام اقا من یک سوالی داشتم
تو بحث jatag گفته شده که میشه بازی ها رو ریخت روی هارد و از روی هارد اجرا کرد . ..
سوال من اینجاست که اسلیم 250 jatag نمیشه . پس این هارد به چه درد میخوره در صورتی که بازی ها رو هم نمیشه از روی هاردش اجرا کرد
اگر ممکنه کاری دقیق این هارد رو بگید دقیقا کجا میشه ازش کار کشید

سوال دومم اینه که اگر اسلیم 4 گیگ بگیریم بعد میشه هارد بهش اضافه کرد...
ممنونم از دوستان گل

سلام اقا من یک سوالی داشتم
تو بحث jatag گفته شده که میشه بازی ها رو ریخت روی هارد و از روی هارد اجرا کرد . ..
سوال من اینجاست که اسلیم 250 jatag نمیشه . پس این هارد به چه درد میخوره در صورتی که بازی ها رو هم نمیشه از روی هاردش اجرا کرد
اگر ممکنه کاری دقیق این هارد رو بگید دقیقا کجا میشه ازش کار کشید

سوال دومم اینه که اگر اسلیم 4 گیگ بگیریم بعد میشه هارد بهش اضافه کرد...
ممنونم از دوستان گل
کی گفته اسلیم 250 جیتگ نمیشه من خودم حالا اسلیم 250 دارم و جیتگ هست به روش RGH
برای اسلیم 4 هم میشه جداگونه هارد خرید
در ضمن به دستگاه های جیتگ شده هم میشه هارد اکسترنال وصل کرد و بازی ها رو اون ریخت

با سلام خدمت دوستان ، من اطلاعاتم در زمینه ی ایکس باکس خیلی پایینه
من میخوام یه گیم نت بزنم ، میخواستم ببینم چه ایکس باکسی با چه هاردی بخرم بهتره ؟ و اینکه اسلیم باشه یا ... ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

با سلام خدمت دوستان ، من اطلاعاتم در زمینه ی ایکس باکس خیلی پایینه
من میخوام یه گیم نت بزنم ، میخواستم ببینم چه ایکس باکسی با چه هاردی بخرم بهتره ؟ و اینکه اسلیم باشه یا ... ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام .با چه هاردی منظورت چیه؟ xbox 250 خودش هارد داره نمیخواد هارد بگیری.البته جدیدا همه گیم نت ها دارن جیتگ میکنن .جیتگ بهتره جون دیگه میشه یه هارد اکسرنال بهش وصل کرد و از روی هارد بازی اجرا بشه cd نمیخواد .

سلام دوستان
من امروز یه 4 گیگ اسلیم به قیمت 585 خریدم
روش lt2 بود lt3 کردنش میخوام بدونم ایا درایوش لایت ان هست یا نه

این بازی های که از بازار میگیرم قابل اطمینان هستش برای استفاده در لایو
و اینکه باید با abgx تستش کنیم یا به نوع dvd هم بستگی داره

ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or