ONLY_SONY_PS3
کاربر سایت
کیانوش هستم . راستی بچه ها کسی قیمت core میدونه چنده؟؟؟؟فعلا !!!!!!!!!!!!:cheesygri راستي اسمتو نگفتي!!!؟؟؟![]()
کیانوش هستم . راستی بچه ها کسی قیمت core میدونه چنده؟؟؟؟فعلا !!!!!!!!!!!!:cheesygri راستي اسمتو نگفتي!!!؟؟؟![]()
320-330 باید باشه..کیانوش هستم . راستی بچه ها کسی قیمت core میدونه چنده؟؟؟؟
وااااااااااااي ... واقعا دستت درد نكنه ... من مي خواستم همينو بدونم تا يكي بيارم ... بابا كارت درستهبچه ها من تونستم قیمتهای دبی رو واسه بعضی از دوستان که خواسته بودن بگیرم.
قیمت xbox360 مدل پریمیوم ntsc/j با 1 cd اورجینال 1350 درهم
xbox360 elite قیمت 2400 درهم. بازی هاشم هر کدوم 190 درهم
(هر درهم 254 تومان ) چند روزه دیگه هم ادرسشون با تلفنشون رو واستون میزارم .
پیام

سلام. ببخشید جایی هست که بازی بتونم سفارش بدم اونم برام پستش کنه؟
البته من تهران نیستم:cheesygri
www.nextgen.irسلام. ببخشید جایی هست که بازی بتونم سفارش بدم اونم برام پستش کنه؟
البته من تهران نیستم:cheesygri

بخاری مجازی میخری!!!!!دلیل شما برای تصمیم خودتون محترم ولی من و خیلی ها دلایل محکمی داریم برای خرید Xbox 360
با اینترکولر مشکلات بر طرف میشه... تازه مگه چشه تو زمستون یه وسیله ی 2 کاره داری...بخاری مجازی میخری!!!!!
بعضی ها دستاشون مال 2007 بوده اینتر کولر هم خریدن ولی بازم 3 چراغ رشن میشه!!!با اینترکولر مشکلات بر طرف میشه... تازه مگه چشه تو زمستون یه وسیله ی 2 کاره داری...![]()
ای خدا.................یکی دیگهبعضی ها دستاشون مال 2007 بوده اینتر کولر هم خریدن ولی بازم 3 چراغ رشن میشه!!!
. چرا اخه این حرفو میزنی مال 2007 بوده با اینتر کولر هم باز 3 چراغ قرمز داده
؟؟؟ حتما 10 ساعت پشت سر هم روشنش گذاشته و گر نه امکان نداره ازش درست استفاده کرده باشه و این اتفاق افتاده باشه.منظورت LT,RT هست دیگه؟؟؟ بله پدالی هست.ولی RB,LB نه پدالی نیست.اقا دو تا کلید بالایی دسته 360 پدالی هستن؟
ایول کیانوش.:biggrin1:ای خدا.................یکی دیگه. چرا اخه این حرفو میزنی مال 2007 بوده با اینتر کولر هم باز 3 چراغ قرمز داده
؟؟؟ حتما 10 ساعت پشت سر هم روشنش گذاشته و گر نه امکان نداره ازش درست استفاده کرده باشه و این اتفاق افتاده باشه.
سلام پیام.بچه ها من تونستم قیمتهای دبی رو واسه بعضی از دوستان که خواسته بودن بگیرم.
قیمت xbox360 مدل پریمیوم ntsc/j با 1 cd اورجینال 1350 درهم
xbox360 elite قیمت 2400 درهم. بازی هاشم هر کدوم 190 درهم
(هر درهم 254 تومان ) چند روزه دیگه هم ادرسشون با تلفنشون رو واستون میزارم .
پیام