راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان این عکس پایین رو ببینید آیا همچین چیزی وجود داره؟ که بشه با موس و کیبرد بازی کرد؟

اگر میشه آیا تو تهران توپخانه موجوده؟

قیمتش چنده؟

عکس:
XFPS%20360+keyboard+mouse.jpg
اگه پیدا کردی ادرسه جایی که خریدی رو برام پ.خ کن ممنون میشم چونکه منم شدیدا دنبالشم فقط چون تهران نیستم نتونستم برم دنبالش

اگه پیدا کردی ادرسه جایی که خریدی رو برام پ.خ کن ممنون میشم چونکه منم شدیدا دنبالشم فقط چون تهران نیستم نتونستم برم دنبالش

تو سایت آمازون گذاشته 134 دلار...حساب کن به پول ما میشه بالای 200 تومن....ارزش نداره من که منصرف شدم.. من تا 50 تومن راضیم

سلام.دوستان آیا ایکس باکس360 رو فقط باید از طریق HDMI وصل کرد به TV؟ یا کامپوننت؟آیا میشه به تلویزیون های معمولی هم وصلش کرد مثل PS3 ؟
هم با کامپوننت میشه هم با HDMI و به تلویزیون های عادی با همون کابل های 3 فیشه میشه که همراه خوده کنسول هست

سلام بروبچز .
کسی هست رفته باشه عربستان این طرفا (حج) ایکس باکس خریده باشه؟!! راهنمایی کنه کجا داره که بدم برن بخرن؟!!!!
راستی ایکس باکس وزنش چقدره؟؟ گندس پکش داخل ساک جا نمیشه؟

سلام بروبچز .
کسی هست رفته باشه عربستان این طرفا (حج) ایکس باکس خریده باشه؟!! راهنمایی کنه کجا داره که بدم برن بخرن؟!!!!
راستی ایکس باکس وزنش چقدره؟؟ گندس پکش داخل ساک جا نمیشه؟
داداش بیخیال اونور اب شو چون امکان داره دستگاهی که میاره مدل درایوش هیتاچی یا یه مدل از لایت ان باشه که کپی خور نمی شن

خب شما توضیح بده.. چی و چه مدلی و چه شکلی بگیریم؟

دوست عزیز شما همون برین یه اسلیم با رایتر لایتوان بخرین 0225 البته هک شدشو بگیرین دیگه بعد مدلشم مونده دست خودتون اگه بخایین ساده مشکیش هست 4 گیگ و 250 گیگ هستش و یا میتونین پک کال اف یا گرز اف وارم هست که گرونتره موفق باشین باز سوالی داشتین پ.خ کنین تا بیشتر کمکتون کنم .

دوستان من اسليم دارم با ال تي ٢ ميخوام يه تعداد بازي بگيرم از جمله كرايسيس ٢ و بتمن اركام سيتي و درت ٣ الان ويك و red dead redemltion.

حالا اگه به ال تي ٣ اپديت كنم بعدا دسگاهو ميتونم بازيها رو استفاده كنم؟

دوستان من اسليم دارم با ال تي ٢ ميخوام يه تعداد بازي بگيرم از جمله كرايسيس ٢ و بتمن اركام سيتي و درت ٣ الان ويك و red dead redemltion.

حالا اگه به ال تي ٣ اپديت كنم بعدا دسگاهو ميتونم بازيها رو استفاده كنم؟
دوست عزیز شما اپدیت کنین کنسولتونو رفتین بازی بخرین بگین برا LT3 میخام چون اکثرا یه جاهایی برا LT2 میزنن یعنی تبدیل می کنن 3 رو به 2 موفق باشین .

برای خرید slim به چه نکاتی باید توجه کرد؟
میخوام elite رو بدم یه slim بگیرم
خواهشا اون نکته هایی رو بگین تا موقع خرید سرمون کلاه نره.

شما میرین کنسول بخرین بیشتر دقت کنین پک کنسولو جلو خودتو از پلمپ باز کنه اینجوری بهتره . بعد اسلیمم میخری 0225 درایو لایتوان بخرین حتما بهترین درایو لایتوانه . بعد حتما باز کرد کنسولو حتما بگین جلوتون هکش کنه براتون و بعد هکم حتما تستش کنین با یه بازی بعد تحویلش بگیرین چون تست نکنین برین میشه عین دوست منکه طرف قبول نکرد و باز ازش پول گرفت گفت بردو خودتون خراب کردین در حالیکه این بنده خدا نمیدونه برد چی هست چه برسه به باز کزدن درایو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or