راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پس تو خرید Xbox 360 Slim 250GB Lite-On9504 هیچ شکی نکن.
ممنون ولي فرقش چيه؟
همين الان سرچ كردم ديدم اگه بخام اسليم بگيرم برا بازي هاي جديد حتما LT3 بايد باشه و حتما بازي هاي جديدي كه بخرم ازونايي باشه كه با روش نميدونم چي چي
رايت شدن...شايدم (BURNER MAX)تو همين مايه ها كه قيمتش 7000 تومنه...:((:-o
چه كنم؟

ممنون ولي فرقش چيه؟
همين الان سرچ كردم ديدم اگه بخام اسليم بگيرم برا بازي هاي جديد حتما LT3 بايد باشه و حتما بازي هاي جديدي كه بخرم ازونايي باشه كه با روش نميدونم چي چي
رايت شدن...شايدم (BURNER MAX)تو همين مايه ها كه قيمتش 7000 تومنه...:((:-o
چه كنم؟
دوستان اشتباه نکنید روش BURNER MAX برای وصل شدن به لایو هست که دستگاه فلگ نشه ولی اگر کسی نخواد به لایو وصل شه لازم نیست BURNER MAX بگیره که گرونم پاش در بیاد بلکه کافیه که بازیی بگیره که برای lt 3 یه پچ ساده شده باشه که اونم قیمتش همون 3000 تومن هست . پس اگر شما نمی خواید لایو وصل شید گرفتن بازی های BURNER MAX یه کار بیهوده و حروم کردن پول هست

دوستان اشتباه نکنید روش BURNER MAX برای وصل شدن به لایو هست که دستگاه فلگ نشه ولی اگر کسی نخواد به لایو وصل شه لازم نیست BURNER MAX بگیره که گرونم پاش در بیاد بلکه کافیه که بازیی بگیره که برای lt 3 یه پچ ساده شده باشه که اونم قیمتش همون 3000 تومن هست . پس اگر شما نمی خواید لایو وصل شید گرفتن بازی های BURNER MAX یه کار بیهوده و حروم کردن پول هست
شما درست ميفرماييد
ولي از يكي از دوستان شنيدم و بعدش سرچ كردم متوجه شدم وقتي كه دستگاه ال تي 3 بشه كه بايد برا اجراي بازي هاي جديد ال تي 3 باشه ديگه بازي هاي معمولي رو هارد دستگاه نصب نميشن...
و اگر هم نصب بشن هنگام بازي ارور ميدن...:-b
اين حقيقت داره؟
چون من نميخام بازي هارو از رو درايو اجرا كنم...

شما درست ميفرماييد
ولي از يكي از دوستان شنيدم و بعدش سرچ كردم متوجه شدم وقتي كه دستگاه ال تي 3 بشه كه بايد برا اجراي بازي هاي جديد ال تي 3 باشه ديگه بازي هاي معمولي رو هارد دستگاه نصب نميشن...
و اگر هم نصب بشن هنگام بازي ارور ميدن...:-b
اين حقيقت داره؟
چون من نميخام بازي هارو از رو درايو اجرا كنم...
بله بازی ها اگه ماله lt 2 باشه اجرا نمیشه چون باید برای lt 3 پچ بشه

سلام به همه بزرگان.

نمیدونم جای درستی میپرسم یا نه.

ولی آیا میشه هدست های وایرلسی که با USB به PC وصل میشن رو هم به Xbox360 slim وصل کرد یا نه؟
مثل مدل Logitech G930
اگر وایرلس باشه فکر نکنم ولی اگه با سیم باشه با مبدل USB به Jack 3.5 mm میشه

من دستگاه و ... ندارم. میخوام تازه برم بخرم. میخوام بدونم کلا چند میشه

قبلا قیمته xbox و kinect خوب بود الان به خاطره قیمته دلار و مبارزه با قاچاق ، قیمته اینها هم گرون شده . الان قیمته xbox slim 4g شده 550 تومان .kinect 260 شده .البته روز به روز قیمت ها داره بالا تر میره:((

سلام دوستان این عکس پایین رو ببینید آیا همچین چیزی وجود داره؟ که بشه با موس و کیبرد بازی کرد؟

اگر میشه آیا تو تهران توپخانه موجوده؟

قیمتش چنده؟

عکس:
XFPS%20360+keyboard+mouse.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or