راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها اگه من واسه اشنامون یه مموریه Mb 512 بخرم (مدل کور) واسه سیو بازیا مشکلی پیش نمیاد ؟؟
یعنی به اندازه کافی جا داره ؟ 64 Mb چطور ؟؟
راسی هارد چقدر تو سرعت لودینگ ها تاثیر داره ؟؟ چند % حدودا ؟
یه سوال مسخره : دسته ی Wireless به مدل کور که وصل میشه ؟!

بچه ها اگه من واسه اشنامون یه مموریه Mb 512 بخرم (مدل کور) واسه سیو بازیا مشکلی پیش نمیاد ؟؟
یه سوال مسخره : دسته ی Wireless به مدل کور که وصل میشه ؟!
من تو پست قبلي گفتم 512 نمي صرفه چون قيمتش 50 دلار هست . هارد 20 گيگ كنسول 100دلار هست حالا انتخاب با خودته 512 مگابايت به ازاي 50 دلار . يا 20 گيگ به ازاي 100 دلار!!!!

منم قراره به سلامتي 360 بخرم و چند سوال:
اول اينكه 360 به LG L1720B(سيه فام 17 اينچ) وصل ميشه؟
دوم اينكه مانيتور من DVI نداره چي ميشه؟
سه اينكه بيشترين رزولوشن مانيتورم 1280 در 1024 حالا تصوير به چه صورتي مياد؟ Wide? ميشه راهنمايي كنيد تا بهترين حالت تصوير رو داشته باشم
چهارم: J بگيرم يا UC ميخوام بازي ها سريع تر براش بيان و راحت بتونم بازي كنم
پنچم: فن ضروريه؟
ششم: براي صدا هم بايد كابل بخرم مثل كابل مانيتور؟
1- همه مانيتور ها به 360 وصل ميشن.
2- مشكلي نداره براي من هم DVI نداره با تبديل بايد وصل كني

3- واسه من هم همين رزولوشن ساپورت ميكنه وايد ميشه كه براي اينكه تصوير كشيده نشه بايد كادر مشكي بسازي با خود مانيتور : طريقه ساختن كادر مشكي :http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2010

4- به نظر من فرق نميكني از چند نفر ديگه هم بپرسي ميگن فرقي نميكنه الان اين بازي Forza2 اول جي اومد بعد پال اومد آخرش يو سي اومد بعضي وقتي يوسي زودتر مياد بعضي وقت ها هم همزمان مياد بعضي وقت ها يه هفته نهايت 2 هفته بعد يو سي جي مياد ولي يو سي رو هم جا گرون ميدن بعدش يوسي بايد ترانس بخري ولي J/asia نياز به ترانس نداره.

5- فن به نظر من ضروريه حتي دستگاه مال 2010 باشه !!!!!!!!!!!!!!!

6- نه همون كابل VGA هم براي صداست و تصوير البته بايد براي صدا و تصوير تبديل بخري .

درود
دوستان من میخواستم تو این هفته jump in کنم ولی یک jump زدم باسر خوردم تودیوار از بس که این دستگاه مدلهای مختلف داره.
اگه میشه یک کمکی بکنید اطلات کامل همه مدلهاش رو با قیمتش رو به من یگید وهمچنین کدوم مدلش بیشتر یه درد ما ایرانی ها میخوره.
ممنون

درود
دوستان من میخواستم تو این هفته jump in کنم ولی یک jump زدم باسر خوردم تودیوار از بس که این دستگاه مدلهای مختلف داره.
اگه میشه یک کمکی بکنید اطلات کامل همه مدلهاش رو با قیمتش رو به من یگید وهمچنین کدوم مدلش بیشتر یه درد ما ایرانی ها میخوره.
ممنون
پريميوم بخر J/asia با درايو سامسونگ قيمتش هم حدود 450 تا 470 هستش.

پريميوم بخر J/asia با درايو سامسونگ قيمتش هم حدود 450 تا 470 هستش.
جواد بلاخره قانع شدی الیت نباید بخره پریموم بهتره:cheesygri
دوست عزیز راست میگه شما پریموم بخر درایو سامسونگ تاریخش حواست باشه یه اینتر کولرم بخر واسش دستگاهم هیچ مشکلی نداره خیالت راحت:love:

دوست عزیز راست میگه شما پریموم بخر درایو سامسونگ تاریخش حواست باشه یه اینتر کولرم بخر واسش دستگاهم هیچ مشکلی نداره خیالت راحت:love:

ایشون نبودن که می گفتن الیت بگیر
اون Gartall بود :biggrin1:

فعلا !!!!!!!!!!!!:cheesygri راستي اسمتو نگفتي!!!؟؟؟;)

من تو پست قبلي گفتم 512 نمي صرفه چون قيمتش 50 دلار هست . هارد 20 گيگ كنسول 100دلار هست حالا انتخاب با خودته 512 مگابايت به ازاي 50 دلار . يا 20 گيگ به ازاي 100 دلار!!!!

دوست عزیز شما اگه جواب سوالات منو نمیدونی لازم نیست جواب پستم رو بدی !!
مجبور که نیستی برادر :biggrin1::biggrin1:
قیمتاشم که خودم اطلاع داشتم ;)

یه ادم تو این فروم نیست که مدل کر داشته باشه ؟؟
یکی نیست درست جواب مارو بده :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or