راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

الان درايو هاي اليت همون h-lg و benq هست ديگه؟درست ميگم؟
يعني الان درايو بنكيو هك نشده؟
و اگه هيتاچي (اليت) باشه مثل پرميوم ميشه كپيخورش كرد؟

الان rayansaba میده 470 یعنی 70 تومن بیشتر!
ولی فکر کنم یه کم ارزون بشه

راستی این 360 چند وات برق میکشه
چون من تنظیم کننده برق دارم یعنی کارش اینه که همیشه برقو روی 220 نگه داره روش نوشته 250VA میخواستم ببینم میتونه برقشو تامین کنه (البته من هنوز 360 نخریدم)چون تو منطقه ما برق تو تابستون خیلی نوسان داره و قطع هم میشه میخواستم ببینم با قطع برق به طور ناگهانی مشکلی براش پیش نمیاد

آخرین ویرایش:
راستی این 360 چند وات برق میکشه
چون من تنظیم کننده برق دارم یعنی کارش اینه که همیشه برقو روی 220 نگه داره روش نوشته 250VA میخواستم ببینم میتونه برقشو تامین کنه (البته من هنوز 360 نخریدم)چون تو منطقه ما برق تو تابستون خیلی نوسان داره و قطع هم میشه میخواستم ببینم با قطع برق به طور ناگهانی مشکلی براش پیش نمیاد
به نظر من این تنظیم کننده برق شما ضعیف هستش. چون PSU کنسول XBOX360 حدود 2.7 آمپر برق می کشه و با توجه به توان تنظیم کننده ای که شما در حال حاضر دارید (250VA), این تنظیم کننده قادر به تحمل 250/220=1.13 آمپر هستش.
شما حداقل نیاز به تنظیم کننده 2.7*220=600VA فقط برای کنسول هستید.

دوستان قیمت یه ایکس باکس با تمام تجهیزات لازم و اینکه دو دسته باشه چند برای ادم اب میخوره البته الیته رو نمیگم و منظورم مدل 20 گیگی هست
و قیمت بازیهاش الان چنده

دوستان قیمت یه ایکس باکس با تمام تجهیزات لازم و اینکه دو دسته باشه چند برای ادم اب میخوره البته الیته رو نمیگم و منظورم مدل 20 گیگی هست
و قیمت بازیهاش الان چنده

خوب بعضی جاها می دن بین 460 تا 480 البته جاهای درست حسابیش
اما بعضیا میدن 550:laughing:
دسته هم دونه ای 45 تا 50 البته یکی رو خودش هست
بعضی ها از 3 تومن شروع میشه تا 9 تومن ( بستگی به نوع DVD9 داره که verbatim از همه بهتر و گرون تر هست :biggrin1: )

امکان داره تا 2 ماه دیگه پریمیوم حدود 350-400 بشه؟
نه . مگر اينكه خود مايكروسافت قيمت كنسول رو بياره پايين كه احتمال ميرود اين كار رو بكنه ولي نميشه گفت 100 % قيمت مياد پايين ممكنه به قول دوستان تابستون گرونتر هم بشه ولي هيچي معلوم نيست !! ;):cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or