راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام میشه بگید فرق میان کینکت با سایر ایکس باکس ها چیه؟؟؟>:d
:d عزیز اگر شوخی نمیکنی، جونم برات بگه که کینکت ایکس باکس نیست و بالعکس.
کینکت یک حسگر حرکتیه که مخصوص کنسول ایکس باکس هست، برای کنترل بازی‌ها مثل خود کنترلر کنسول منتها بدون دخالت دست. این حسگر به صورت جداگانه و یا به صورت باندل با خود دستگاه در دسترس هست. کینکت‌هایی رو هم که به صورت باندل عرضه میشه هیچ فرقی با کینکت‌هایی جدا نداره.

:d عزیز اگر شوخی نمیکنی، جونم برات بگه که کینکت ایکس باکس نیست و بالعکس.
کینکت یک حسگر حرکتیه که مخصوص کنسول ایکس باکس هست، برای کنترل بازی‌ها مثل خود کنترلر کنسول منتها بدون دخالت دست. این حسگر به صورت جداگانه و یا به صورت باندل با خود دستگاه در دسترس هست. کینکت‌هایی رو هم که به صورت باندل عرضه میشه هیچ فرقی با کینکت‌هایی جدا نداره.
با تشکر از راهنمایی ات>:dاخه من هیچ چی درمورد ایکس باکس نمی دونم:d

دوستان میشه بگین قضیه ی این باندل چیه ؟! تفاوتش با اسلیم معمولی چیه ؟ و ایا کپی خور هست ؟ ارزش خرید داره به جای اسلیم ؟ مادربردشون متفاوته ؟

دوستان میشه بگین قضیه ی این باندل چیه ؟! تفاوتش با اسلیم معمولی چیه ؟ و ایا کپی خور هست ؟ ارزش خرید داره به جای اسلیم ؟ مادربردشون متفاوته ؟
باندل که میگن فرق سخت افزاری نداره فقط تو ظاهر و یه سری امکانات جانبی فرق داره با اسلیم مثلا باندل گیرز بدنه اش قرمز با طرح گیرز هست با دوتا دسته که اونا هم طرح گیرز رو دارن و یه هارد 320 گیگ که داره در صورتی که اسلیم های عادی بدنه ی مشکی دارن با یه عدد دسته مشکی ساده و یه هارد 250 گیگ (اگر اسلیم 250 بگیرید)
در مورد کپی خور هم باندل گیرز کپی خور میشه
درضمن مثلا باندل گیرز با روشن کردن کنسول آهنگ گیرز رو میزنه و بازی گیرز هم اورجینال باهاشه

آخرین ویرایش:
سلام
راستیتش من خودم 3-4 سال پیش ایکس باکس داشتم ولی از وقتی دیگه مجبور شدم برای انلاین برام پلی 3 رو بگیرم دیگه زیاد بهش سر نمیزنم چون ریجنش هم 3 هستش ولی الان که بازی های پلی 3 سر به فلک کشیده و 3 رقمی شده میخواهم یک ایکس باکس بگیرم
حالا میخواستم بدونم که اصلا الان کار عاقلانه ای هستش بگیرم ؟؟؟؟ اگه الان گرونه کی بگیرم ؟ ؟؟ ؟؟
اگه بشه میخواهم باهاش انلاین هم بازی کنم
اصلا با این lt جدیده اومده مشکل بن و فلگ حل شده ؟
چند گیگش رو بگیرم ( روش نمیخواهم بازی نصب کنم یا اهنگ بریزم و فقط برای بازی هستش و شاید هم گاهی انلاین بازی کردن
اگر نمی خوای بازی ها رو هارد بریزی اسلیم 4 گیگ بگیر که فرقش با اسلیم 250 فقط تو یه هارده که بعدا جداگونه هم میتونی برای اسلیم 4 گیگ هم بخریش (البته اسلیم 250 بدنه اش مشکی براق هست ولی اسلیم 4 گیگ مشکی مات) در مورد انلاین بازی کردن اگر رو دستگاهت
LT+ v3.0 نصب باشه و بازی هات هم به روش برنر مکس رایت شده باشن به راحتی میتونی به لایو وصل شی و نه فلگ میشی نه بن فقط این نکته که بازیات به روش برنر مکس رایت شده باشن خیلی مهمه
من از بازار خبر ندارم ولی فکر کنم با توجه به پایین اومدن نسبی قیمت دلار حالا قیمت ها نسبتا مناسب تر شده باشه ولی فکر کنم نزدیکای عید قیمتا بکشه بالا

مرسی
قیمت ها اینطوریه همه جا توی تهران
اسلیم 4 گیگ 560-580
250 گیگ هم 650
راستی برای انلاین ایکس باکس نیاز نیستش هارد زیاد تری داشته باشی چون پلی 3 این شکلی نیستش مگر اینکه بخواهی دانلود کنی

---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

منم گفتم نیاز نیست
من خودم اسلیم 250 رو آبان خریدم 430 تومن ولی فکر نکنم دیگه بیاد پایین 550 تومن و این قیمتی که میگید فکر کنم خوب باشه چون دو هفته پیش تا بالای 700 هم رسید اسلیم 250

من الان میخوام یه اسلیم بگیرم . میخواستم بدونم بردش چی باشه بهتره یا از کجا بدونم دستش ارجینال و مال خودش هست و عوض نکردن . در کل به کجاها باید توجه کنم تا کلاه نره رو سرم ؟ در ضمن امروز قیمتا چنده ؟ خیلی ممنون

سلام من میخام xbox 360 slim 250 gb بخرم هیج حوابه منو درست نمیدن 1-چه ابدیتی باید داشته باشه که فقط افلاین بازی کنم یعنی اصلا لایو نمیخام 2-چه ریجنی باید باشه -3-چه درایوی کپی خور شده همین ممنون میشم درست .کامل جواب بدید;)

سلام من میخام xbox 360 slim 250 gb بخرم هیج حوابه منو درست نمیدن 1-چه ابدیتی باید داشته باشه که فقط افلاین بازی کنم یعنی اصلا لایو نمیخام 2-چه ریجنی باید باشه -3-چه درایوی کپی خور شده همین ممنون میشم درست .کامل جواب بدید;)
شما میری بخری از فروشنده بپرس lt 3 روش نصبه یا نه اگر نصب باشه که هیچ اگر هم گفت نصب می کنیم در هر دو صورت کپی خور هست و ریجن تو ایران همه ریجنشون pal هست هیچکی ریجن دیگه ای نمیفروشه
توصیه ی من اگر به هیچ عنوان نمی خوای لایو بازی کنی دستگاهتو JTAG کن خودت رو خلاص کن ولی میگم اگر نمی خوای لایو وصل شی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or