راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام همشهری !

بهتر هست Xbox360 coreبگیرم یا پرمیوم؟

100 درصد پرمیوم

برای کدوم رجین بازی بیشتر و زودتر ریلیز میشه؟؟؟؟ و تو ایران بیشتر پیدا میشه؟؟؟

از لحاظ زود ریلیز شدن که فرقش حداکثر یکی دو هفتس . اما اگه اهل بازی گرفتن از West باشی ( که هستی ! :) ) به نظرم PAL بگیر که از UC ( الان خیلی گرون شده ) و J ارزون تره و وست هم بازیاشو داره .

بعد من یه مانیتور 775FT(LG 17 INCH) دارم میخواستم بدونم که میشه ایکس باکس رو بهش وصل کنم.؟؟؟؟؟

به هر مانیتوری میشه !

بازیها تو Xbox360 فریم ریتشون از پیسی بهتر هست یا نه؟؟؟؟

بستگی به PC داره ! :cheesygri اما فریم ریتشون عالیه

باید حتما براش فن بخرم یا اینکه سری جدیدی اومده که فن(اضافه) هم توش باشه؟؟؟؟؟؟

بخری بهتره . البته خودم ندارم مشکلی هم نداشتم . نه اضافه نداره

با سلام .................
ببخشید من میخواستم اگه بشه یه Xbox360 بخرم میخواستم چندتا سوال در موردش بپرسم که اگه جوابم رو بدین ممنون میشم......:) :)
1.بهتر هست Xbox360 coreبگیرم یا پرمیوم؟
2.برای کدوم رجین بازی بیشتر و زودتر ریلیز میشه؟؟؟؟ و تو ایران بیشتر پیدا میشه؟؟؟
3.بعد من یه مانیتور 775FT(LG 17 INCH) دارم میخواستم بدونم که میشه ایکس باکس رو بهش وصل کنم.؟؟؟؟؟
4.بازیها تو Xbox360 فریم ریتشون از پیسی بهتر هست یا نه؟؟؟؟
5.باید حتما براش فن بخرم یا اینکه سری جدیدی اومده که فن(اضافه) هم توش باشه؟؟؟؟؟؟
اگه جواب بدین ممنون میشم:love: :love: :laughing:
سلام
1)primum
2)ریجن uc و j زیاد هم فرقی نمیکنه کدوم رو بگیری...
3)بلی میشه!
4)در یه سطح هستن البته بستگی به سیستمت هم داره:)
5)نه سری نیومده که فن توش باشه حتما هم نباید بخری ولی جهت اطمینان بخر
موفق باشی

سلام SamFisher جان(ببخش اسم کوچیکت رو نمیدونم):) :) :)
من اریا هستم.......:p :p
خوشحال شدم که یه همشهری(کرجی) دیبگه هم پیدا کردم..........:) :)
با ما در ارتباط باش(حداقل بچه های کرج بیشتر همدیگر رو بشناسن)
بابت راهنماییت ممنونم شما خودت از کجا و چه قدر گرفتی؟؟؟؟
راستی جای هست که قسطی هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
.............:laughing: :laughing: :laughing:

آقا من اگه 360 بگيرم و روزي 3 ساعت باهاش بازي كنم تا چهار سال عمر ميكنه؟:confused:

درود،

واقعاً اين کنسول از لحاظ کيفيتی چی در امده که همچين سؤالی ميکنن !:laughing:
والا اينطور که کسايی که خريدن ميگفتن، شانسی هست. يک موقع خوب در مياد يک موقع بعد !
خود چون اينجا گارانتی هم نميکنن يعنی پولت رو داری ميريزی دور !
مثلاً اگه مشکلی پيش بياد ببری نمايندگی ميکروسافت و ...

يه تجديد نظری بکن اگه پولش رو داری که بعد از خراب شدن، پول يک کنسول ديگه رو بدی
360 بگير !!!
اما اگه يه چيز مطمئن ميخوای که مشکلی نداشته باشه همون PS3 پيشنهاد ميشه !! تنها ايرادش برای ما ايرانی ها اينکه کپی خور نيست ولی بالاخره ميشه !

بهتره بيشتر تحقيق کنی !

مثلاً مشکلات کنسول رو برو توی بخش 360 ببين ! توی انجمن های خارجی ديگه هم ميتونی بری ببينی
ولی خوشبختانه من تاحالا نديدم ( اگر هم بوده، من نديدم ) کسی گزارش کنه برای خرابيه ps3 ! ( همينطور توی انجمن های ديگه ! )

آقا من اگه 360 بگيرم و روزي 3 ساعت باهاش بازي كنم تا چهار سال عمر ميكنه؟:confused:
معمولا لوازم الکترونیکی عمر خیلی بالایی ندارن مخصوصا بعضی از اونها مثل مثلا Video Cd و غیره که حساس ترند دیگه 360 جای خود داره اگه می خوای 4 سال عمر کنه مطمئنا باید توی این زمان ، کمی هم خرجش کنی چون بلاخره امکان داره لنز و قطعات دیگه هم خراب بشن که دیگه این مورد فقط مختص 360 نیست و PS3 هم ممکنه این مشکل براش پیش بیاد هرچی بیشتر بازی کنی عمر کنسول کمتر میشه . (البته کیفیت هم در طول عمر کنسول مهمه که خوب PS3 وضعیتش بهتره ) در کل تا 2 الی 3 سال فکر نمی کنم مشکلی براش پیش بیاد با روزی 3 یا 4 ساعت ولی خوب نگهداری هم مهمه همچنین داشتن فن . موفق باشید .

هوراااااااااااااااااااااا...........:) :) بالاخره با خرید Xbox360من موافقت شد:laughing: :laughing:
اما بعد از امتحان ترم دانشگاهم:(( :(( :(( :(( .ولی عیب نداره..........
دوستان من فقط دو تا سوال کلی واساسی(چند بخشی دارم)
1.بالاخره با توجه به اومدن بازیها من نسخه پال رو بگیرم یا یوسی یا جی؟؟؟؟؟؟؟ البته من میخوام بتونم بازی های Xbox رو هم اجرا کنم...........:confused: :confused:
2.تو کرج جایی هست برای فروشش یا باید بیام حتما تهران؟؟؟؟؟؟(خداییش یه جایی رو معرفی کنید که سر ادم رو کلاه نذارن و خوش برخورد هم باشن)؟؟؟؟؟؟
راستی بچه ها Xbox360 که میخوام بگیرم باید بعد تاریخش بعد از فوریه 2006 باشه دیگه(به خاطر مشکل داغ شدن دستگاه)؟؟؟؟؟
ممنوم میشم جوابم رو بدین.................:love: :love: :love:

1.بالاخره با توجه به اومدن بازیها من نسخه پال رو بگیرم یا یوسی یا جی؟؟؟؟؟؟؟ البته من میخوام بتونم بازی های Xbox رو هم اجرا کنم...........:confused: :confused:
2.تو کرج جایی هست برای فروشش یا باید بیام حتما تهران؟؟؟؟؟؟(خداییش یه جایی رو معرفی کنید که سر ادم رو کلاه نذارن و خوش برخورد هم باشن)؟؟؟؟؟؟
راستی بچه ها Xbox360 که میخوام بگیرم باید بعد تاریخش بعد از فوریه 2006 باشه دیگه(به خاطر مشکل داغ شدن دستگاه)؟؟؟؟؟
1. ببین به ترتیب الویت: pal - j - uc. بین تعداد بازی های j و uc فرق خاصی نیست ولی بازی های pal رو همه جا نمی فروشن و فقط west و چند جای دیگه میارن. البته j-asia به دلیل اینکه بازی هاش راحت گیر میاد و برقشم 220 ولته بهترین گزینس.
قابلیت اجرای بازی های xbox هم مال فیرمور های ورژن 5 بود. این ixtreme که جدید اومده و ضد بن هست دیگه چنین قابلیتی نداره. فکر نمی کنم آدم انقدر بخواد ریسک کنه که فقط به خاطر 4 تا بازی xbox بخواد از فیرمور ضد بن شدن استفاده نکنه.
البته کماکان می شه بازی هیا xbox روی dvd9 ریخت و اجرا کرد و مدل درایوشم هیچ مهم نیست.

2. بهتره بیای تهران و البته صادقانه به کسی نمی شه زیاد اعتماد کرد.

مرسی Lich King عزیز...............:love: :love:
راستی اگه فیر مور جدید رو بریزی دیگه نمیتونی پاکش کنی یا اینکه نسخه های قبلیش رو بریزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: :confused:
راستی درایو سامسونگ بهتره یا مدله دیگه؟؟؟؟؟:confused: :confused: :confused: .چون من میخوام که مشکل کمتری با اجرای بازیها داشته باشم (اگه میشه راه شناسایی درایو رو هم بهم بگین).......
راستی لنز دستگاه رو خودم هم میتونم عوض کنم دیگه؟؟؟؟؟؟؟.....حدودا بعد از چقدر لنزش مشکل پیدا میکنه؟؟؟؟؟
فقط یه سوال دیگه میخواستم ببینم این بازی ها برای جی الان اومده و تو بازار هست؟؟؟
1.GRAW
2.GRAW 2
3.Splinter Cell Double Agents
4.Gear of War
5.Saint Raw
6.Lost Planet
7.Froza 2
ممنوم..............:love: :love: :love:

هوراااااااااااااااااااااا...........:) :) بالاخره با خرید Xbox360من موافقت شد:laughing: :laughing:
اما بعد از امتحان ترم دانشگاهم:(( :(( :(( :(( .ولی عیب نداره..........
دوستان من فقط دو تا سوال کلی واساسی(چند بخشی دارم)
بازي هاي Xbox مي خواي چي كار بدرد نميخوره الان كسي كه 360 داره ديگه بازي نسل قبل نميكه بازي هاي Xbox جز بازي هاي نسل قبل هستند حالا من گفتم ميل خودت اگه يه وقت هم خواستي بازي كني بايد درايو كنسول كه مي خري سامسونگ باشه.

به نظر من جي بگير Uc بعضي جا ها گرون ميدن Pal هم بعضي جا ها بازياش پيدا نميشه J همه جا بازي هاش پيدا ميشه

و دستگاه هم بعد فوريه 2006بهتره، به هر حال چه بعدش خريدي چه قبل شو خريدي يه فن واسش بخر

بازي هم مي توني از دو فروشگاه معتبر و معروف Nextgen و Westgame تهيه كني كه هردو فروشگاه تهران هستند اما Nextgen تا 5 بازي رو با پيك رايگان ميفرسته

http://www.nextgen.ir

http://www.westgame.ir

كنسول هم خواستي بخري از توپ خونه فروشگاه فتحي يا شادي بخر ! البته همون جا ديدي هست از اونجا بخر فقط اينجا 470 جي هست اون جا اگه جي 450 يا 440 پيدا كردي تامل نكن
سريع بخرش.

راستی اگه فیر مور جدید رو بریزی دیگه نمیتونی پاکش کنی یا اینکه نسخه های قبلیش رو بریزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: :confused:
راستی درایو سامسونگ بهتره یا مدله دیگه؟؟؟؟؟:confused: :confused: :confused: .چون من میخوام که مشکل کمتری با اجرای بازیها داشته باشم (اگه میشه راه شناسایی درایو رو هم بهم بگین).......
راستی لنز دستگاه رو خودم هم میتونم عوض کنم دیگه؟؟؟؟؟؟؟.....حدودا بعد از چقدر لنزش مشکل پیدا میکنه؟؟؟؟؟
فقط یه سوال دیگه میخواستم ببینم این بازی ها برای جی الان اومده و تو بازار هست؟؟؟
1.GRAW
2.GRAW 2
4.Gear of War
5.Saint Raw
6.Lost Planet
7.Froza 2
firmware پاک کردنی نیست ولی می تونی ورژناشو عوض کنی و به ورژن قبلی برگردونی.
درایوا هیچ فرقی با هم ندارن. فقط سامسونگ ها فیرمور های کپیش زودتر به روز می شه.
برای اطلاعات بیشتر برو اینجا:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2786

لنز دستگاه هم کار عجیبی نیست عوض کردنش و اگه بلد باشی می تونی خودت بکنی. البته مشکل اینجاس که لنز نو برای 360 زیاد گیر نمیاد.

تمامی این بازی ها همه ریجن هایش موجوده در بازار.

درود،

واقعاً اين کنسول از لحاظ کيفيتی چی در امده که همچين سؤالی ميکنن !:laughing:
والا اينطور که کسايی که خريدن ميگفتن، شانسی هست. يک موقع خوب در مياد يک موقع بعد !
خود چون اينجا گارانتی هم نميکنن يعنی پولت رو داری ميريزی دور !
مثلاً اگه مشکلی پيش بياد ببری نمايندگی ميکروسافت و ...

يه تجديد نظری بکن اگه پولش رو داری که بعد از خراب شدن، پول يک کنسول ديگه رو بدی
360 بگير !!!
اما اگه يه چيز مطمئن ميخوای که مشکلی نداشته باشه همون PS3 پيشنهاد ميشه !! تنها ايرادش برای ما ايرانی ها اينکه کپی خور نيست ولی بالاخره ميشه !

بهتره بيشتر تحقيق کنی !

مثلاً مشکلات کنسول رو برو توی بخش 360 ببين ! توی انجمن های خارجی ديگه هم ميتونی بری ببينی
ولی خوشبختانه من تاحالا نديدم ( اگر هم بوده، من نديدم ) کسی گزارش کنه برای خرابيه ps3 ! ( همينطور توی انجمن های ديگه ! )

خوب بچه ها من رو منصرف كرديد خيلي خوشحال بودم كه مي تونم يه 360 داشته باشم اما با حرفاي شما......
امروز تمام پوستر هاي 360 و gow , forza2 , غيره رو از ديفال اتاقم كندم ...
تو شرايط روحي بديم .....
چرا من نميتونم 360 بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1.GRAW
2.GRAW 2
4.Gear of War
5.Saint Raw
6.Lost Planet
7.Froza 2
1- ميشه هر وقت كه خواستي آپديت يا دانگريد كني!

2- 360 موجود در بازار دو نوع درايو دارند سامسونگ و ال جي كه از نظر كيفيت خواندن ديسك هيچ فرقي با هم ندارند فقط سامسونگ مي تونه بازي هاي Xbox روي DVD5 اجرا كنه ال جي هم ميتونه فقط رو DVD9 اجرا كنه.
با هيچ كدوم از اين دو درايو مشكلي براي اجراي بازي نداري چون هيچ فرقي به جز فرق بالا با هم ندارند
اين هم راه شناسايي دو درايو كه در تصوير مشخصه:
xbox360_faq_2.jpg

لنز اين كنسول خيلي قويه ولي اگه ديسك هاي بازي هايي كه در كنسول قرار ميدي از جنس نامرغوب باشه ممكنه كه لنز كنسول ضعيف بشه كه با تنظيم لنز حل ميشه
فكر نكنم اگه ديسك ها ت از جنس خوبي باشه بعد از 2 تا 3 سال نياز به تعويض لنز باشه
ديسك هاي رايتي خواستي بگيري يا Dataright بگير يا Vebratim تا آسيب به لنزت نرسه.

همون طور كه بچه ها گفتن بازي هاي جي تو بازار زيادن اين هايي كه شما نوشتي هيچي 40 تا 50 بازي ديگه واسه جي هست فقط يه چيزي اين بازي GRAW1 رو بي خيال شو چون بدرد نمي خوره همون GRAW2 بگير .

نه عزيز جان، ميگن مشکلش تا حدودی حل شده ! ولی باز فن ميخرن ( برای اطمينان مثلاً ) من نميدونم وقتی ميگن تا حدودی حل شده پس چرا فن ميگيرن !:laughing:

بنظرم يکم صبر کن ، ببين کيفيت Elite چطوری در امده ( کسی خريده باشه و نظر بده )
اگه مشکلی نداشت، مطمئن هست , پولی که داری هزينه ميکنی بداً ضرر نميکنی !

اگر اينهم همون مشکلارو داشت ( خوب ديگه ريسکش پای خودت هست )

متشکرم از همه دوستان..............:) :) :)
فقط دوست عزیز Punisher_j چرا GRAW1نگیرم............:confused: :confused: :confused: مشکل خاصی داره یا نظر شخصیت در مورد بازیه؟؟؟؟؟
بازم از همگی ممنونم به خاطر راهنمایهاتون...........:love: :love: :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or