راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این کابلی که میگید برای مانیتور های مختلف فرق میکنه؟
یکسره از دستگاه به مانیتور وصل میشه؟
کجا آموزش ساختن فن دستی رو توضیح داده؟ پست چندم؟
از کجا بخرم؟ کسی تا حالا از کسی که توی بازارچه کنسول میفروشه خرید کرده؟ (اسمشون یادم نیست!!!)

واسه دست ساز برو اینجا چند صفحه ی اخر رو بخون:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3762&page=21

کابل vga برای مانیتورهای مختلف هیچ فرقی نمیکنه!

ببخشيد من تازگي يه ايکس باکس 360 خريدم + يه فن(3پر) (ايکس باکس مال نيم سال دوم 2006 هستش2006/11/26(.
بنظر شما يه فن کافيه يا بايد اين فن هاي جديد که اومدن به زير 360 وصل مشن را هم بخرم (با اين يه فن حد اکثر چند ساعت ميشه بازي کرد(خواهشن اگه لازم نيست که من اين فن رو بخرم بگين تا من الکي خرج اضافه نکنم

يك مطلب جالب بگم ( مي دونم كه به اينجا ربطي نداره ) اما چون حرف از ريختن XP روي 360 شد بهتره اين رو بگم .... سايت www.youtube.com يك كليپ داره براي هك 360 كه يك نفر روي 360 linux ريخته ... حتما بريد نگاه كنيد ... جالبه

سوالي كه داشتم اينه كه مي شه روي xbox ، ويندوز اكس پي نصب كرد؟ من از يه جا خوندم گفته بود ميشه!!!!

روی XBOX فکر کنم میشد ولی روی XBOX360 فعلا خیر...
يك مطلب جالب بگم ( مي دونم كه به اينجا ربطي نداره ) اما چون حرف از ريختن XP روي 360 شد بهتره اين رو بگم .... سايت www.youtube.com يك كليپ داره براي هك 360 كه يك نفر روي 360 linux ريخته ... حتما بريد نگاه كنيد ... جالبه

قدیمی...

شما فهميدي من چي گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من گفتم كنسول Elite ريجن J كي مياد بازار.

شما داري چي ميگي؟؟؟؟؟
خب ایشون هم گفت فعلا مایکروسافت هیچ برنامه ای واسه ریلیز کردن Elite در ژاپن نداره!:)
خب وقتی 360 تو ژاپن خوب فروش نکرده مگه مرض داره elite واسشون بزنه...

با سلام .................
ببخشید من میخواستم اگه بشه یه Xbox360 بخرم میخواستم چندتا سوال در موردش بپرسم که اگه جوابم رو بدین ممنون میشم......:) :)
1.بهتر هست Xbox360 coreبگیرم یا پرمیوم؟
2.برای کدوم رجین بازی بیشتر و زودتر ریلیز میشه؟؟؟؟ و تو ایران بیشتر پیدا میشه؟؟؟
3.بعد من یه مانیتور 775FT(LG 17 INCH) دارم میخواستم بدونم که میشه ایکس باکس رو بهش وصل کنم.؟؟؟؟؟
4.بازیها تو Xbox360 فریم ریتشون از پیسی بهتر هست یا نه؟؟؟؟
5.باید حتما براش فن بخرم یا اینکه سری جدیدی اومده که فن(اضافه) هم توش باشه؟؟؟؟؟؟
اگه جواب بدین ممنون میشم:love: :love: :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or