راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا مهدی خوب حالا اگه lg باشه با این چه فرقی میکنه؟؟؟؟؟

xbox360_faq_2.jpg

بچه ها من 360 primum j از مکس قیمت کردم گفت 500000 تومن این قیمتی که به من گفته کپی خور هست دستگاه دیگه؟؟؟؟ یادم رفت ازش بپرسم؟؟
خيلي داره بهت گرون ميده :eek: :eek: . يكي از بچه ها NTSC/J رو 420 تومن خريده بود .

بچه ها من 360 primum j از مکس قیمت کردم گفت 500000 تومن این قیمتی که به من گفته کپی خور هست دستگاه دیگه؟؟؟؟ یادم رفت ازش بپرسم؟؟

منم اول رفتم پیش پیکسل به من گفت 540 هزار میده:eek:
بعدمن همین 5 روز پیش رفتم توپ خونه و یه 360 خریدم 450 تومان + یه بازی:love:
خیلی بهت گرون داره میده:-"

سلام تمام بازی های xbox360 بر روی premium ریلیز میشه؟
یعنی چی ؟؟ پریمیوم و کر نداره که. همه ی بازیها هم واسه پریمیوم میان هم واسه کر .
اصلا ربطی به این چیزا نداره . فک کنم منظور شما ریجن دستگاهه که همه ی بازیها تقرییا واسه J و UC و PAL میان به جز یه سری بازیا که فقط مختص Japan هسن و فقطم واسه J میان ;)

اقا مثلا امکان داره که چون 360 تو japne فروش خوبی نداشته بازی هایی هم که میسازن مثلا بگن واسه j نمیاد؟؟؟؟؟؟؟ این قضیه که میگفتن بعد از 2007 بازی دیگه free میشه مال بازیهایی که مایکروسافت میسازه یا کلا همهی بازی ها؟؟؟؟؟؟؟

این قضیه که میگفتن بعد از 2007 بازی دیگه free میشه مال بازیهایی که مایکروسافت میسازه یا کلا همهی بازی ها؟؟؟؟؟؟؟

این که کلا شایعه ای بیش نیست

اقا مثلا امکان داره که چون 360 تو japne فروش خوبی نداشته بازی هایی هم که میسازن مثلا بگن واسه j نمیاد؟؟؟؟؟؟؟

احتمالش خیلی کمه ! چون اگه اینطوری بشه که فروش 360 از همینی هم که هست کمتر میشه !!

منم امروز خریدم از همون مکس خریدم 430000 تومن دقیقا 70000 تومن ازش تخفیف گرفتم :) اخه من پی اس 3 رو هم از همونجا خریده بودم . دستگاهمم پریموم جی با درایو سامسونگ هست.

منم امروز خریدم از همون مکس خریدم 430000 تومن دقیقا 70000 تومن ازش تخفیف گرفتم :) اخه من پی اس 3 رو هم از همونجا خریده بودم . دستگاهمم پریموم جی با درایو سامسونگ هست.

آقا مبارک باشه;)
یادت هی با ما کل کل میکردی آخر سر رفتی 360 گرفتی:cheesygri

bebakhshid
mikhastam beporsam in hooman groos ke 360 mifroshe motmaen hast?kasi azash kharide?
man pol variz konam baram 100 dar 100 mifreste?

ای بابا شما به هومن اعتماد نداری ؟؟
ایشون کارش عالیه خوده من براش 280 تومن واریز کردم یه PSP value و مموری 2 گیگ و ....
برام پست کرد ایشون کارش درسته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or