HOMY XBOX
کاربر سایت
خییییییییییلی گرونه الان توپخونه 440 تومنه j asiaبچه ها من 360 primum j از مکس قیمت کردم گفت 500000 تومن این قیمتی که به من گفته کپی خور هست دستگاه دیگه؟؟؟؟ یادم رفت ازش بپرسم؟؟
خییییییییییلی گرونه الان توپخونه 440 تومنه j asiaبچه ها من 360 primum j از مکس قیمت کردم گفت 500000 تومن این قیمتی که به من گفته کپی خور هست دستگاه دیگه؟؟؟؟ یادم رفت ازش بپرسم؟؟
بچه ها من 360 primum j از مکس قیمت کردم گفت 500000 تومن این قیمتی که به من گفته کپی خور هست دستگاه دیگه؟؟؟؟ یادم رفت ازش بپرسم؟؟

یعنی چی ؟؟ پریمیوم و کر نداره که. همه ی بازیها هم واسه پریمیوم میان هم واسه کر .سلام تمام بازی های xbox360 بر روی premium ریلیز میشه؟

این قضیه که میگفتن بعد از 2007 بازی دیگه free میشه مال بازیهایی که مایکروسافت میسازه یا کلا همهی بازی ها؟؟؟؟؟؟؟
اقا مثلا امکان داره که چون 360 تو japne فروش خوبی نداشته بازی هایی هم که میسازن مثلا بگن واسه j نمیاد؟؟؟؟؟؟؟
مبارک باشه میشه بگی از کدوم فروشگاه؟اقا بالاخره منم 360 خريدم 420 تومان هز توپ خونه تازه بهم 415 داد j asia dirive samsung
منم امروز خریدم از همون مکس خریدم 430000 تومن دقیقا 70000 تومن ازش تخفیف گرفتماخه من پی اس 3 رو هم از همونجا خریده بودم . دستگاهمم پریموم جی با درایو سامسونگ هست.
دوست عزیز ایشون یکی از کاربرهای شناخته ی شما هست خیالتون راحت...bebakhshid
mikhastam beporsam in hooman groos ke 360 mifroshe motmaen hast?kasi azash kharide?
man pol variz konam baram 100 dar 100 mifreste?
bebakhshid
mikhastam beporsam in hooman groos ke 360 mifroshe motmaen hast?kasi azash kharide?
man pol variz konam baram 100 dar 100 mifreste?