راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من 5 تا کنسولxbox 360 میخوام بخرم(برای خودم وچند تا از دوستام) می خواستم به بینم از خارج بیارم(دبی یا المان برام ارزون تر در می یاد؟)اخه شنیدم مغازه دارا هم هم از دبی می خرن مثل می دن 430 تومن. اگه از خارج بیارم برام چند در میاد؟

من 5 تا کنسولxbox 360 میخوام بخرم(برای خودم وچند تا از دوستام) می خواستم به بینم از خارج بیارم(دبی یا المان برام ارزون تر در می یاد؟)اخه شنیدم مغازه دارا هم هم از دبی می خرن مثل می دن 430 تومن. اگه از خارج بیارم برام چند در میاد؟
تقریبا میشه 2000 دلار . البته بهش گمرکی هم میخوره به نظرم از همین جا بخرید بهتره

من فردا 100% ميخام 360 بخرم ميخام از توپ خونه بخرم حالا شما كدوم فروشگاهو پيشنهاد ميكنيد اول ميخاستم از يگانه بخرم دوستان عزيز منو پشيمون كردن حالا j aia با ntscj چه فرقي ميكنه هالا كدوم بهتره؟

از کجا میشه فهمید تاریخ 360 مال بعد از 26/ 9/ همون بعد از فبریه هستش منظورم اینه که کجای دستگاه نوشته؟؟؟؟؟ راستی از کجا میشه فهمید که درایو سامسونگ هست اونم روی دستگاه نوشته شده؟؟؟؟؟؟؟؟کجای دستگاه؟؟؟؟؟؟؟؟ بهترین رجیون 360 چی؟؟؟؟ این inter cooler بهترین فن هست برای خنک نگه داشتن دستگاه؟؟؟؟؟؟؟؟ { اینا سو الای یکی از دوستامه که گفته براش بپرسم جواب بدین ممنون میشم} راستی اگه کسی فن بذاره بازم احتمال خراب شدن دستگاه وجود داره؟؟؟؟؟؟؟

پشت جعبه دستگاه و يا پشت خود همون كنسول تاريخ توليدش نوشته شده .
از شكل ظاهري ميشه فهميد كه درايوش سامسونگ هست يا ال جي . (متاسفانه من عكشون رو ندارم كه برات بزارم اما تو صفحه هاي قبل همين تاپيك ميتوني عكسشون رو پيدا كني )
بهترين ريجن 360 NTSC/UC هست اما NTSC/J هم خوبه .
inter cooler مناسبترين فن براي كنسول هست .
به هر حال هر كي كه 360 ميخره حتما يك فن هم ميخره چون فن تاثير بسزايي تو خنك كردن كنسول داره . موفق باشيد .

من فردا 100% ميخام 360 بخرم ميخام از توپ خونه بخرم حالا شما كدوم فروشگاهو پيشنهاد ميكنيد اول ميخاستم از يگانه بخرم دوستان عزيز منو پشيمون كردن حالا j aia با ntscj چه فرقي ميكنه هالا كدوم بهتره؟

مثل اینکه مشکلات گرماییش کمتر شده و اینکه یه اداپتور برق 220 هم داره..

یه سوال داشتم مگه شما نمیگین مدل Premium هارد 20 گیگا داره که فقط 14 گیگ اون رو میشه استفاده کرد وبقیش مربوط به خود کنسول میشه میخواستم ببینم مدل core که هارد نداره این 6 گیگا کجا میره ممنون
در ضمن مدل core که بیشتر داغ نمیکنه؟

پشت جعبه دستگاه و يا پشت خود همون كنسول تاريخ توليدش نوشته شده .
از شكل ظاهري ميشه فهميد كه درايوش سامسونگ هست يا ال جي . (متاسفانه من عكشون رو ندارم كه برات بزارم اما تو صفحه هاي قبل همين تاپيك ميتوني عكسشون رو پيدا كني )
بهترين ريجن 360 NTSC/UC هست اما NTSC/J هم خوبه .
inter cooler مناسبترين فن براي كنسول هست .
به هر حال هر كي كه 360 ميخره حتما يك فن هم ميخره چون فن تاثير بسزايي تو خنك كردن كنسول داره . موفق باشيد .
میشه بگی چه جوری باید فهمید از روی شکل ظاهری که درایو سامسونگ هست؟؟؟؟؟؟

فروشگاه فتحی خدایی همه جوره باهات کنار میاد وقتی هم خواستی بخری بگو عضو بازی سنتر هستی اینو بگی کلی هم تحویلت میگیره و دستگاه رو ارزون تر حساب میکنه:love:

یه سوال داشتم مگه شما نمیگین مدل Premium هارد 20 گیگا داره که فقط 14 گیگ اون رو میشه استفاده کرد وبقیش مربوط به خود کنسول میشه میخواستم ببینم مدل core که هارد نداره این 6 گیگا کجا میره ممنون
در ضمن مدل core که بیشتر داغ نمیکنه؟

در هارد پريميوم تعدادي كليپ فيلم و تعداد زيادي موزيك قرار داره به همين خاطر مقداري از فضاي هارد اشغال ميشه. اما از اونجايي كه مدل Core هارد نداره در نتيجه كليپ و موزيك هم نداره .
خير . فرقي بين Core و پريميوم از نظر داغ كردن كنسول نيست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or