راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا دستگاه من بعد از اینکه ساعتشو تنظیم میکنم یه مدت بعد دوباره به هم میریزه.شما نمیدونین چجوری درست میشه؟

فک کنم هر وقت اداپتور دستگاه رو از برق میکشی بیرون ساعتش برمیگرده به ساعت اولیه ؟؟ درسته ؟

سلام من یه مشکل دارم نمی دونم کجا بپرسم برای همین همین طوری اینجا پرسیدم
من دستگام j-asia هست که همراش بهم یه final fantasy online دادن که اصلا رجیونش با مال دستگام یکی نبود منم بردمش پیش فروشنده اونم جاش بهم یه perfect dark zero داده که اورجینال نقره ای متمایل به زرد هست .حالا اگه من اونو بزارم تو دستگاه به لنز آسیب نمیرسونه؟آخه دوستم gears of war رو از همین مغازه با همین جنس گرفته بعدش دستگاش یه خط بزرگ انداخته روی دی وی دی بعدشم گفته سی دی کثیفه در حالی که دستگاش رو یه هفته قبل خریده بود.حالا من چی کار کنم؟

اقا سلام من 500 تومان بدجه دارم میخوام بدونم کامپیوتر ارتقا بدم بهتره یا xbox360 بخرم
تلویزیونhdهم داریم 43 اینچ ولی اگه xboxبخرم کامپیوتر را از دست میدم

اقا سلام من 500 تومان بدجه دارم میخوام بدونم کامپیوتر ارتقا بدم بهتره یا xbox360 بخرم
360 بگیر.
با 500 تومان که نمیشه کامپیوتر ارتقا داد.(کم کم باید 350 تومان پول گرافیک بدی.)

از کجا میشه فهمید تاریخ 360 مال بعد از 26/ 9/ همون بعد از فبریه هستش منظورم اینه که کجای دستگاه نوشته؟؟؟؟؟ راستی از کجا میشه فهمید که درایو سامسونگ هست اونم روی دستگاه نوشته شده؟؟؟؟؟؟؟؟کجای دستگاه؟؟؟؟؟؟؟؟ بهترین رجیون 360 چی؟؟؟؟ این inter cooler بهترین فن هست برای خنک نگه داشتن دستگاه؟؟؟؟؟؟؟؟ { اینا سو الای یکی از دوستامه که گفته براش بپرسم جواب بدین ممنون میشم} راستی اگه کسی فن بذاره بازم احتمال خراب شدن دستگاه وجود داره؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من کلا کنسول خیلی بهتر از کامپیوتر هست؟؟؟؟؟ تازه یه سیستم توپ نزدیک 2000000 تومن میشه.اونوقت 360 { کپی خور} 500000 تومن هست.

اقا از هیچ طریقی نمیشه روی 360 عکس- اهنگ بریزیم البته نه از طریق شبکه از طریق کامپیوتر
در ضمن همه Ntsc-j ها کنترل هم روشون هست به چه دردی میخوره؟
در ضمن چه جوری کنسولش راه میفته شاید سوالم خیلی مسخره باشه ولی با این حرف هایی که شما زدین ادم میترسه یه اشتباه کوچولو منه دود شه
یعنی اول دکمه پاور بهدش dvd رو باز کنیم قبل از خاموش کردن dvd در بیارم بعد خاموش منم
شرمنده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or