راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تجربه خيلي از دوستان از جمله من اينكه گرفتن فن ضروري نيست چون اكثر 360 هاي الان اگه درست ازشون استفاده بشه از نظر گرما مشكلي ندارن اما اگه خواستي خيالت راحت باشه من كه ميگم 2تا فن كامپيوتر بگير و ببند پشت دستگاهت من اينكاررو كردم و بين 50-75% گرماي كنسولم رو گرفت
میشه بگید برقشو از کجا میتونیم بگیریم ؟ :confused:

میشه بگید برقشو از کجا میتونیم بگیریم ؟ :confused:

منم همین کارو کردم
اصلا گرم نمیشه !!!
برقشم میتونی از یک پاور دربوداقون دست دوم بگیری . بیشتر از 3 الی 4 تومن بیشتر نیست ..
فقط برای روشن شدن پاور باید دو تا پین خاص رو به هم اتصال بدی .

آقا من فن را خریدم 3 تایی ولی نمیدونم بعد از نیم ساعت دستگاه قسمت زیرش در وسط داغ میشه ولی از سوراخ ها به جز سوراخ پشت دستگاه هوای ملایم خارج میشه پس شد فقط قسمت وسط دستگاه در زیر و پشت دستگاه گرم خارج میشه دستگاه تاریخش مال بعد فبریه است من دستگام را افقی میزارم برای لنزش ولی عمودی که تست کردم کمتر داغ میشد حالا چیکار کنم افقی بزارم یا عمودی درضمن چند تا پایه زیرش گزاشتم که 5 سانت دستگاه از زمین فاصله داره

این توپخونه کجاست (پاساج هست مغازه هست چی هست؟) آدرس و تلفن چیه ؟
توپخونه همونه كه الان شده ميدون امام تا اونجام كه من ميدونم خوده توپخونه تلفن نداره :biggrin1: سوار مترو شو ايستگاه امام پياده شو از مترو كه مياي بيرون ميشه توپخونه جالب بود نه:cheesygri

آقا من فن را خریدم 3 تایی ولی نمیدونم بعد از نیم ساعت دستگاه قسمت زیرش در وسط داغ میشه ولی از سوراخ ها به جز سوراخ پشت دستگاه هوای ملایم خارج میشه پس شد فقط قسمت وسط دستگاه در زیر و پشت دستگاه گرم خارج میشه دستگاه تاریخش مال بعد فبریه است من دستگام را افقی میزارم برای لنزش ولی عمودی که تست کردم کمتر داغ میشد حالا چیکار کنم افقی بزارم یا عمودی درضمن چند تا پایه زیرش گزاشتم که 5 سانت دستگاه از زمین فاصله داره

ببخشیدا ولی کلید فن رو زدی؟ فن رو روشن کردی؟:blushing: :cheesygri

ببینم وقتی 360رو به مانیتور وصل می کنیم مانیتور که بلندگو نداره پس صدا چی میشه:confused:
در ضمن من اگه کابلو بخرم به راحتی تلویزیون کنسول به مانیتور وصل میشه و وسایل و دنگ و فنگ اضافی نداره:(
ببینم اصلا چنده:confused:

کابل Vga که میخری به قیمت 25 هزارتومن سه تا فیش داره یکی به مانیتور و دو تا دیگه به اسپیکر کامپیوترت .هیچ دنگ و فنگی هم نداره کیفیتشم که خدا میدونه دیگه .....

ببینم وقتی 360رو به مانیتور وصل می کنیم مانیتور که بلندگو نداره پس صدا چی میشه:confused:
در ضمن من اگه کابلو بخرم به راحتی تلویزیون کنسول به مانیتور وصل میشه و وسایل و دنگ و فنگ اضافی نداره:(
ببینم اصلا چنده:confused:
یک کابل VGA تهیه میکنید + یک changer دو سر ماده VGA که کابل vga رو به کابل مانیتور وصل کنید.

changer.jpg

vga.jpg

تصویر ممکنه میزون نباشه که با تنظیمات مانیتور تصویر رو اینور اونور میکنید تا درست بشه، از بالا و پایین هم فشرده میکنید تا wide بشه، تنظیمات رنگ و ... رو هم دستکاری میکنید تا به حالت مطلوب برسه.

برای صدا هم 2 فیش صدای کابل VGA رو به اسپیکرتون میزنید، اگر اسپیکر همچین ورودی نداشت از این تبدیل استفاده میکنید :

audio%20changer.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or