54M113
کاربر سایت
اگه فن نگیری اشکال داره ویه کابل
بهد j kore میکند خوبه jkore بگیرم یا jasia
والله من همه نوع J رو شنیده بودم به غیر از J/kore ؟؟؟؟!!!!!!1
تازه اومده من خبر ندارم ؟؟
اگه فن نگیری اشکال داره ویه کابل
بهد j kore میکند خوبه jkore بگیرم یا jasia
میشه بگید برقشو از کجا میتونیم بگیریم ؟ :confused:تجربه خيلي از دوستان از جمله من اينكه گرفتن فن ضروري نيست چون اكثر 360 هاي الان اگه درست ازشون استفاده بشه از نظر گرما مشكلي ندارن اما اگه خواستي خيالت راحت باشه من كه ميگم 2تا فن كامپيوتر بگير و ببند پشت دستگاهت من اينكاررو كردم و بين 50-75% گرماي كنسولم رو گرفت
میشه بگید برقشو از کجا میتونیم بگیریم ؟ :confused:
خوب ادم یه فن مخصوص360 بگیره که بهتره دیگه دردسرم نداره.......
توپخونه همونه كه الان شده ميدون امام تا اونجام كه من ميدونم خوده توپخونه تلفن نداره :biggrin1: سوار مترو شو ايستگاه امام پياده شو از مترو كه مياي بيرون ميشه توپخونه جالب بود نه:cheesygriاین توپخونه کجاست (پاساج هست مغازه هست چی هست؟) آدرس و تلفن چیه ؟
آقا من فن را خریدم 3 تایی ولی نمیدونم بعد از نیم ساعت دستگاه قسمت زیرش در وسط داغ میشه ولی از سوراخ ها به جز سوراخ پشت دستگاه هوای ملایم خارج میشه پس شد فقط قسمت وسط دستگاه در زیر و پشت دستگاه گرم خارج میشه دستگاه تاریخش مال بعد فبریه است من دستگام را افقی میزارم برای لنزش ولی عمودی که تست کردم کمتر داغ میشد حالا چیکار کنم افقی بزارم یا عمودی درضمن چند تا پایه زیرش گزاشتم که 5 سانت دستگاه از زمین فاصله داره
من برقش رو با يه آداپتور 12 ولت 0.5 آمپر گرفتم كه اون هم 2-3 تومن بيشتر نيستمیشه بگید برقشو از کجا میتونیم بگیریم ؟ :confused:
یک کابل VGA تهیه میکنید + یک changer دو سر ماده VGA که کابل vga رو به کابل مانیتور وصل کنید.ببینم وقتی 360رو به مانیتور وصل می کنیم مانیتور که بلندگو نداره پس صدا چی میشه:confused:
در ضمن من اگه کابلو بخرم به راحتی تلویزیون کنسول به مانیتور وصل میشه و وسایل و دنگ و فنگ اضافی نداره![]()
ببینم اصلا چنده:confused: