راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا یکی درست و حسابی بگه از کجا میشه بفهمی کابل VGA اصل هست یا نه؟ (همچنین فن nyko)
اگه این شکلی بود اصله , اگه نبود اصل نیست:biggrin1:

http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360vgahdcable

اینم عکس بزگتر:

4grbz9h.jpg

آقا یکی درست و حسابی بگه از کجا میشه بفهمی کابل VGA اصل هست یا نه؟ (همچنین فن nyko)

برای VGA از روی قیمت تابلو میشه.مثلا اگه بالای 60 تومن باشه احتمالا اصل هست ( البته باز هم تضمینی نیست.)

برای فن هم اگه از 50 یا 60 تومن به بالا باشه.

میگم اینا بازهم تضمینی نیست ولی شاید از روی عکس بتونید اصلش رو تشخیص بدید.

عکسهای اصل:

Attachments

• 780011.jpg
    780011.jpg
    9.6 KB · مشاهده: 69
  • xbox%20360%20vga%20cable.jpg
    xbox%20360%20vga%20cable.jpg
    21.1 KB · مشاهده: 71
  • CavoX360Microsoft_b.jpg
    CavoX360Microsoft_b.jpg
    6.7 KB · مشاهده: 69
  • nykcointercooler.jpg
    nykcointercooler.jpg
    9.3 KB · مشاهده: 68
اگه منظورتون اینه که اصلا هیچ فنی استفاده نکنیم که مشخصه جوا چیه..... (خداحافظ 360)

من از هیچ فنی استفاده نمی‌کنم، همون‌طور که خیلی‌ها استفاده نمی‌کنن و اگه وجودش لازم بود، به صورت پیش‌فرض روی 360 می‌ذاشتن. تا حالا هم هیچ مشکل گرمایی نداشته‌م.
به طور کلی خرید فن اصلا ضروری نیست که شما دارید به همه پیش‌نهاد خریدش رو می‌دید. کنسول رو بخرید، تو محل مناسب بذارید، اون‌وقت اگه داغ کرد و چراغ‌های اخطارش روشن شد (که خیلی بعید هست)، سریع خاموشش کنید و یه فکری براش بکنید.

برای Vga از روی قیمت تابلو میشه.مثلا اگه بالای 60 تومن باشه احتمالا اصل هست ( البته باز هم تضمینی نیست.)

ببین مثلا هیمن پیکسل میده 45 که قیتش بالاست ولی اصل نیست!
اطمینانی به این فروشنده ها نیست;)

بابا این بسته بندی هاش رو هم تقلب میکنن.

یک کارهایی میکنن که کپی رو عین اصل به آدم جا میزنن.
درسته!
ولی باید خوده کابل توجه کنی نه اینکه به پکش توجه کنی چون جدیدا این فروشنده ها مثل مایکروسافت وکیوم میکنن:)

آره پیکسل هم از همون کابلا آورده که یگانه هم داشت فقط بهتون بگم که اگه کسی خواست با دلیل و مدرک ثابت کنه که این کابلا اصله اصلا قبول نکنید و نخرید اینا دقیقا همون کابل REAL رو کردن تو پک مایکروسافت . اصلا از طرز قرار گرفتن کابل تو پک میشه فهمید که تقلبیه ;)

سلام

اقا من می خوام یه 360 بگیرم
اقا مشکلی که نداره
الا خوب بخرم یا صبر کنم منظورم این که موقعش شده یا نه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:confused: :confused:

امین جان حالا شما مطمعنی که کابل پیکسل اصل نیست . چون من میخواسم همین فردا 45 تومن بریزم به حساب این فروشگاه . از خودشم دقیقا 5 بار پرسیدم که واقعا اصله ؟؟ گفت : "شما مطمعن باش که اصله و ما جنس بد دست مشتری نمیدیم . کیفیتشم تضمین شدس ."
تو رو خدا اگه دقیقا اطلاع نداری ما رو دوبه شک نکن ;)

اقا من می خوام یه 360 بگیرم
اقا مشکلی که نداره
الا خوب بخرم یا صبر کنم منظورم این که موقعش شده یا نه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب مارو یکی بده لطفا؟

امین جان حالا شما مطمعنی که کابل پیکسل اصل نیست . چون من میخواسم همین فردا 45 تومن بریزم به حساب این فروشگاه . از خودشم دقیقا 5 بار پرسیدم که واقعا اصله ؟؟ گفت : "شما مطمعن باش که اصله و ما جنس بد دست مشتری نمیدیم . کیفیتشم تضمین شدس ."
تو رو خدا اگه دقیقا اطلاع نداری ما رو دوبه شک نکن
ببین شما آخرین پست صفحه قبلو ببین . عکسی که امین گذاشته .
من کابل پیکسلو ندیدم اما اگه این باشه اصل نیست .
4grbz9h.jpg

چونکه کابل های Audio اش کامل سفید و کامل قرمزه و روی فیش مانیتورش خط خطی نیست !!! :)

اصلش اینه

attachment.php

سلام بر گرامیان عزیز
می خواستم ببینم من برای 360 چه چیزای دیگه ای باید بخرم این طور که معلومه فقط هزینه کنسول در کار نیست:confused:

اول یه کنسول پریمیوم j سامسونگ =520
دوم یه کابل مانیتور = 25
سوم یه فن 3نیکون= 50
چهارم شارژر دسته =؟؟
پنجم یدونه :(گرس آووار دیسک VE... = ده تومن ناقابل:biggrin1:
تا حالا از 620 زده بالا (چون شارژر رو قیمتشونمیدونم)

حالا خواهشا ببینید محاسبات من درسته؟ (امیدوارم نباشه)

به جر ONLY FOR JAP چطوری باید بفهمم که این ASIA هست؟ از توی ترانسش چطوری باید فهمید که این رو خود دستگا بوده یا بعدا گذاشتند؟
بعد اینکه فروشنده به من گفته که بازیهاش روی دیسک Ve... میزنه و 10 تومنه میگه که اینقدر مامان اجرا میشه که دیگه دستگاه نیازی به فن نداره فکر نمی کنم ربطی داشته باشه به هرحال محاسبات CPU در حال انجام است نظر شما چیه؟
و درآخر اینکه این دیسک فلان را باید چطوری تشخیص بدهم که روی همون زده؟

منتظر جوابتونم.

ببین شما آخرین پست صفحه قبلو ببین . عکسی که امین گذاشته .
من کابل پیکسلو ندیدم اما اگه این باشه اصل نیست .
4grbz9h.jpg

چونکه کابل های Audio اش کامل سفید و کامل قرمزه و روی فیش مانیتورش خط خطی نیست !!! :)

اصلش اینه

attachment.php

SAM جان خیلی ممنون :love:
ولی من که چن بار گفتم . من اصفهانم و باید کابلو سفارش بدم پس نمیتونم کابلو قبل از خرید از نزدیک ببینم . شما میتونی بری ببینی بالاخره این کابل VGA پیکسل اصل هست یا نه ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or