راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
یه سوال داشتم میخوام ببینم چرا 4_5 روز پیش که رفتم پیکسل j/asia رو با درایور سامسونگ 530 قیمت داد؟! بالاقیمت داده؟ با این همه تعریف و تمجید! دسته بیسیم رو هم 57 قیمت داد ولی گفت در حال حاضر جنس نداریم بعد از تعطیلات ایشاالله .. درضمن از کجا میشه uc خرید؟

سلام
یه سوال داشتم میخوام ببینم چرا 4_5 روز پیش که رفتم پیکسل j/asia رو با درایور سامسونگ 530 قیمت داد؟! بالاقیمت داده؟ با این همه تعریف و تمجید! دسته بیسیم رو هم 57 قیمت داد ولی گفت در حال حاضر جنس نداریم بعد از تعطیلات ایشاالله .. درضمن از کجا میشه uc خرید؟
اره خیلی هم گرون میده!
فکر کنم واسه عید هست که گرون میده شما یه 2 هفته ای صبر کن تا از حال و هوای عید بیان بیرون بعد برو بخر!
راستی میگن مغازه های پشت شهرداری هم ارزون میدن شما یه سر بهشون بزن...

اقا یه سوال یه 360 بدون امکانات جانبی یعنی فقط خود دستگاه و دسته و چیزای دیگه که باید تو جعبه باشه چقدر در میاد به نظرتون تا بهد عید قیمتش پایین میاد

اقا یه سوال یه 360 بدون امکانات جانبی یعنی فقط خود دستگاه و دسته و چیزای دیگه که باید تو جعبه باشه چقدر در میاد به نظرتون تا بهد عید قیمتش پایین میاد
ریجن j َش بین 450 تا 480 و uc بین 500 تا 520 ;) (شاید یکی بالا پایین باشن)
بعده عید هم هیچی معلوم نیست:cheesygri

اقا بعد از پیکسل کدوم فروشگاه از همه مطمئن تره؟پیکسل خیلی گرون میده الان پریمیوم j/asia میده 530.راستی ایا اینتر کولر 2فنه برای دستگاه کافیه یا حتما باید 3 فنه گرفت؟

اقا بعد از پیکسل کدوم فروشگاه از همه مطمئن تره؟پیکسل خیلی گرون میده الان پریمیوم j/asia میده 530.راستی ایا اینتر کولر 2فنه برای دستگاه کافیه یا حتما باید 3 فنه گرفت؟
یه زنگ بزن مکس گیم و بعدش دات کام!;)
مغازه های پشت شهرداری هم یادت نره:)

:confused: واه !

در هر حال، اگه جدّی گفتی که قصد فروش داری... اگه دستگات UC باشه و پرميوم و همينطور drive هم سامسونگ باشه من ميخرم ازت.

اطلاعات بيشتر بده راجع به دستگات !

بابا چه زود مشتري پيدا ميشه !
عزيز من گفتم حداقل 15 روز ديگه . اگه خواستين بعد اين مدت پست بدين به من و در اين تاپيك پست نديدد تا تاپيك روال خودش را بگيره .

ممنون.2فنه کافیه یا حتما باید 3فنه باشه؟
بابا همينجوري من 10 ساعت با كنسولم بازي ميكنم آخ نميگه :biggrin1: حالا اگه شما خيلي حساسي 3 تا رو بگير .
الان قيمت 360 كر چنده !؟
350 هزار تومان ولي من قيمت اينجوري دادم وگرنه پايين تر ميتوني بگيري ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or