راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دقیقا به همین قیمت میدن:)
بهترین کار اینه که از iranbin بخری elite رو...;)

نه بابا منم میخواستم همین کارو بکنم بعد پشیمون شدم.

رفتم آمازون دیدم XBOX 360 ELITE رو زده 999.99$ .

حالا ببین ایران بین چند میده!! فکر کنم بالای یه تومن!!

میدونید چیه.آمازون یه فروشگاه مجازیه که میشه گفت در اصل حراجیه.

یعنی همه میان چیز میزاشونو میذارن واسه حراج.

این بالا و پایین اومدن قیمتشم واسه همینه.

یکی میاد جنسشو میفروشه بعد یکی دیگه میاد با قیمت بالاتر یا پایینتر میفروشه.

حالا این وسط معلوم نیست آدم از کی داره میخره.اصلا شاید جنس دست دوم باشه یا موردی داشته باشه!!

Last edited by a moderator:
میدونید چیه.آمازون یه فروشگاه مجازیه که میشه گفت در اصل حراجیه.

یعنی همه میان چیز میزاشونو میذارن واسه حراج.

این بالا و پایین اومدن قیمتشم واسه همینه.

یکی میاد جنسشو میفروشه بعد یکی دیگه میاد با قیمت بالاتر یا پایینتر میفروشه.

حالا این وسط معلوم نیست آدم از کی داره میخره.اصلا شاید جنس دست دوم باشه یا موردی داشته باشه!!

نه عزیز اون Ebay هست که حراجیه ، آمازون محصولات دست اول رو داره و معمولا با قیمت ارزون تر می فروشه(مگه چیز خاصی باشه) و اگر جنس دست دومی هم باشه جدا لیست داره مثلا:

بازی Gears of War :

Buy new: £49.99 => £37.98

و دست دوم هاش لیست جدا داره:

27 Used & new from £20.00
که همونطور که می بینید خیلی ارزون تر میده

پس نگران جنس خریدن از آمارون یا iran bin نباشید هیچ مشکلی ندارن ;)

نه عزیز اون Ebay هست که حراجیه ، آمازون محصولات دست اول رو داره و معمولا با قیمت ارزون تر می فروشه(مگه چیز خاصی باشه) و اگر جنس دست دومی هم باشه جدا لیست داره مثلا:

بازی Gears of War :

Buy new: £49.99 => £37.98

و دست دوم هاش لیست جدا داره:

27 Used & new from £20.00
که همونطور که می بینید خیلی ارزون تر میده

پس نگران جنس خریدن از آمارون یا iran bin نباشید هیچ مشکلی ندارن ;)

خیلی ممنون از این بابت خیالم راحت شد.

ولی XBOX 360 ELITE ( http://www.amazon.com/Elite-System-...ie=UTF8&s=electronics&qid=1175378974&sr=8-12) رو خیلی داره گرون میده.

میگم حالا آدم از کجا بدونه از کدوم کشور داره خرید میکنه؟؟ میدونی برای ریجن میگم!!;)

آخرین ویرایش:
راست ميگه اين آقا..
نوشته 750 دلار ...
من که همون premium رو ميگيرم رجين uc با drive سامسونگ.
اه اه بعد از عيد ميرم خريد ميکنم.
احتمالاً به يکی از دوستان اين انجمن زحمت ميدم که 1 روز از وقتشون رو به من بدن برای خريد xbox 360

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از این بابت خیالم راحت شد.

ولی XBOX 360 ELITE ( http://www.amazon.com/Elite-System-C...78974&sr=8-12) رو خیلی داره گرون میده.

میگم حالا آدم از کجا بدونه از کدوم کشور داره خرید میکنه؟؟ میدونی برای ریجن میگم!!;)

گرون میده واسه اینکه هنوز نیومده!
من به اون لینک نرفتم ولی فکر کنم داره پیش فروش میکنه;)
وقتی که دستگاه بیاد مطمئن باش به همون قیمت مایکروسافت میفروشه...

بابا همین intercooler که می گی ماله نیکو هست روش نوشته اینتر کولر یه نگاه به این عکسه بکن:
CENTER]

نه عزیز جان یه نمونه هست که روش فقط نوشته ((Intercooler)). این مدل اصلا مال Nyko نیست .
اون مدلی که مال Nyko هستش پایینش نوشته Nyko و وسطش نوشته Intecoooler ;)
لازم به ذکره که هر دو مدل هم در بازار ما موجود هستش .

آقا کسی میدونه این فنهایی که عکسشو گذاشتم کی میاد و قیمتش چنده مثل اینکه فقط یک فن داره به نظر شما یک فن خنک می کنه (البته یک خوبی داره اونم اینه که سطح کنسول را میاره بالاتر و در زیر کنسول قرار راحتر تر در جریانه ) ؟;)
B000BDHBDK.01.MZZZZZZZ.jpg

pelpl3619.jpg

img

من توصیه می کنم اینترکولر رو بگیرید. بهتره به چند دلیل :1- این فن روی محلی نصب می شه که هوای بیرون رو فن های داخل کنسول به داخل می کشه ولی اینترکولر هوای داغ داخل کنسول رو بیرون می ده و از تجمع هوا جلوگیری می کنه. 2- اینتر کولر 3 تا فن داره ولی این یکی و ضعیف تر به نظر میاد 3- دیزاین بهتره اینترکولر 4- گذاشتن کنسول به صورت عمودی به لنز فشار میاره که خیلی مهمه.

این فن ها قراره بعد از عید توی پساژ لباف پخش شه

بابا از آمریکا من از ایران بین سوال کردم گفتن از آمریکا هست قطعا رجیونش UC هست
یه جایی هم هست که نوشته مشخصات دستگاه رو می تونی از اونا انتخاب کنی یعنی همه جورش هست

بله شما راست میگید ولی من یادمه اون موقع که PS3 اومده بود بالای 700$ میداد.

تازه اون موقع PS3 عرضه شده بود!!:love:

همین الانشم PS3 20GB رو داره میده 799$:

http://www.amazon.com/Sony-Playstat...20?ie=UTF8&s=videogames&qid=1175430291&sr=8-2

آخرین ویرایش:

امين زياد هم مطمعن نباش من تو يه مقاله اي خوندم كه مايكرو نميخواد اين مدل را مثل پريميوم توليدش را زياد كنه و طبق گفته يه مدل ممتاز هست . مايكرو گفته فقط در امريكاي شمالي عرضه ميشه و هيچ برنامه اي براي عرضه در اروپا هنوز نداره و همين طور براي ژاپن . مايكرو همين طوري الكي يه كنسول را عرضه نميكنه و زود توليدش را زياد كنه كه يدفعه خريدار نداشته باشه و همين طوري تلب تو مغازه ها خاك بخوره!! پس در نتيجه اگه توليد كم باشه يا در يك محدوده باشه به دست اوردن كنسول سخت ميشه و قيمتش خيلي بالاتر از قيمت اصلي ميشه و در ايران بالاي 600 يا 700 به فروش ميره !!! تا زماني كه تعداد فروش كنسول و تعداد درخواستي از مايكرو زياد باشه كه مايكرو اونو فراگير كنه تا قيمت هم بياد پايين .اينها يه پيشبيني از طرف منه .اين پيش بيني هاي من هميشه درست از اب در مياد يه نگاه از اولين تا اخرين پستهام بنداز تا متوجه بشي.
همين طوري كه شايعه هم شده كه از شايعه هاي كاملا راست مايكرو ميخواد يه كابل hdmi هم براي كنسولهاي قديمي وارد بازار كنه اگه اين كار را بكنه ديگه من نيازي به خريد ELITE نميبينم البته به شرطي كه كابل جمع و جوري باشه و ديگه يه كيلو وزنش نباشه!!!!! خودت ميدوني كه اين HDMI براي من خيلي مهمه چرا كه يه كابل فوق العاده جمع و جوري هست و اين خيلي مهمه حتي از كيفت تصوير !!!! چرا كه به جاي اينكه اين 6 تا فيش لعنتي را وصل تلويزيون كني به جاش يه كابل كاملا جمع و جور و يك عددي(HDMI ) را وصل تلويزيون ميكني اميدوارم متوجه باشي . خدا كنه مايكرو يه فكري به حال كنسولهاي قديمي كنه اگه تا 15 روز خبر ساخته شدن اين كابل براي كنسولهاي قديمي نياد كنسولم را ميفروشم و هركي خواست ميتونه به من پست بده . 120 گيگا هارد هم اصلا به درد نميخوره به ما ايراني ها .

بابا چرا هی می پرسین فن اصل یا قلابی مگه چه فرقی می کنه فن فنه دیگه . اصلا ارزش داره به خاطر یه فن فزرتی 25 تومان بیشتر پول بدید الان همه از همین 30 تومنی ها گرفتن راضی هم هستن مهم خنک موندن 360 تونه . من خودم از این 30 تومنی ها دارم خیلی هم راضی هستم و هیچ مشکلی ندارم اینقدر وسواس نداشته باشید که حتما اصل باشه لااقل تو این مورد . :)

ا چرا كه به جاي اينكه اين 6 تا فيش لعنتي را وصل تلويزيون كني به جاش يه كابل كاملا جمع و جور و يك عددي(HDMI ) را وصل تلويزيون ميكني اميدوارم متوجه باشي . خدا كنه مايكرو يه فكري به حال كنسولهاي قديمي كنه اگه تا 15 روز خبر ساخته شدن اين كابل براي كنسولهاي قديمي نياد كنسولم را ميفروشم و هركي خواست ميتونه به من پست بده . 120 گيگا هارد هم اصلا به درد نميخوره به ما ايراني ها .

:confused: واه !

در هر حال، اگه جدّی گفتی که قصد فروش داری... اگه دستگات UC باشه و پرميوم و همينطور drive هم سامسونگ باشه من ميخرم ازت.

اطلاعات بيشتر بده راجع به دستگات !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or