gamestation
کاربر سایت
چند میده کابل رو ؟من به صوت و تصویر پایتخت ایمان دارم.
تازه یکی هم میگفت بازیهای uc تو ایران گیر نمی
آره ولی به طرز عجیبی شبیه اصل هستمال پیکسل هم از همین تقلبیا هستش
چون الان 360 مود چيپ نداره الان UC بهتره ! بازيهاش هم بيشترهاقا میشه یکی به من بگه uc بهتره یا j ؟؟
آخه من هرجا رفتم j داشت.تازه یکی هم میگفت بازیهای uc تو ایران گیر نمیاد.

مهم نيست از كجا ميگيري مهم اينه كه گرون نگيري و اين مغازه اي هم كه شما ميگي خيلي قيمت هاش بالاست .خوب کنج هیچی ولی من به صوت و تصویر پایتخت ایمان دارم.
شما بايد مطمعن بشي كه اصله چون كابل اصل به همين راحتي گير نمياد .آقایون فروشگاه دات کام اصل مایکرو سافت رو داره 65000 تومن
تکاوچ هم داره ولی نمیدونم اصله یا نه؟
چند میده کابل رو ؟
اگه تا 50 تومن باشه و اصل اصل اصل من میخرم .
اقا میشه یکی به من بگه uc بهتره یا j ؟؟
آخه من هرجا رفتم j داشت.تازه یکی هم میگفت بازیهای uc تو ایران گیر نمیاد.

آره ولی به طرز عجیبی شبیه اصل هست
انگار کیفیتشم خوبه
این گفته شما کاملا اشتباه هست. این چیزی که می گی در مورد نوار کاست، VHS و کلا نوار های مغناطیسی صادقه ولی دیسک های نوری اطلاعاتشون دیجیتالی است و موقع کپی کردن از روی آنها و رایت آنها کوچکترین تغییری در آنها ایجاد نمی شه!همين سيدی های کپی که خودمون داريم بازی میکنيم واسه 360...
مطمئن باشيد هم از لهاظ صدايی هم از لهاظ کيفيت تصاوير پايينتر از ارجيناله.......
من کابل پیکسل رو ندیدم ولی فکر نمی کنم اصل باشه چون قیمت اصلی این کابل 40$ هست و هیچ فروشنده ای تو ایران پیدا نمی شه که انقدر مهربون باشه که بخواد انقدر کم سود کنه روی جنسش و اونو 45 تومان بوده.حالا شما مطمعنی تقلبی هست ؟؟
از کجا میگی انگار کیفیتش خوبه ؟؟ یعنی کیفیتش به پای کابل اصل میرسه ؟؟
والا من که دیگه گیچ شدم
حالا شما مطمعنی تقلبی هست ؟؟
از کجا میگی انگار کیفیتش خوبه ؟؟ یعنی کیفیتش به پای کابل اصل میرسه ؟؟
والا من که دیگه گیچ شدم
بالاخره کابل اصل رو کی داره ؟؟
سلام
الان قیمت Xbox360 در تهران چنده ؟؟
دوستان شما ها هیچ کسی رو سراغی ندارید که اگه بخواهم Xbox 360 بخرم از اون بخرم
چون من در سیرجان استان کرمان زندگی میکنم کنسول Xbox360 اصلا اینجا گیر نمیاد اگه میشه شما دوستان به من کمک کنید از کی بخرم (یک کسی هم باشه که بخواهم از تریغ تلفنی خرید کنم کلا سرم نره)
ممنون اگه کمکم کنید
سلام
الان قیمت Xbox360 در تهران چنده ؟؟
دوستان شما ها هیچ کسی رو سراغی ندارید که اگه بخواهم Xbox 360 بخرم از اون بخرم
چون من در سیرجان استان کرمان زندگی میکنم کنسول Xbox360 اصلا اینجا گیر نمیاد اگه میشه شما دوستان به من کمک کنید از کی بخرم (یک کسی هم باشه که بخواهم از تریغ تلفنی خرید کنم کلا سرم نره)
ممنون اگه کمکم کنید

نمیتونم بیام دوستی کسی ندارید شما بشناسیدش و بهش بگید یک Xbox 360 خوبی بده ؟؟
چون هرچی فکر میکنم نمیشه بیام تهران
. یه راه دیگه پیشنهاد میکنم
. یه زنگ بزن از اونجای که می خوای بخری هماهنگ کن . بگو من از کرمان میام . بعدشم بوگو چه روزی میری چه مدلی میخوای . چقدر پولشه . فکر کنم از بچه های همینجا بپرسی بهت بگن کی با انصاف تر میفروشه . بعد یه روز میری تهران همه چی امادست . فقط چک میکنی ببینی همه چی درسته . اگه شد با یه کی از بچه های اینجا قرار بزار کمکت کنه تو تهران (من یکی رو مینشاسم ولی امیدوارم بهم فحش نده:biggrin1:من چیکار کنم ؟؟![]()
![]()
![]()
نمیتونم بیام دوستی کسی ندارید شما بشناسیدش و بهش بگید یک Xbox 360 خوبی بده ؟؟
چون هرچی فکر میکنم نمیشه بیام تهران
ممنون اگه کمکم کنید
امین میگم بالای تاپیک قیمت هفتگی 360 رو بزن. جدا لازمه . اصلا میشه ؟
![]()