راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه نميشه مگه كه بتوني Share كني با هارد كاهپيوترت كه اونوقت بايد هردفعه كامپوترت روشن باشه تا بتوني چيزايي رو كه Share كردي رو دستگاهت اجرا كني طريقه Share كردن هم كه دوستان قبلا توضيح دادند

نه نميشه مگه كه بتوني Share كني با هارد كاهپيوترت كه اونوقت بايد هردفعه كامپوترت روشن باشه تا بتوني چيزايي رو كه Share كردي رو دستگاهت اجرا كني طريقه Share كردن هم كه دوستان قبلا توضيح دادند

از روی mp3 player چطور می شه این کار رو کرد.؟ چطور می شه فیلم روی هارد ریخت:confused:

اولین دلیل انتخاب 360 برای ما قیمت و کپی خور بودنش بود .
د

دوست عزیز خواهشا وقتی پست میزنین به جای کلمه ی ما همیشه بنویسین ((من))
چون شما که نماینده ی همه ی بچه ها نیسین که میگین ما ;)
من میدونم که خیلی از بچه هایی که X360 خریدن اولین دلیلشون بازیای خوب و با کیفیت این کنسول بوده و نه قیمت و کپی خور شدنش .
مثلا خود من هم میتونستم X360 بخرم هم PS3 . (چون پول هر دوشو داشتم)
ولی به همون دلیلی که گفتم ترجیح دادم فعلا X360 بخرم ;)

جناب Emin3mzizou راست میگن منم به این دلیل Xbox رو انتخاب کردم چون بتونم Gow یا Halo3 در آینده و ... که توی پیسی نمیتونم بازی کنم نه به این دلیل که قیمتش خوبه یا کپی خوره ......

خوب قیمت و کپی خور بودن هم اصل مهمی در انتخاب 360 هست... چون اگه 360 کپی خور نبود مثل ps3 بازی هاش بالاتر از 40 هزار تومان بود... بعد هم فقط برای قشر خاصی از جامعه قیمت مهم نیست در حالی که برای بعضی ها 50 هزار تومان اختلاف هم پول زیادیه ;)

خوب قیمت و کپی خور بودن هم اصل مهمی در انتخاب 360 هست... چون اگه 360 کپی خور نبود مثل ps3 بازی هاش بالاتر از 40 هزار تومان بود... بعد هم فقط برای قشر خاصی از جامعه قیمت مهم نیست در حالی که برای بعضی ها 50 هزار تومان اختلاف هم پول زیادیه ;)

من که نگفتم "قیمت و کپی خور بودن اصل مهمی در انتخاب 360" نیست . گفتم ؟؟
من فقط گفتم این موضوع واسه همه اولین دلیل برای خرید این کنسول نیست .
شاید خیلیا مثه من دلیل اولشون واسه خرید X360 بازیای عالی و با کیفیت باشه .
این طور نیست ؟؟

من که نگفتم "قیمت و کپی خور بودن اصل مهمی در انتخاب 360" نیست . گفتم ؟؟
من فقط گفتم این موضوع واسه همه اولین دلیل برای خرید این کنسول نیست .
شاید خیلیا مثه من دلیل اولشون واسه خرید X360 بازیای عالی و با کیفیت باشه .
این طور نیست ؟؟
من هم نگفتم که بازی های خوب و عالی دلیلی برای انتخاب 360 نیست... ولی خوب اگر 360 یک میلیون و دویست بود و بازی هاش دونه ای 75 هزار تومان بودند باز هم شما 360 رو انتخاب می کردید؟;)

میدونید چیه من میگم آخه شما یک کنسولی داشته باش (مثلا PS3 ) که اصلا بتونه بازیها رو با کیفیت عینا مثل فیلم اجرا کنه. وقتی بازیهای درست و حسابی نداشته باشه و خیلی گرون باشند که همونها رو میتونی با قیمت ارزونتر( XBOX 360 ) و بعضیها حتی بهتر ( نمونش Cod 3 ) دیگه به چه دردی میخوره؟

میدونید چیه من میگم آخه شما یک کنسولی داشته باش (مثلا PS3 ) که اصلا بتونه بازیها رو با کیفیت عینا مثل فیلم اجرا کنه. وقتی بازیهای درست و حسابی نداشته باشه و خیلی گرون باشند که همونها رو میتونی با قیمت ارزونتر( XBOX 360 ) و بعضیها حتی بهتر ( نمونش Cod 3 ) دیگه به چه دردی میخوره؟
خوب آره... جفتشون خیلی مهم اند... ولی شما فکر کن که یه کنسولی هست که بازی هاش خیلی زیاد و خوب هست ولی قیمتش 1 میلیون و 200 هست و بازی هاش دونه ای 75 هزار تومانه... با توجه به اینکه این قیمت در ایران زیاده و هر کسی نمیتونه این پولو بپردازه مطمئنا زیاد از این کنسول استقبال نخواهد شد... ولی از طرفی کنسول دیگری هم هست که بازی هاش خیلی زیاد و خوب نیست ولی از طرفی قیمتش 400 هزار توامنه و بازی هاش دونه ای 8 هزار تومانه... خوب اون قشری (که خیلی زیاد هم هستند) که نمی تونند کنسول اولی رو بگیرند سراغ این کنسول می روند و طبیعتا استقبال از این کنسول زیاد می شود ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or