راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من خودم اول طرفداره پي اس 3 بودم ولي وقتي مزاياي 360 رو ديدم خودم تا چند وقت ديگه
ميخوام360 بگيرم
من دلايل برتري رو ميگم تا كسي دودل نشه
قدرت 360 همتراز با پي اس3 هست
بيشتر بازيها براي 360 مياد چون مايكرو داره پول ميده براش بسازن
قيمتش كمتره
بازيهاش ارزون تره و هك شده
امكانات جانبي زيادي داره
البته اشكالاتي هم داره مثل گرماي زياد كه قابل حله
منم برنامه گيم وان رو ديدم كه داشت درباره پي اس3 توضيح ميداد ولي زياد به اينها توجه نكن
چون ما تو ايران هستيم و شرايط اونها با ما فرق ميكنه
به خدا 360يك صدم پي اس3 تبليغ نميكنه
سلام
مایکروسافت هم زیاد تبلیغ می کنه
کی گفته تبلیغ بده ؟ و هر چیزی که بیشتر تبلیغ داره بده ؟
تو عصری که ما هستیم تبلیغ تو موفقیت حرف اول رو می زنه
حالا بگذریم
من پست های قبلی رو خوندم و خیلی از پست های دیگه تو این مدت که اینجا عضو شدم
اولین دلیل انتخاب 360 برای ما قیمت و کپی خور بودنش بود
و الان خیلی ها 360 دارن و واقعا الان داشتنش لازم هست
اما اگه خودمون رو بذاریم جای خارجی ها که بازی ها رو چه برای 360 و PS3 ارجینال و هم قیمت می خرن و دستگاه هارو به قیمت جهانی و معین می خرن ( خوش بحالشون )
الان کسان زیادی بین ما PS3 داشتن (البته بیشتر این افراد 360 و PS3 رو در کنار هم داشتن چون 360 خیلی وقته اومده)
پس انتخاب اول ما 360 هست
متاسفانه اینجا بعضی از طرفدار های 360 (که به دلایلی که گفتم زیاد هستن) نزد کسایی که PS3 رو دوست دارن خیلی پز می دن و همش PS3 رو بخاطره گرون بودن و کپی خور نبودن می زنن تو سره اونها
خوب اونی که PS3 رو دوست داره چیکار کنه ؟
پس دوستانتون رو که PS3 دوست دارن درک کنید و از اینکه نمی تونن PS3 رو مثل شرایطی که الان 360 داره بخرن اونها رو سرزنش نکنید
GOOD LUCK

سلام
مایکروسافت هم زیاد تبلیغ می کنه
کی گفته تبلیغ بده ؟ و هر چیزی که بیشتر تبلیغ داره بده ؟
تو عصری که ما هستیم تبلیغ تو موفقیت حرف اول رو می زنه
حالا بگذریم
من پست های قبلی رو خوندم و خیلی از پست های دیگه تو این مدت که اینجا عضو شدم
اولین دلیل انتخاب 360 برای ما قیمت و کپی خور بودنش بود
و الان خیلی ها 360 دارن و واقعا الان داشتنش لازم هست
اما اگه خودمون رو بذاریم جای خارجی ها که بازی ها رو چه برای 360 و PS3 ارجینال و هم قیمت می خرن و دستگاه هارو به قیمت جهانی و معین می خرن ( خوش بحالشون )
الان کسان زیادی بین ما PS3 داشتن (البته بیشتر این افراد 360 و PS3 رو در کنار هم داشتن چون 360 خیلی وقته اومده)
پس انتخاب اول ما 360 هست
متاسفانه اینجا بعضی از طرفدار های 360 (که به دلایلی که گفتم زیاد هستن) نزد کسایی که PS3 رو دوست دارن خیلی پز می دن و همش PS3 رو بخاطره گرون بودن و کپی خور نبودن می زنن تو سره اونها
خوب اونی که PS3 رو دوست داره چیکار کنه ؟
پس دوستانتون رو که PS3 دوست دارن درک کنید و از اینکه نمی تونن PS3 رو مثل شرایطی که الان 360 داره بخرن اونها رو سرزنش نکنید
GOOD LUCK

با شما موافق هستم، اما خوب يک دليلی هست که همون خارجی ها به ما ايرانی ها و ديگر جاها ميگن خوش بحال ما چون ميتونيم بازی های کپی شده رو مفت بخريم.

البته تو ايران و کشور های مثل ايران که قوانين کپی وجود نداره چيزی طرف دار داره که مسئله کپی خور شدنش حل شده باشه. ( پس بحثی وجود نداره برای کيفيت کدوم کنسول )

پيروز باشيد

ببخشيد من اين چند روز گير دادم به اين 360 هاي مشكي ! اخه من رو دو دل كرد ! الان من موندم بخرم يا نه ! فقط ي سوال ! اين 360 هاي مشكي به قير از كابل و هارد 120 گيگ فرق ديگري هم با اين 360 هاي سفيد داره !!؟؟

منم دو دل شدم مثل شما !

چون اول اينکه اون 120 گيگ هست ! البته داشتن دسته بيسيم برام اهميت نداره...
البته مهم اون هارد هست و به خصوص اينکه من از رنگ مشکی خوشم مياد :love: ( حتماً خيلی ها نظر من رو دارند ) اون يکی رو انتخاب ميکنن...

اميدوارم اون موضوع تنها يک شايعه باشه چون نميخام زياد صبر کنم ...:eek:
اما انتخاب من تو کنسول همون 360 هست بخاطر کپی خور بودن.:love:

منم دو دل شدم مثل شما !

البته مهم اون هارد هست و به خصوص اينکه من از رنگ مشکی خوشم مياد :love: ( حتماً خيلی ها نظر من رو دارند ) اون يکی رو انتخاب ميکنن...

اخه تو 120 گيگ ميخواي چيكار !! همين 20گيگش هم كافيه ! مهم توي دستگاه هست نه بيرون دستگاه ! اگر رنگ هم نداشته باشه من ميخرم ! چون براي من بيشتر توي دستگاه مهمه (منظورم چيز هاي داخلش هست مثل گرافيك و...)
خدا كنه كه شايعه باشه !

فکر کنم که رضا صادقی به مایکرو سافت ایمیل زده
گفته این با این رنگا فروشت نمیره بالا ؛باید مشکی باشه تا فروشت بازار رو بترکونه
(مشکی رنگه عشقه!)
كم هزينه , حرارت كمتر ;)
ولی جدای از شوخی .اگه کیفیت کنسولش رو بالا ببره و مشکل گرما و صدای درایو رو
درست کنه؛اولن و آخرین انتخاب من XBox 360o خواهد بود.

انشالله اونایی که می خواین بخرن
یه یک سالی رو بدون X360 سپری کنن
و همه ی بازی های قشنگ که واسش اومد رو از دست دادن دیگه می فهمن نخریدن الان X360 یعنی چی من که هر چی به شما می گم حالیتون نمیشه

باب چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنین این میگه بخر اون میگه صبر کن اقا این خبر از طرف مایکرو تعید نشده تمامم این عکسهام fake هستن دروغغغغغغغغغ هر کی 360 بخر باشه یه لحظم صبر نمیکنه

آخرین ویرایش:
خوب راست میگه دیگه هر کی میخواد بخره بره همین الان بخره مثل خودم :cheesygri
اگرم 65 نانو باشه چون رنگش سیاهه بیشتر داغ میکنه (این فقط یک ÷یشبینی بود ) :p

منم دو دل شدم مثل شما !

خوب به ترتیب جواب بدم .
اولا 120 گیگ برای ما ایرانی ها یه غیر مفید مطلق هست همین الانشم این 20 گیگ کاملا بدون استفاده هست فقط خوبه چند تا اهنگ بریزی توش .مگه چه قدر میخوای اهنگ بریزی توش .بازی را هم که اصلا نمیشه ذخیره کرد تو هارد .
دوما اگه این هاردهای 120 گیگ اومدن میتونی بعدا به طور جداگانه اگه لازمت بشه که بعید میدونم برای این xbox360 های فعلی هم بخری .

سوما اصلا هم نگران رنگ سیاه بودنش نکن چرا که همین الانشم میتونی کنسول xbox360 را به رنگ سیاه در بیاری و حتی قشنگتر .

چهارما من خودم شخصا اصلا این پردازنده 65 نانو برام مهم نیست چرا که با خرید یه اینتر کولر همه چی حله!!

فقط یک مورد!!!!!!!!!!!!!
اونم پورت hdmi که این برای من خیلی مهمه و تمام .که اونم اگه مایکروسافت لطف کرده باشه این قابلیت را تو همین xbox360 های فعلی گذاشته باشه که اونوقت باید به مایکرو سجده کرد:love:
دیگه اصلا نیازی به خرید این مدل جدید نیست .
ولی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه خیلی پافشاری میکنی و میخوای همه چی را در یک لحظه و در یک خرید داشته باشی همین مدل جدید که میخواد بیاد بهترین انتخابه .;)

خوب به ترتیب جواب بدم .
اولا 120 گیگ برای ما ایرانی ها یه غیر مفید مطلق هست همین الانشم این 20 گیگ کاملا بدون استفاده هست فقط خوبه چند تا اهنگ بریزی توش .مگه چه قدر میخوای اهنگ بریزی توش .

می شه بگید چه طور میشه توی هارد آهنگ ریخت؟

می شه بگید چه طور میشه توی هارد آهنگ ریخت؟

نگاه كن براي اينكه بتوني آهنگ بريزي ابتدا آهنگاتو بايد به صورت Audio CD بروي يك CD رايت كن بعد وقتي كه ديسكتو تو دستگاه گذاشتي خود به خود يك منو مياد كه تو اون منو گزينه اي داره به نام
Rip CD بعد اونجا ميتوني آهنگاتو انتخاب كني و بعد بريزي تو هاردش درضمن موقعي كه داره ريپ ميكنه نبايد اهنگاش درحال پلي باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or