راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها من امروز متوجه یه موضوعی شدم که بد نیست اونایی که قصد خرید دارند بهش توجه کنن. من چند ماه پیش دستگاهم رو خریدم که روش ریموت کنترل داشت( jبود )
موضوع اینه که اون 360 هایی که ریموت دارن کابلی که باهاشون هست از یه سه رشته و یه سوکت تشکیل شده که اصطلاحا بهش s-video می گن
sl-2317.jpg

این نوع کابل فقط به تلویزیون های اچ دی داخل ژاپن و اروپا می خوره و به اکثر تلویزیون های موجود در ایران نمی خوره! به خاطر همین اگه احتمال می دید که در آینده نزدیک یه تلویزیون اچ دی می خرید یا در حال حاضر یه تلویزیون اچ دی دارید دستگاهی بخرید که این کابل رو داشته باشه
Kabel-Speed-Link-Xbox-360-HD-Cable-Pro-Comp-AV-S-Video-1.jpg

سلام:
متوجه شدم شركت پرديس كه از توزيع كنندههاي وسيع بازيهاي pc و ps2 هستش رفته تو كار 360:biggrin1: البته فعلا عنواناش زياد نيست جديدترين عنوانش هو graw2 هستش من كه يكي از بازياش رو خريدم رو ديسك sd بود 7تومن. خواستين سايتش رو ببينيدhttp://www.pardisgame.com/
اين نشون ميده كه جدي جدي 360 داره جاش رو باز ميكنه و مثل اينكه توزيع كننده ها از ps3 نااميد شدن

سلام
آقا من امروز داشتم با 360 اسپلینتر سل بازی می کردم (دیسکم از این استمپری های شادی بود ، همون موقعی که وارد اطلاعات کامپیوتر می خوای بشی دیدین که یه ویدئو نشون میده ، یه حالت برفکی داره ، 360 در این حالت هنگ کرد ، چه خاکی تو سرم بریزم یعنی 360 داغون شد لنزش؟؟ مال شماها تا بحال هنگ کرده؟؟
توی ویدئو های کربن هم جدیدا یه خورده گیر داشت

سلام
آقا من امروز داشتم با 360 اسپلینتر سل بازی می کردم (دیسکم از این استمپری های شادی بود ، همون موقعی که وارد اطلاعات کامپیوتر می خوای بشی دیدین که یه ویدئو نشون میده ، یه حالت برفکی داره ، 360 در این حالت هنگ کرد ، چه خاکی تو سرم بریزم یعنی 360 داغون شد لنزش؟؟ مال شماها تا بحال هنگ کرده؟؟
توی ویدئو های کربن هم جدیدا یه خورده گیر داشت

دوست عزیز هنگ کردن به نظر بنده نمی تونه زیاد به لنز ربط داشته باشه ! اگر مشکل از لنز یا دیسک بود unreadable disc error دریافت میکردید. مراقب باشید دستگاهتون به مشکل برنخوره.

در ضمن یه مطلبی رو هم بگم بد نیست و اون هم اینه که فکر نکنید این کنسولهای جدید 360 که بعد از ماه فوریه 2006 تولید شدن مشکلی اصلاً براشون پیش نمیاد ! کنسولهای خرابی برامون آوردن که حتی تاریخ تولیدشون مربوط به 09/2006 بوده ! یعنی سپتامبر 2006.
پس در کل حواستون باشه و اگر تاریخ تولید کنسولتون جدیده فکر نکنید که دیگه همه چی حله و کنسول براش مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام آقا من رفتم 360 را عوض کردم 2006/05/06 ولی نمیدونم بعد از یک ساعت بازی gears of war دستگاه گرم میکنه و یک بوهایی از داخلش میاد یک بار هم موق دمو گیر کرد سریع دستگاه راخاموش کردم فروشنده به من گفت دستگاه را افقی نزار چون عمودی بهتر خنک میشه ولی در کل میگه دو نوع فن داره یکیش که دوتایی هست 40 تومن یکیش که سه تایی هست 50 تومن به نظرتون فن بگیرم آخه من حداکثر دوساعت بشینم پاش ولی نمیدون چرا این همش زود گرم میکنه

سلام آقا من رفتم 360 را عوض کردم 2006/05/06 ولی نمیدونم بعد از یک ساعت بازی gears of war دستگاه گرم میکنه و یک بوهایی از داخلش میاد یک بار هم موق دمو گیر کرد سریع دستگاه راخاموش کردم فروشنده به من گفت دستگاه را افقی نزار چون عمودی بهتر خنک میشه ولی در کل میگه دو نوع فن داره یکیش که دوتایی هست 40 تومن یکیش که سه تایی هست 50 تومن به نظرتون فن بگیرم آخه من حداکثر دوساعت بشینم پاش ولی نمیدون چرا این همش زود گرم میکنه

ببین کلا 360 با ps2 فرق می کنه! این دستگاه فوق العاده قوی تر از سیستم های نسل قبل هست. گرم شدن دستگاه طبیعیه (البته داغ کردن بیش از حد اش نرمال نیست)
سعی کن دستگاهت رو جایی بذاری که گردش هوای بهتری داشته باشه!خریدن فن هم خوبه به شرطی که از نظر مالی فشار بهت نیاد ( مثلا من نخریدم)
انتقال حرارت از روی سطوح عمودی خیلی بیشتر از افقی هست . ولی از نظر اینکه در پایین دستگاه سوراخ های زیادی تعبیه شده گذاشتن دستگاه در حالت افقی بهتر هستش!
من هم مشکل این بوی عجیب رو دارم ولی توی این 6 ماه بوش کمتر شده و الانه ها خیلی کم بو می ده! من هم علتش رو نفهمیدیم . اگه کسی می دونه توضیح بده لطفا!

ببین کلا 360 با ps2 فرق می کنه! این دستگاه فوق العاده قوی تر از سیستم های نسل قبل هست. گرم شدن دستگاه طبیعیه (البته داغ کردن بیش از حد اش نرمال نیست)
سعی کن دستگاهت رو جایی بذاری که گردش هوای بهتری داشته باشه!خریدن فن هم خوبه به شرطی که از نظر مالی فشار بهت نیاد ( مثلا من نخریدم)
انتقال حرارت از روی سطوح عمودی خیلی بیشتر از افقی هست . ولی از نظر اینکه در پایین دستگاه سوراخ های زیادی تعبیه شده گذاشتن دستگاه در حالت افقی بهتر هستش!
من هم مشکل این بوی عجیب رو دارم ولی توی این 6 ماه بوش کمتر شده و الانه ها خیلی کم بو می ده! من هم علتش رو نفهمیدیم . اگه کسی می دونه توضیح بده لطفا!

اون علت بو به خاطر بوی نو دستگاه هست....واسه من هم اوايل اينجوری بود
ولی الان ديگه نيست

اين بو به خاطره آداپتور برقت هست
البته اگه از آداپتور استفاده ميكني چون ريجن asia برقش مستقيم هست
بعد يكي دو ماه هم بوش ميره
بوش به خاطره اينه كه يه سري موم توي آداپتور هست كه آب ميشن

تاسف

دوست عزیز هنگ کردن به نظر بنده نمی تونه زیاد به لنز ربط داشته باشه ! اگر مشکل از لنز یا دیسک بود unreadable disc error دریافت میکردید. مراقب باشید دستگاهتون به مشکل برنخوره.

در ضمن یه مطلبی رو هم بگم بد نیست و اون هم اینه که فکر نکنید این کنسولهای جدید 360 که بعد از ماه فوریه 2006 تولید شدن مشکلی اصلاً براشون پیش نمیاد ! کنسولهای خرابی برامون آوردن که حتی تاریخ تولیدشون مربوط به 09/2006 بوده ! یعنی سپتامبر 2006.
پس در کل حواستون باشه و اگر تاریخ تولید کنسولتون جدیده فکر نکنید که دیگه همه چی حله و کنسول براش مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید

متاسفانه شما پست منو پاک کردید
من اینقدر قدرت دارم که کل ماحیت این سایت رو به مخاطره بیاندازم
اما هرگز به خودم اجازه نمیدم چنین کاری کنم چون سایر اعضا ضعفهای
شما رو میپوشانند
در هر صورت اگر این پست رو هم دوست دارید پاک کنید
ولی در حدی اظهاره نظر و صحبت کنید که لیاقت دارید
چون چند روز دیگه که کاره جدیدی صورت بگیره شما تا بیاد یاد بگیری
و به اسم خودت تموم کنی دیگه دیر شده
پس در حدی باش که هستی نه بیشتر نه کمتر
من روزی رو که شما پست زدی و لینک گذاشتی که نحوه اجرای بازی
کپی 360 رو دیدی یادم نمیره!
شما چطور ممکنه فراموش کنی؟
پس واقع بین باشید و اینقدر اظهاره فضل نکنید که حد اقل چند نفری اینجا میدونن که چه کسی برای بار اول 360 رو کپی خور کرد و قبل از دیدن اجرای کپی 360 بنده 360 داشتم

چه خوش است گر محک تجربه آید به میان

شما هم به جای پاک کردن صورت مساله جواب بده
وگرنه من به صورت مقتضی علی رقم میل باطنی اقدام میکنم که این نکته باید قابل توجه مسولین این سایت هم باشه که هر گونه عواقب بعدی به عهده شخص طاهر خواهد بود

در پایان از اعضای سایت و دوستای خوب عذر خواهی میکنم

شما رو میپوشانند
پس واقع بین باشید و اینقدر اظهاره فضل نکنید که حد اقل چند نفری اینجا میدونن که چه کسی برای بار اول 360 رو کپی خور کرد و قبل از دیدن اجرای کپی 360 بنده 360 داشتم

وگرنه من به صورت مقتضی علی رقم میل باطنی اقدام میکنم که این نکته باید قابل توجه مسولین این سایت هم باشه که هر گونه عواقب بعدی به عهده شخص طاهر خواهد بود

اول دو نكته رو بگم:1-حرفهاي من برمبناي پست شماست وصرفا جواب اين پسته نه چيزايي كه شما نگفتين 2- آقا طاهر اينجا به بچه ها خيلي كمك ميكنه و من وظيفه اخلاقي خودم ميدونم اين پست رو بزنم
شما رو میپوشانند

شما به تمام اعضاي سايت توهين كردين و با عذر خواهي ته پست كار درست نميشه.
شما رو میپوشانند
هه داداشمون رو ، شما اگه نميخواي اين كار رو بكني چرا ميگي اگه ميخواي بكني هم كه ماهيت خودت رو نشون دادي درهر صورت من فكر ميكنم كسي كه ماهيت رو با "ح" مينويسه فقط ميتونه قدرت فيزيكي داشته باشه:biggrin1:
حالا هم چند كلمه ديگه:
1-
من نميدونم شما چي ديدي ولي مدتي كه ما اينجا هستيم آقا طاهر هيچي رو بنام خودش تموم نكرده.
2-
"و سنت جاهلان است كه چون به دليل از خصم فرو مانند سلسله خصومت بجنبانند"

دوستان عزیز، ابتدا پستی که ایشون گفتن من پاک کردم رو ببینید :

میبخشی طاهر جان کنسولها رو از خوده مایکروسافت برای تعمیر پیشتون میارن یا اینکه شما میرید اونجا برای رسیدن به امورات بیلی(بیل گیتس) این سهل انگاریها رو میبینید؟
در هر صورت از این راهنمایی های دانشمندانه شما نابغه عرصه 360 صمیمانه تشکر میکنم
راستی هنوز ps3 رو هک نکردی؟

این پست رو ایشون بعد از پست من که نوشته بودم کنسولهای 360 جدید هم مشکل دارن، نوشته بودن ! شما تو اون پست من ادعایی می بینید مبنی بر اینکه من PS3 هک کردم، یا کلاً یک پست از من نشون بدید که توش نوشته باشم من قراره PS3 رو هک کنم !
من اگر اون پست رو پاک کردم برای این بود که پست بیربط به تاپیک بود و نمی خواستم که پشت سرش من هم شروع کنم جواب بدم ولی مثل اینکه شما دست بردار نیستید.
آقای mzh فکر کنم شما بنده رو با دوست خودتون (می دونید کی رو میگم) که چند وقت پیش تو سایت نوشته بودن که کار برای هک کردن PS3 رو شروع کردن اشتباه گرفتید ! بهتره همه برن از ایشون بپرسن که کار هک PS3 به کجا رسید !!!! اگرچه ایشون چند وقت پیش در یکی از پیغامهاشون به من نوشته بودن که PS3 رو هک کردن و حتی بازی رو از روی هاردش هم اجرا کردن ! ولی نخواستن رو کنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:
حالا اینجا کی ادعا میکنه !؟!؟ من یا بعضی های دیگه ؟
شما هم بهتره به جای پستهای بی محتوا و پر از غلطهای املایی (نه تایپی، املایی!) هر وقت یک مطلب مفید یاد گرفتید بیایید پست بزنید که دو نفر دیگه هم بتونند استفاده کنند. فکر میکنم همچین پستهایی هیچ کمکی به شما نمی کنه که هیچ، باعث بن شدن شما هم ممکنه بشه !
من هیچ وقت نیومدم مطلبی رو بنویسم و ادعا کنم که خودم کشف یا اختراعش کردم (مگر اینکه واقعاً کرده بودم)، تو مقاله های NextGen هم می تونید ببینید که زیرشون منبع هم ذکر شده !
دوست خوبمون 007 هم که جواب لازم رو به پست آخر شما دادند، من دیگه در مورد اون حرفی نمی زنم.
در ضمن مطمئن باشید که برخورد لازم هم با اینگونه پستها خواهد شد (نه از جانب من، از جانب مدیران ارشد سایت). اگر خیلی علاقه مندید می تونیم نظرسنجی بذاریم که تو این سایت من پست بدم بهتره یا شما ! اگر نظر دادن که شما پست بدید ، من کلاً از سایت میرم کنار !
امیدوارم که همه دوستان واقع بین ما در سایت موفق باشند.
شب خوش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or