راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فوری

آقا من امروز رفتم فروشگاه شادی(شعبه تجریش) پریمیو با درایو سامسونگ و ریجن آسیارو می داد 530 هزار تومن. دلیل بالا بودن قیمتشم می گفت که برای 9/2006 .یه مدلم داشت که میکفت خودم دستکاریش کردم و مشکل گرماش حل شده و 1 سال ضمانت کتبی برای تعویضش میده. قیمت این یکی 560 هزار تومن بود. می خواستم ببینم راست گفته یا الکی قیمتو برده بالا؟ من خودم می خواستم از این جا بگیرم. ولی حالا نمی دونم چی کار کنم. تو رو خدا سریع جواب بدین.
شماره ی مکس هم اگه دارین لطفا بدین.

آقا من امروز رفتم فروشگاه شادی(شعبه تجریش) پریمیو با درایو سامسونگ و ریجن آسیارو می داد 530 هزار تومن. دلیل بالا بودن قیمتشم می گفت که برای 9/2006 .یه مدلم داشت که میکفت خودم دستکاریش کردم و مشکل گرماش حل شده و 1 سال ضمانت کتبی برای تعویضش میده. قیمت این یکی 560 هزار تومن بود. می خواستم ببینم راست گفته یا الکی قیمتو برده بالا؟ من خودم می خواستم از این جا بگیرم. ولی حالا نمی دونم چی کار کنم. تو رو خدا سریع جواب بدین.
احتمالا فن های دستگاهو 12 ولت کرده و به احتمال بسیار قوی تر از روی همین سایت این کارو کرده:cheesygri
(میگم این شادی یواش یواش داره از یگانه تو دودره بازی جلو میزنه ها:biggrin1:)

من برادرانه بهت توصیه میکنم از شادی نخر اون دستگاها رو منم دیدم تازه 20 تومن به تو گرون تر از من گفته در ثانی چه زمانتی مگه شادی کیه ماکروسافت هنوز بطور کامل نتونسته مشکل گرمایی رو حل کنه شما برو جای دیگه نیمه اول 2006 هم دیدی بگیر با یک اینتر کولر و برق مناسب و استفاده صحیح ان شا ا... هیچ اتفاقی نمی یفته:p
فقط زودتر بگیر چون من 34 روز مته به خشخاش زدم تنها اتفاقی که افتاد 40 تومن گرون شد و کلی عقب افتادم :((
برو سریع یاور 360 رو استاد کن :cheesygri
88343676

من الان تو سايت nextgen.ir رفتم.ديدم يک سری بازی FREE نوشته Region رو.
اينها چی هست ؟؟؟؟

یعنی اینکه دی وی دی توی هر دستگاهی چه j باشه چه uc اجرا می شه

منظور از (ریجن فری) Region-Free چیست؟

Region-Free به معنای نداشتن قفل منطقه ای می باشد. تعدادی از بازی های xbox360 (بسته به نظر خود سازنده) Region-Free می باشند یعنی بازی بر روی تمامی یا بعضی از ریجن ها اجرا می شود. به فرض بازی NTSC-UC می باشد ولی برروی ریجن های دیگر نیز اجرا می شود. البته Region-Free همواره به معنی اجرا روی تمامی ریجن ها نیست و امکان داره که بازی ای Region-Free باشه ولی فقط روی کنسول های PAL و NTSC-J اجرا شه ولی روی NTSC-UC اجرا نشه.​
با کمی تحقیق درباره بازی مورد نظر می توان از Region-Free بودن یا نبودن آن اطلاع پیدا کرد. سایت زیر وضعیت اجرای بازی ها رو برروی ریجن های دیگر به خوبی مشخص می کند: (البته لیست شامل تمامی بازی ها نمی شود)
Xbox360™ Regional Compatibility Guide

منظور از (ریجن فری) Region-Free چیست؟

Region-Free به معنای نداشتن قفل منطقه ای می باشد. تعدادی از بازی های xbox360 (بسته به نظر خود سازنده) Region-Free می باشند یعنی بازی بر روی تمامی یا بعضی از ریجن ها اجرا می شود. به فرض بازی NTSC-UC می باشد ولی برروی ریجن های دیگر نیز اجرا می شود. البته Region-Free همواره به معنی اجرا روی تمامی ریجن ها نیست و امکان داره که بازی ای Region-Free باشه ولی فقط روی کنسول های PAL و NTSC-J اجرا شه ولی روی NTSC-UC اجرا نشه.​
با کمی تحقیق درباره بازی مورد نظر می توان از Region-Free بودن یا نبودن آن اطلاع پیدا کرد. سایت زیر وضعیت اجرای بازی ها رو برروی ریجن های دیگر به خوبی مشخص می کند: (البته لیست شامل تمامی بازی ها نمی شود)
Xbox360™ Regional Compatibility Guide
مرسی از توضيح کامل بود.

اين چه مسخره بازی هست که در اوردند !!!!!!!!!!!!!:((

چرا اينطوريه ؟؟؟؟؟
واه واه واه !

آقا اين ليست رو من ديدم چرا NTSC-J بيشتر از NTSC UC هست، بد شما ميگيد بازی برا UC زودتر مياد ؟

مرسی از توضيح کامل بود.

اين چه مسخره بازی هست که در اوردند !!!!!!!!!!!!!:((

چرا اينطوريه ؟؟؟؟؟
واه واه واه !
بخاطر اینکه بازیهای 360 روی DVD عرضه میشه و تمام بازیها و فیلمهایی که روی اDVD منتشر میشه باید این قوانین رو رعایت کنه تا بهش مجوز انتشار بدن
تاریخچه این قانون هم به زمان عرضه اولین فیلمهای هالیوود روی DVD برمیگرده استودیوهای بزرگ فیلمسازی در هلیوود برای جلوگیری از کپی غیر مجاز این قانون رو درست کردند و بعد از اون همه دیسکها و پلیرهایی که تولید شدن دارای این قفل بودن.:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or