راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بعد امکان داره مثلاً بعضی بازی برا اين بياد ، بعد يک سری برا اون بياد ؟ :eek:

بله همچین اتفاقی میفته اولین بازی هایی که میباد اول برای UC میاد بعد J
مثل بازی PES 2007 الان برای UC اومده اما برای J هم قراره بیاد اما کی
من اطلاغی ازش ندارم

من اطلاغی ازش ندارم
البته همیشه این طوری هم نیست و بعضی وقتها برعکسه!!
اگه بازی ریجن فری باشه که دیگه هیچی...

من اطلاغی ازش ندارم
بازی Winning Eleven X برای J اول از همه اومد.بعد PES6 برای PAL اومد بعد PES2007 برای UC
اومد.

درود
دوستانی که کولر 360 ندارن یا نمیتونن بخرن به هر دلیلی من یه راهی بلدم که استفاده کردن ازش ضرر نداره که هیچ ثواب هم داره:biggrin1:
وسایل لازم
1. دو تا فن مخصوص PC ( همون های که برای خنک کردن داخل کیس استفاده میشه ).
2. یک آداپتور 12 ولت خوب. ( در حد 4 5 تومن ).
بعد این کار ها رو درست انجام بدید.

1. سیم های سیاه و قرمز فن ها رو لخت کنید.
2. سیم آداپتور رو لخت کنید و رشته مثبت و منفی رو مشخص کنید.
3. برق مثبت و منفی رو درست به سیم های فن وصل کنید.
4. کنسول رو هر جا که هست به صورت افقی ( خوابیده ) بزارید و هیچ چیزی زیر 4 تا پایه اون نگزارید تا با سطح یکی بشه.
5. فن ها رو درست جلوی قسمت انتهای کنسول بگزارید .
6. فن ها رو طوری قرار بدید که هوا رو به داخل کنسول هدایت کنه.

شما با این کار هوای بیشتر به داخل کنسول وارد میکید.

نکته : سعی کنید از فنهای که گردش بیشتری دارن ( ژاپنیش حدود 5 تومن هست ) استفاده کنید.
پیروز و پاینده باشید

سلام
نظرتون در باره ی این مانیتور های 19 اینچ WIDE SCREEN چیه؟
فکر می کنم فیت بازی کردن باشه, چند روز پیش تبلیغش رو تو روزنامه دیدم خیلی خوشم اومد:cool:

من چند تا سوال داشتم به core ميشه هارد وصل كرد يا نه؟ و اگه فروشنده ناتو از آب دراومد و خواست يه درايو ديگه به جاي سامسونگ بهمون جا بزنه چه جوري ميشه فهميد

میشه سند حرفتو نشون بدی
ببین دوست عزیز منظور از ntsc-j اینه که سیستم تصویرش ntsc و ریجن هم مربوط به منطقه آسی
حالا میشه بگی شما و سایر دوستان این ریجن جدید رو از کجا اوردین ا
من به شما می گم ntsc-j/asia از کجا اومده.
گفته شما درسته و در اصل چیزی به نام j/asia نداریم و این کنسول همان j هست که با توجه به شرایط برقی و ... کشور های آسیای شرقی بعضی از وسایلش با j only for japan فرق داره. ولی کلمه asia از اینجا اومده که بازی های این دو کنسول ورژناشون با هم فرق داره! بازی های j با ورژن japan و بازی های دیگری با ورژن asia شناخته می شوند. تفاوتشونم در زبان های موجود در بازیه! الان تقریبا بالای 90% بازی های j که در بازار کپیش هست مال ورژن asia هست (که خیلی ها به اشتباه خیال می کنند مال only for japan هست) خیلی از بازی های ورژن japan اصلا زبان انگلیسی نداره و این بازی های asia هستند که همشون زبان انگلیسی دارند. asia و japan در اجرای یکسری از بازی های region free هم با همدیگه فرق دارند! و بازی هایی هستند که با وجود region free بودن (البته در شرایطی که مال PAL یا NTSC/UC هست بازی) برروی به فرض japan اجرا ولی روی asia اجرا نمی شوند.

بنابراین با کلمه j/asia خواستن این دو کنسول رو به نوعی از هم جدا کنند ولی تو این سایت برای اینکه مفهموم دقیق این ریجن هنوز مشخص نشده (!) فکر می کنند یه چیز دیگس و کلی سرش بحث هم می کنند!

راستی از مصطفی چه خبر چند وقته تو سایت نمی یاد چرا؟

من چند تا سوال داشتم به core ميشه هارد وصل كرد يا نه؟ و اگه فروشنده ناتو از آب دراومد و خواست يه درايو ديگه به جاي سامسونگ بهمون جا بزنه چه جوري ميشه فهميد
آره به core تمام وسایل وصل می شن و جدا می تونی تهیه کنی.
اینکه سامسونگ بده یا نده رو که تا درشو باز نکنی نمی تونی بفهمی. حالا گیرمم که سامسونگ نده فکر می کنی سامسونگ کارایه خارق العاده برات داره؟ تنها تفاوتش با lg اینه که می تونی بازی های xbox1 روی dvd معمولی رایت و بازی کنی.

سلام
نظرتون در باره ی این مانیتور های 19 اینچ WIDE SCREEN چیه؟
فکر می کنم فیت بازی کردن باشه, چند روز پیش تبلیغش رو تو روزنامه دیدم خیلی خوشم اومد:cool:
مانیتور 19 اینچ Wide برای بازی کنسول 360 بنظر من عالیه (البته برای کسانی که دسترسی به تلویزیونهای HD با کیفیت خوب رو ندارند). بنده خودم هم یک 19 اینچ LCD WIDE دارم (ViewSonic) و بسیار هم از بازی کردن با 360 در این مانیتور راضی هستم، حداقل از بازی کردن تو تلویزیون 21 اینچ CRT بهتره.
موفق باشید

آقا سلام من یک تلوزیون Lcd Lgدارم که بشتش این کابل Hd 360 وصل میشه و رزولوشن را 480 میکنه آیا این Hd هست در ضمن من نمیدونم که این Screen را روی Wide بزارم یا معمولی اگر میشه یگید کدوم بهتره راستی صداش چی روی کدوم بزارم بهتره

یک سوال دیگه اونم این که این تلوزیون 2 تا دکمه داره که نوشته Sound & Display Turbo وقتی Diplay را میزنم تصویر تاریک میشه من نمیدونم کدوم بهتره شاید اون روشن Turbo باشه شاید اون که تاریک میکنه اگر میشه راهنماییم کنید

آقا سلام من یک تلوزیون Lcd Lgدارم که بشتش این کابل Hd 360 وصل میشه و رزولوشن را 480 میکنه آیا این Hd هست در ضمن من نمیدونم که این Screen را روی Wide بزارم یا معمولی اگر میشه یگید کدوم بهتره راستی صداش چی روی کدوم بزارم بهتره

یک سوال دیگه اونم این که این تلوزیون 2 تا دکمه داره که نوشته Sound & Display Turbo وقتی Diplay را میزنم تصویر تاریک میشه من نمیدونم کدوم بهتره شاید اون روشن Turbo باشه شاید اون که تاریک میکنه اگر میشه راهنماییم کنید
بهتره تو دفترچه اش نگاه کنی... اگر نخواستی زنگ بزن به جایی که خریدی بپرس ;)

بنابراین با کلمه j/asia خواستن این دو کنسول رو به نوعی از هم جدا کنند ولی تو این سایت برای اینکه مفهموم دقیق این ریجن هنوز مشخص نشده (!) فکر می کنند یه چیز دیگس و کلی سرش بحث هم می کنند!
وظیفه این سایت هم همینه دیگه اطلاع رسانی دقیق و رفع ابهامات احتمالی
من از شما خواهش میکنم این کارو بکنید و اجازه ندید این چیزهای اشتباه جا بیفته الان ملت برا خودشون یه ریجن جدید اختراع کردن :p

راستی از مصطفی چه خبر چند وقته تو سایت نمی یاد چرا؟
درگیر درس و کاره فعلا من تا اونجایی که بتونم جاشو پر میکنم :blushing:
ولی هیچکی مصطفی نمیشه :love:

وظیفه این سایت هم همینه دیگه اطلاع رسانی دقیق و رفع ابهامات احتمالی
من از شما خواهش میکنم این کارو بکنید و اجازه ندید این چیزهای اشتباه جا بیفته الان ملت برا خودشون یه ریجن جدید اختراع کردن :p

درگیر درس و کاره فعلا من تا اونجایی که بتونم جاشو پر میکنم :blushing:
ولی هیچکی مصطفی نمیشه :love:

این اقا مصطفی(که اینقدر هم محبوبه) نام کاربریش چی بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or