Sand Wraith
کاربر سایت
شما uc یا j asia بگیر![]()
درود،
خوب جواب سؤال های ديگه ام رو ميدی ؟
مرسی پس يا uc ميگيرم يا j-asia.
بعد امکان داره مثلاً بعضی بازی برا اين بياد ، بعد يک سری برا اون بياد ؟

شما uc یا j asia بگیر![]()

عزیزمحرف من اینه که اصلا همچین ریجنی وجود خارجی نداره که چیزی رو ساپورت بکنه یا نه
بعد امکان داره مثلاً بعضی بازی برا اين بياد ، بعد يک سری برا اون بياد ؟![]()
البته همیشه این طوری هم نیست و بعضی وقتها برعکسه!!بله همچین اتفاقی میفته اولین بازی هایی که میباد اول برای UC میاد بعد J
مثل بازی PES 2007 الان برای UC اومده اما برای J هم قراره بیاد اما کی
من اطلاغی ازش ندارم
بازی Winning Eleven X برای J اول از همه اومد.بعد PES6 برای PAL اومد بعد PES2007 برای UCبله همچین اتفاقی میفته اولین بازی هایی که میباد اول برای UC میاد بعد J
مثل بازی PES 2007 الان برای UC اومده اما برای J هم قراره بیاد اما کی
من اطلاغی ازش ندارم
من به شما می گم ntsc-j/asia از کجا اومده.میشه سند حرفتو نشون بدی
ببین دوست عزیز منظور از ntsc-j اینه که سیستم تصویرش ntsc و ریجن هم مربوط به منطقه آسی
حالا میشه بگی شما و سایر دوستان این ریجن جدید رو از کجا اوردین ا
آره به core تمام وسایل وصل می شن و جدا می تونی تهیه کنی.من چند تا سوال داشتم به core ميشه هارد وصل كرد يا نه؟ و اگه فروشنده ناتو از آب دراومد و خواست يه درايو ديگه به جاي سامسونگ بهمون جا بزنه چه جوري ميشه فهميد
مانیتور 19 اینچ Wide برای بازی کنسول 360 بنظر من عالیه (البته برای کسانی که دسترسی به تلویزیونهای HD با کیفیت خوب رو ندارند). بنده خودم هم یک 19 اینچ LCD WIDE دارم (ViewSonic) و بسیار هم از بازی کردن با 360 در این مانیتور راضی هستم، حداقل از بازی کردن تو تلویزیون 21 اینچ CRT بهتره.سلام
نظرتون در باره ی این مانیتور های 19 اینچ WIDE SCREEN چیه؟
فکر می کنم فیت بازی کردن باشه, چند روز پیش تبلیغش رو تو روزنامه دیدم خیلی خوشم اومد![]()
بهتره تو دفترچه اش نگاه کنی... اگر نخواستی زنگ بزن به جایی که خریدی بپرسآقا سلام من یک تلوزیون Lcd Lgدارم که بشتش این کابل Hd 360 وصل میشه و رزولوشن را 480 میکنه آیا این Hd هست در ضمن من نمیدونم که این Screen را روی Wide بزارم یا معمولی اگر میشه یگید کدوم بهتره راستی صداش چی روی کدوم بزارم بهتره
یک سوال دیگه اونم این که این تلوزیون 2 تا دکمه داره که نوشته Sound & Display Turbo وقتی Diplay را میزنم تصویر تاریک میشه من نمیدونم کدوم بهتره شاید اون روشن Turbo باشه شاید اون که تاریک میکنه اگر میشه راهنماییم کنید

وظیفه این سایت هم همینه دیگه اطلاع رسانی دقیق و رفع ابهامات احتمالیبنابراین با کلمه j/asia خواستن این دو کنسول رو به نوعی از هم جدا کنند ولی تو این سایت برای اینکه مفهموم دقیق این ریجن هنوز مشخص نشده (!) فکر می کنند یه چیز دیگس و کلی سرش بحث هم می کنند!

درگیر درس و کاره فعلا من تا اونجایی که بتونم جاشو پر میکنم :blushing:راستی از مصطفی چه خبر چند وقته تو سایت نمی یاد چرا؟

وظیفه این سایت هم همینه دیگه اطلاع رسانی دقیق و رفع ابهامات احتمالی
من از شما خواهش میکنم این کارو بکنید و اجازه ندید این چیزهای اشتباه جا بیفته الان ملت برا خودشون یه ریجن جدید اختراع کردن
درگیر درس و کاره فعلا من تا اونجایی که بتونم جاشو پر میکنم :blushing:
ولی هیچکی مصطفی نمیشه![]()