درود بر تمامی دوستان،
به خدا من گيج شدم کامل، حدوده 700 تا پست رو خوندم.![]()
يکی ميگه uc بگير
يکی ميگه J بگير
يکی ميگه ژاپن نگير يکی ميگه بگير !
يکی ميگه همش يکيه
يکی ميگه 110 ولت
يکی يه چيز ديگه ميگه !
يکی ميگه جديدا بهتره!
گيج شدم !!!!!!!!!!!!!!!!
لطف ميکنيد يک نفر کامل به تمامی اين سؤال ها تو 1 پست جواب بده ؟
من مهندس شبکه هستم، اميدوارم درک کنيد که از game console سر رشته ندارم.:confused:
پيروز باشيد
j/only for japan که از اسمش پیداست فقط برای ژاپنه.... j/asia مختص به کشور های آسیای شرقی مثل تایوان، سنگاپور و ... می باشد.آخرش یکی به ما نگفت j-asia یعنی چی اصلا کی اینو اختراع کرده و از کجاش دراورده :blushing:
برو تو بازار تبدیلش هست...

آخرش یکی به ما نگفت j-asia یعنی چی اصلا کی اینو اختراع کرده و از کجاش دراورده :blushing:
مرسی که جوابم رو دادی! می شه بگی دقیقا از کجا می شه تهیه کرد. من پایتخت رو گشتم گفتند همچین چیزی نداریم! تهران هستم
راستی یه مسئله ای برام امروز پیش اومد. الان دو روزه که کنسولم رو عمودی گذاشتم. امروز داشتم fifa 07 بازی می کردم که یهو گفت که cd قابل خوندن نیست و از بازی پرید بیرون!!!
دی وی دی رو که در آوردم دیدم دی وی دی شکسته! کسی می دونه علت چیه؟ مالزی بود! برای کسی همچین اتفاقی افتاده تا حالا![]()
میشه سند حرفتو نشون بدیj/only for japan که از اسمش پیداست فقط برای ژاپنه.... j/asia مختص به کشور های آسیای شرقی مثل تایوان، سنگاپور و ... می باشد.

حرف من اینه که اصلا همچین ریجنی وجود خارجی نداره که چیزی رو ساپورت بکنه یا نهآقا J/asia خطرات 3 چراغ قرمزش کمتره و برق 220 ولت رو ساپورت میکنه
100 تا حالا گفتم