راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا ديگه اينجوريا هم نيست كه شما مي گيد
نه مي تركه
نه مي سوزه
نه منفجر ميشه !!!!!!!
شما كنسول رو عمودي و روي يه ميز يا يه جاي خنك بزار ( نه اينكه بزاري تو كمد و بازي كني ) و بازي كن
فن هم لازم نيست
ولي اگه بزاري خيالت راحت تره
من هم همون اول به اين سيروس اعتماد نداشتم
اين يه ريگي تو كفشش هست

دستگاهو افقي گزاشتم ولي زير 4 تا پايه ي پلاستيكيش 4 تا چيز گزاشتم كه هم سطحش بالاتر بره و هم هوا زيرش جريان پيدا كنه و هم از اون سوراخي ها هوا بره تو اگه عمودي بزارم از زير دستگاه اگه ديده باشيد هوا تو نميره و دستگاه پر... گنجيشك پر! توي كمد يا زير پتو هم نزاشتم!:biggrin1:
اين سيروس كيه؟فك كنم اشتباه گرفتي من از فروشگاه رام گرفتم پلاكشم 18 هستش.

درود بر تمامی دوستان،

به خدا من گيج شدم کامل، حدوده 700 تا پست رو خوندم.:eek:
يکی ميگه uc بگير
يکی ميگه J بگير
يکی ميگه ژاپن نگير يکی ميگه بگير !
يکی ميگه همش يکيه
يکی ميگه 110 ولت
يکی يه چيز ديگه ميگه !
يکی ميگه جديدا بهتره!

گيج شدم !!!!!!!!!!!!!!!!

لطف ميکنيد يک نفر کامل به تمامی اين سؤال ها تو 1 پست جواب بده ؟

من مهندس شبکه هستم، اميدوارم درک کنيد که از game console سر رشته ندارم.:confused:

پيروز باشيد

لطفاً راجع به موضوع گرمايی که از چه تاريخی به بعد بخرم که مشکلش نباشه.
همينطور اگه چيزی لازم هست که کنارش بگيرم بفرماييد.
درضمن ميخواهم premium بخرم.

درود بر تمامی دوستان،

به خدا من گيج شدم کامل، حدوده 700 تا پست رو خوندم.:eek:
يکی ميگه uc بگير
يکی ميگه J بگير
يکی ميگه ژاپن نگير يکی ميگه بگير !
يکی ميگه همش يکيه
يکی ميگه 110 ولت
يکی يه چيز ديگه ميگه !
يکی ميگه جديدا بهتره!

گيج شدم !!!!!!!!!!!!!!!!

لطف ميکنيد يک نفر کامل به تمامی اين سؤال ها تو 1 پست جواب بده ؟

من مهندس شبکه هستم، اميدوارم درک کنيد که از game console سر رشته ندارم.:confused:

پيروز باشيد

شما uc یا j asia بگیر :)

لطفاً راجع به موضوع گرمايی که از چه تاريخی به بعد بخرم که مشکلش نباشه.
همينطور اگه چيزی لازم هست که کنارش بگيرم بفرماييد.
درضمن ميخواهم premium بخرم.

منم میخوام بدونم اخه دوستم داره میگیره:( (من پس کی بگیرم

درود
يعني چيزيش نميشه؟
ميترسم
يعني اين هنگ كردن ميتونه باگ بازي bs:midway باشه؟! آخه وقتي با هواپيما رفتم تو آب! اينجوري شد.
آقا شما باز 360 خریدی :biggrin1: مبارکا :love: اشکال نداره. من هم Prey رو بازی میکردم و داخل بازی فیریز میشود ولی مشکل از کنسول نبود.

برو تو بازار تبدیلش هست...

مرسی که جوابم رو دادی! می شه بگی دقیقا از کجا می شه تهیه کرد. من پایتخت رو گشتم گفتند همچین چیزی نداریم! تهران هستم

راستی یه مسئله ای برام امروز پیش اومد. الان دو روزه که کنسولم رو عمودی گذاشتم. امروز داشتم fifa 07 بازی می کردم که یهو گفت که cd قابل خوندن نیست و از بازی پرید بیرون!!!

دی وی دی رو که در آوردم دیدم دی وی دی شکسته! کسی می دونه علت چیه؟ مالزی بود! برای کسی همچین اتفاقی افتاده تا حالا:eek:

مرسی که جوابم رو دادی! می شه بگی دقیقا از کجا می شه تهیه کرد. من پایتخت رو گشتم گفتند همچین چیزی نداریم! تهران هستم

راستی یه مسئله ای برام امروز پیش اومد. الان دو روزه که کنسولم رو عمودی گذاشتم. امروز داشتم fifa 07 بازی می کردم که یهو گفت که cd قابل خوندن نیست و از بازی پرید بیرون!!!

دی وی دی رو که در آوردم دیدم دی وی دی شکسته! کسی می دونه علت چیه؟ مالزی بود! برای کسی همچین اتفاقی افتاده تا حالا:eek:

سلام عزیز جان وقتی کنسولو عمودی میزاری باید کنسول به هیچ عنوان جابه نشه چون خش میفته اینو خودم تجربه کردم .راستی بابت اینکه مشکل دسترو گفتی ممنون درست شد

j/only for japan که از اسمش پیداست فقط برای ژاپنه.... j/asia مختص به کشور های آسیای شرقی مثل تایوان، سنگاپور و ... می باشد.
میشه سند حرفتو نشون بدی
ببین دوست عزیز منظور از ntsc-j اینه که سیستم تصویرش ntsc و ریجن هم مربوط به منطقه آسیا
ntsc-uc ماله قاره آمریکا تحت سیستم تصویر ntsc
pal هم ماله اروپا و تحت سیستم تصویر pal
این ریجن بندی نه مله ماکروسافته نه ماله 360 از وقتی dvd ها اومدن به این شکل روشون قفل منطقه ای گذاشتن pd2 هم همینطوره فیلمهایی که روی dvd هست هم اینجورین و هیچ کدوم از اینا ریجنی به نام آسیا ندارن
حالا میشه بگی شما و سایر دوستان این ریجن جدید رو از کجا اوردین :p;)
بهتر نیست کمی این قوانین رو رعایت کنیم و از خودمون اسم در نیاریم:confused:
کم کم داره تبدیل به اپیدمی میشه مثال بزرگش هم که بطور روز مره شاهدش هستیم pentium 5 در صورتی که خود شرکت اینتل خبر نداره همچیم سی پی یو تولید کرده :eek:

آقا J/asia خطرات 3 چراغ قرمزش کمتره و برق 220 ولت رو ساپورت میکنه
100 تا حالا گفتم
حرف من اینه که اصلا همچین ریجنی وجود خارجی نداره که چیزی رو ساپورت بکنه یا نه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or