بستگي به نوعش داره. من بهت uc ويا j/asia رو پيشنهاد ميكنم بطور ميانگين بايد يه چيزي بين 450-500 خرج كني (براي premium)سلام
قيمت xbox 360 الان اگه بخوام بخرم چنده؟؟؟؟؟؟ :confused::confused::confused:
بستگي به نوعش داره. من بهت uc ويا j/asia رو پيشنهاد ميكنم بطور ميانگين بايد يه چيزي بين 450-500 خرج كني (براي premium)

برو تو بازار تبدیلش هست...با سلام به همه بچه ها! یه سئوالی دارم اگه می تونین راهنماییم کنین بدجوری عجله دارم!
من دستگاهم j هست و کابل hd توش( اون سرش که می خوره به تلویزیون ) 3تا فیش قرمز و زرد و سفید داره و یک سوکت مانند. حالا با کلی ذوق و شوق رفتیم lcd خریدیم. حالا بهش نمی خوره. چی کار باید بکنم! تبدیلی نداره؟ یا باید برم یه کابل 6 سر audio بگیرم! خواهش می کنم کمک کنید!!!!![]()
راستش قيمتاش متغيره و بايد بري بپرسي ولي در مورد مدلش ntsc uc ويا ntscj/asia هستش كه فكر ميكنم اين آخري بهتر باشه ولي اين نظر شخصي منه، البته شما زدي محل زنگي انگليس كه در اينصورت چاره اي نداري جز اينكه پال بخريميشه مدل ها و قيمتاشو بذاري ؟؟؟؟؟؟؟
كدومش از همه بهتره ؟؟
بيخودي خودت رو ناراحت نكن خيليا اينجا lg دارن و هيچكي هم مشكل نداره اگه نميخواي بازيهايسلام آقا من هم بلاخره 360 خریدم مدل ntsc\j asia تاریخ تولیدش هم 2006/04/06 توی پکش هم همه چیز زاش بود ولی نامرد سرم کلاه گذاشت درایو LG به هن داد هرچی بهش گفتم بابا این سوراخ داره این جا سیدیش گفت نه این مدل جدیدش هست حیف که شیرازم و کسی به غیر از خودش نداره و الا تو صورتش میزدم (مردم برای پول چه کارا که میکنن ) حالا برم سر اصل مطلب بدون هیچ بازی داد 475 تومن (راستی تاریخش به این ها که مشکل گرمایی دارن که نمیخوره ) در ضمن اگر میشه بگید این XBOX LIVE کارتش چه جوری وقتی ONLINE شیم اوتوماتیک راه میفته یا نه اخه من چیزی مثل کارت توی این پک ندیدم در ضمن نمیدونم چرا دستگاه را روشن میکنم بعد از 10 دقیقه شروع میکنه به گرم شدن فقط پشت دستگاه یک مقدار گرم میشه آخه من بازی ندارم که چکش کنم اگر میشه برام کامل توضیح بدید تا اگر بد بود برم پس بدم (اگر بگیره ) خدا کنه خوب باشه ما هم الکی نخواهیم بریم اونجا الافی بسیار ممنون میشم حتما در رابطه با درایو و گرماش برام توضیح بدین که بدون فن هم میتونم استفاده کنم یا ن
تا زمان رسیدن اون کولر، کمی بیشتر مراقب باشید ولی اصولاً نباید سر 2 ساعت هنگ کنه ! با بازیهای دیگه هم تست کنید.الان داشتم battle station midway بازي ميكردم ييهويي وسط بازي هنگ كرد البته بعد از 2 ساعت بازي! تاريخ ساختشم براي 2006/4/3 هستش.10 فروردين هم يه cooler king سفارش دادم از انگليس برام مياد به نظر شما ارزش داره به خاطر25 روز برم اينتركولر بخرم؟
نه بابا ارزش نداره!
میگیم اینتر کولر بخرین واسه اینکه خیالتون راحت بشه نخریدیدن هم عیب نداره!
دلیل نمیشه که یهو بترکه:cheesygri
:scare: :hurted: سلام آقا من هم بلاخره 360 خریدم مدل ntsc\j asia تاریخ تولیدش هم 2006/04/06 توی پکش هم همه چیز زاش بود ولی نامرد سرم کلاه گذاشت درایو LG به هن داد هرچی بهش گفتم بابا این سوراخ داره این جا سیدیش گفت نه این مدل جدیدش هست حیف که شیرازم و کسی به غیر از خودش نداره و الا تو صورتش میزدم (مردم برای پول چه کارا که میکنن ) حالا برم سر اصل مطلب بدون هیچ بازی داد 475 تومن (راستی تاریخش به این ها که مشکل گرمایی دارن که نمیخوره ) در ضمن اگر میشه بگید این XBOX LIVE کارتش چه جوری وقتی ONLINE شیم اوتوماتیک راه میفته یا نه اخه من چیزی مثل کارت توی این پک ندیدم در ضمن نمیدونم چرا دستگاه را روشن میکنم بعد از 10 دقیقه شروع میکنه به گرم شدن فقط پشت دستگاه یک مقدار گرم میشه آخه من بازی ندارم که چکش کنم اگر میشه برام کامل توضیح بدید تا اگر بد بود برم پس بدم (اگر بگیره ) خدا کنه خوب باشه ما هم الکی نخواهیم بریم اونجا الافی بسیار ممنون میشم حتما در رابطه با درایو و گرماش برام توضیح بدین که بدون فن هم میتونم استفاده کنم یا نه
كارش تمومه چون من خودم شاهد سوختنش بودم (البته مال خودم نه)