راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

وایییییییی دیوونه شدم!
ببین پست هامون رو هم پاک کردن درست کاری هم کردن چون واقعا الکی بود;)
360 2 نوع هست یکی primum و یکی core !
اون عکسه هم نشون میداد primum چه چیزهایی نسبت به core اضافه داره
این قدر هم نگو فامیلی!;):)
خسته نباشی اینو عمم هم می دونه که 360 2 نوعه....:mad: من در سایت xbox.com دیدم که یه مدل از 360 پریمیوم به نام فامیلی به فروش می رسید که در بستش دوتا دسته بود... اگر به اسمش هم دقت کنی می فهمی... فامیلی... خانوادگی...:mad:

خسته نباشی اینو عمم هم می دونه که 360 2 نوعه....:mad: من در سایت xbox.com دیدم که یه مدل از 360 پریمیوم به نام فامیلی به فروش می رسید که در بستش دوتا دسته بود... اگر به اسمش هم دقت کنی می فهمی... فامیلی... خانوادگی...:mad:
میشه لینک منبعشو بدی؟
(در ضمن امین جان لینکی که تو امضاته کار نمیکنه;))

شاید هم همان پلاتینیوم بوده... ولی مطمئنم نوشته بود فامیلی

خدایی چه فرقی میکنه که این پلاتینیوم رو مایکروسافت داده باشه بیرون یا سایت آمازون ساخته باشه ؟ یه پک هست که یه دسته اضافه هم داره.همین ! دیگه انقدر بحث کردن نداره !

بابا چه خبره 400 صفحه تو سره هم میزنیم آسیا بهتره یا ژاپن یا یوسی یا ...
اگه یکی تونست به من بگه j-asia چیه یا کجا همچین چیزی اختراع شده حاضرم godfather رو دوباره بازی کنم (بدترین بازی عمرم):mad:
تمام کنسولها در منطقه آسیا با رجیون ntsc-j میاد ولا غیر حالا بسته به کشوری که قراره کنسول فروش بره امکاناتی رو در نظر میگیره مثل آداپتور و ...
طریقه شناسایش هم اینجوریه که روی بارکد اسم کشوری که توضیع شده رو مینویسه این j-asia که میگن ماله کره جنوبی هستش.
سیستم بازاریابی ماکروسافت به این شکله که برای اشباع نشدن بازار توی همه کشورها بصورت یکجا تویع نمیشه برای همینه که وارد کننده ها با با این موج توضیع کنسول رجیونی رو میارن که بیشتره فعلا ماله کره بیشتر از همس امیدوارم این ثابت بشه تا همه کنسولها یک دست بشن;)

شما که میگفتین پیکسل فروشگاه خوبیه (j رومیده 450-60)از اصفهان میخواستم بیام اونجا بخرم - دیشب زنگ زدم بهش میگفت ما فقط j/asia داریم که سری جدیده 500 هزار تومن!!!

ديدم تو بحث j يه نكته رو نگفتيد گفتم ياداوري كنم :
مدل asia علاوه بر داشتن يه تبديل برق اصلي ومطمئن كابل كامپوننتش هم به تلويزيونهاي ما ميخوره در حاليكه only for japan كابل كامپوننتش به تلويزيونهاي ما نميخوره و بايد فكر خريد يه كابل ديگه هم باشيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or