راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام خدمت همه دوستان.
میخواستم نظرتونو بپرسم. به نظرتون من:
یه اسلیم 4 گیگ باندل کینکت با درایو 0225 آکبند بخرم 530 تومن و منتظر کپی بمونم
یا
یه الایت کارکرده خیلی خیلی تمیز ( فروشنده آشناس و بهش مطمئنم) 430 تومن و بعدا کینکت بخرم؟

من ایکس باکسو به خاطر کینکت میخوام کلا!!!

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

آخرین ویرایش:
بچه ها قیمتا واقعا نجومی شده!
من که خدا رو شکر کنسول چند ماه پیش خودمو تونستم از چنگ یک بنده خدایی در بیارم با قیمت خوب!
یعنی در حد آکه ها!حتی فریمورش هنوز LT هستش ، واسه آپدیت هم زیر دست کسی نرفته!
اگه آشنا دارین اونور بگین براتون از اونور بیارن ! به این گرون فروشا پول مفت ندین!
دارن 2.5 برابر قیمت جهانی میندازن به ملت!
با همین دلار گرون هم از اونور بیارین کلی سود کردین!
واقعا به این قیمتا ایکس باکس خریدن ظلمه!
موفق باشید!;)

راستی من هروز 6 تا 8ساعت بازی میکنم مشکلی که برای کنسول نداره؟///؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز! اگه جاسپر باشه مسئله ای نیست! فقط کنسولتو اگه افقی نمیذاری ، افقی بذار تا واسه درایوت مشکلی پیش نیاد ! زیر چهار گوشه ی ایکس باکست رو هم با شیء مکعب مانندی مثل قوطی کبریت بالا بیار تا حرارت از زیر کنسولت براحتی خارج بشه!
پیوست : بهتره این سوالا رو تو این تاپیک بپرسی دوست عزیز : سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox360
موفق باشید!

;;):>بچه ها قیمتا واقعا نجومی شده!
من که خدا رو شکر کنسول چند ماه پیش خودمو تونستم از چنگ یک بنده خدایی در بیارم با قیمت خوب!
یعنی در حد آکه ها!حتی فریمورش هنوز LT هستش ، واسه آپدیت هم زیر دست کسی نرفته!
اگه آشنا دارین اونور بگین براتون از اونور بیارن ! به این گرون فروشا پول مفت ندین!
دارن 2.5 برابر قیمت جهانی میندازن به ملت!
با همین دلار گرون هم از اونور بیارین کلی سود کردین!
واقعا به این قیمتا ایکس باکس خریدن ظلمه!
موفق باشید!;)

واقعا یکیش من نمیدونم تایپیک های قبلی منو دیدین یا نه ولی فروشنده ای که ازش خریدم مثلا آشنا بود و کلی تخفیف داد، شد اون قیمت فضایی،، دیگه.....
تازه مال من تاریخ2009/08/10 بود یعنی خرید قدیمی دیگه حساب کنین چقدرررررررررر سود کرده.)x
ولی چیکار کنم علاقه رو نمیشه کاری کرد.
گفت تا چند ماهه دیگه کینکت ارزون تر میشه منم کینکتش رو فعلا نگرفتم تا اون موقع.;;)

آقایون سلام
من یه(XBOX360 SLIM 4 GIG(9504 با هارد 120گیگ که جدا خریدم و2تا دسته علاوه بر دسته اصلی دارم والان قصد فروش دارم چند بخرن خوبه؟
اول فروردین خریدم وبه جز ایام عید بازی نکردم و نو هست
ممنون

سوال مارو جواب ندادین
چند بفروشم خوبه؟؟؟;);)

سوال مارو جواب ندادین
چند بفروشم خوبه؟؟؟;);)

همیشه اونی که می خره درباره قیمت تصمیم می گیره نه فروشنده!پس باید ببینی چندمیخرن!
فقط کنسولتو اگه افقی نمیذاری ، افقی بذار تا واسه درایوت مشکلی پیش نیاد ! زیر چهار گوشه ی ایکس باکست رو هم با شیء مکعب مانندی مثل قوطی کبریت بالا بیار تا حرارت از زیر کنسولت براحتی خارج بشه!
این حرفو قبول ندارم .اگه با عمودی گذاشتن کنسول مشکلی پیش میومد مطمئن باش که سازنده هیچ وقت حالت عمودی رو برای کنسول پیش بینی نمی کرد.اصلا حالت اصلی کنسول عمودی هست ولی افقی هم میشه گذاشت. من یه عمره که کنسولمو عمودی می ذارم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
قوطی کبریت و... رو بریز دور این حرفا مال مادربردای فالکون و لانچ بود که بازم سه چراغ میشد! جاسپر مشکلی از نظر حرارت نداره.

ای خداااااااااااااااااااااااااااا
گفتم از المان برام xbox بیارن شانس ما میگن همه درایور 0225 :(تو رو خدا اگه کسی اطلاعی از هک 0225 داره بم بگه .این درایو هک میشه من بگم برام بگیرن؟

سلام دوستان چندتا سوال داشتم::-/
1 -الایت با اسلیم چه فرقی میکنه غیر از این که فقط ظاهرش و یک سری مواردش عوض شده من خودم الایت گرفتم ،درسته گرون شده ولی به خاطر هاردش ولی تو اجرای بازی ها که مشکلی با اسلیم نداره حالا اگه چیز هست که نمیدونم لطفا بگین؟:-?
2-برای خروج از بازی من اول میرم تو منو اصلی بازی و بعد دکمه ایکس باکس رو میزنم و میرم تو قسمت داشبوت ،اگه اشتباه بهم بگین؟:-?
3-تو قسمت گیم لایبری کنسول که عکس هر مرحله رو که میری سیو میکه و بعد که بازی تموم شد پاکش میکنی اون عکس ها میمونن چیکار کنم پاک بشه؟:-?
4-از کجا بدونم درایو من چیه اصلا وقتی میگن 0225 یعنی چی؟:-?
5-این سوالم ضایع هم آخریشه:عدد کنار اسمم همون امتیازه دیگه نه؟:-?:d

دیگه ما تازه کاریم شما ب بزرگی خودتوم راهنمایی کنین یه چیزایی میدونم یه چیزایی نه برا همین آدم براش سوال پیش می یاد.:d:d:d:d

:gathering:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان چندتا سوال داشتم::-/
1 -الایت با اسلیم چه فرقی میکنه غیر از این که فقط ظاهرش و یک سری مواردش عوض شده من خودم الایت گرفتم ،درسته گرون شده ولی به خاطر هاردش ولی تو اجرای بازی ها که مشکلی با اسلیم نداره حالا اگه چیز هست که نمیدونم لطفا بگین؟:-?
2-برای خروج از بازی من اول میرم تو منو اصلی بازی و بعد دکمه ایکس باکس رو میزنم و میرم تو قسمت داشبوت ،اگه اشتباه بهم بگین؟:-?
3-تو قسمت گیم لایبری کنسول که عکس هر مرحله رو که میری سیو میکه و بعد که بازی تموم شد پاکش میکنی اون عکس ها میمونن چیکار کنم پاک بشه؟:-?
4-از کجا بدونم درایو من چیه اصلا وقتی میگن 0225 یعنی چی؟:-?
5-این سوالم ضایع هم آخریشه:عدد کنار اسمم همون امتیازه دیگه نه؟:-?:d

دیگه ما تازه کاریم شما ب بزرگی خودتوم راهنمایی کنین یه چیزایی میدونم یه چیزایی نه برا همین آدم براش سوال پیش می یاد.:d:d:d:d

:gathering:

salam
1-غیر از مواردی که خودت گفتی هیچ فرقی با هم ندارن حتی یک سر سوزن
2-همین کارو باید بکنی.البته بدون رفتن تو منو هم میشه.(وسط بازی هم دکمه ی ایکس باکسو بزن)
3-نمیره از بین.نشون میده تابحال چه بازیهاییو انجام دادی
4-درایو شما از این جو چیزا نیست(برای شما الیته و خیالت راحت.نمیخواد جستجو کنی)
5-بله امتیازهای هست که از تو بازی میگیری.(با این امتیازها میتونی بری لایو و برای خودت چرتو پرت بخری(البته الان به لایو وصل نشیا.وصل بشی فاتحه))
خواهش میکنم.هر موقع سوال داشتی بپرس
در ضمن مبارکت باشه و بشین از بازی کردن باهاش لذت ببر
راستی کینکت هم حتما بخر که نخری ضرر کردی.الان قیمتش معرکس (حدود 170 تومن) که تو تابستون شاید بره بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or