بله360 به مانيتور crt وصل ميشه ؟ :confused:
با اينکه 360 کپي خور شده بازم فقط بازيهاي مخصوص region خودشو اجرا ميکنه؟ :confused:
دوستان، یه نکته هست که گفتم، اگر باز هم تاکید کنم بد نباشه.
بچه هایی که 360 دارن و زیاد بازی میکنند حتماً از فن اضافی استفاده کنند ! این مساله رو به شدت جدی تلقی کنید، اگر از همون اول به فکر کنسول نباشید و شروع کنید به بازی کردن، مطمئن باشید بالاخره دیر یا زود کنسول از کار خواهد افتاد ! اینکه بالاخره یه روزی کنسول از کار میافته کاملاً واضحه ! ولی اگر رعایت نکنید خیلی زودتر از اون چیزی که فکرش رو میکنید از کار خواهد افتاد.
هر طور که می تونید کنسول رو خنک نگه دارید.
موفق باشید
البته هر قطعه الکترونیکی هم یه تاریخ مصرف داره ولی متاسفانه ماکروسافت هرگز نتونسته یه محصول کامل و بی عیب و نقص (به غیر از ISA ) بده و این سوخت و سوزها جزو نقایص بزرگ کنسوله ولی 3 نکته رو باید توجه کردمنظورت چیه که یک روزی از کار میفته؟ یعنی الکی 500 - 600 هزار تومن پول بدم بعد هم از کار بیفته! (یکی دیگه میگفت سی پی یو اش سوخته است) پس چه فایده داره ؟ میرم کامپیوترم رو ارتقاء می دم.توضیح بدین

با سلام
دوستان يك سوال داشتم
اگه Xbox 360 رو به كارت كبچر ( كارت TV ) متصل كنم تاثيري در كيفيت دارد ؟ ايا كيفيت بيشتر ميشه ؟
اگه XBOX 360 رو به كارت كبچر متصل كنم و زولوشن رو در 1200*1600 قرار بدم در كيفيت اثر ميذاره ؟ ( يعني كيفيت در اين حالت بهتر ميشه يا بدتر )
ببینید، همونطور که دوست خوبمون هم اشاره کردن اگه از کنسول با برق 110 ولت می خواید استفاده کنید، نباید به خوشگلی و کوچیکی ترانسفورماتور برقی که میخرید کار داشته باشید، باید ترانسفورماتور صنعتی قوی بخرید که معمولاً خوشگل نیست !منظورت چیه که یک روزی از کار میفته؟ یعنی الکی 500 - 600 هزار تومن پول بدم بعد هم از کار بیفته! (یکی دیگه میگفت سی پی یو اش سوخته است) پس چه فایده داره ؟ میرم کامپیوترم رو ارتقاء می دم.توضیح بدین
بین 30 تا 35 تومن که به نظر من کمی گرونه !آقا طاهر قیمت فن اضافی چقدره؟(هر کی می دونه بگه لطفا)