راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

به خدا بدشانس تر از خودم ندیدم

امروز 360 گرفتم با درایو سامسونگ کپی خور نشده

حالا که دستگاه رو باز میکنم که کپی خورش کنم میبینم مدلش MS28 هست

میخواستم ببینم که هست که بتونه این دستگاه رو کپی خور کنه

یا اصلا شدنی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused::((:((
:((

بچه ها، من برای اینکه کنسول خنک تر بمونه، با انجام چند تا تغییر ولتاژ فنهای کنسول رو به 12 ولت رسوندم، با انجام اینکار صدای فنها زیاد میشه ولی در عوض فنها خیلی سریعتر کار میکنند و کنسول خیلی خیلی خنک تر از قبل میشه (صدای فنها میشه مثل صدای فنهای Intercooler). کنسول به حدی خنک کار میکنه که بعد از 3-4 ساعت بازی حتی بدنه کنسول گرم هم نمیشه چه برسه به داغ ! :biggrin1:
یک کلید هم گذاشتم که موقعی که مثلاً میخوام فیلم ببینم و لازم نیست که فنها به اون شدت کار کنن، بتونم ولتاژ رو به حالت اوریجینال برگردونم که فنها با سرعت کم بچرخن و صداشون قطع بشه تا در دیدن فیلم مزاحمت ایجاد نکنه !
برای تست کردن بین دو حالت هم، وقتی فنها رو در حالت کند میذارم هوا با شدت کم از پشت کنسول خارج میشه و هوای خارج شده خیلی گرم و حتی داغه ! و همچنین معمولاً بدنه کنسول هم گرم میشه ولی وقتی فنها رو میذارم روی سرعت بالا، هوا به شدت از پشت کنسول بیرون میاد که این هوا دیگه داغ نیست و همینطور روی بدنه کنسول هم تقریباً میشه گفت اصلاً گرم نمیشه.
موفق باشید

ميشه بپرسم دقيقاً چيكار كردي؟
از خارج كنسول برق وصل كردي؟يا از داخل؟اگه از دا خل وصل كردي چطوري؟

به خدا بدشانس تر از خودم ندیدم

امروز 360 گرفتم با درایو سامسونگ کپی خور نشده

حالا که دستگاه رو باز میکنم که کپی خورش کنم میبینم مدلش MS28 هست

میخواستم ببینم که هست که بتونه این دستگاه رو کپی خور کنه

یا اصلا شدنی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused::((:((:((
نگران نباش من هم با این بدشانسی مواجه شدم ;)
ولی نترس کپی میشه بده NEXT GEN برات کپی میکنن !

سلام
من 1 راهنمایی از اساتید! می خواستم.
شعبه 2 فروشگاه شادی نزدیک خونه ماست(تجریش)
پریمیم با درایو LG و ریجن j/asia رو 480 هزار تومن میده.
می خواستم ببینم خوبه از همین جا بخرم؟مغازش کار درسته یا مثل یگانه می لنگه(البته حرف من نیستا...خیلیا میگن!:biggrin1: )

دوست عزيز به نظرم بگرد بازم آمار جمع كن به Maxgame , داتكام و رنگارنگ يك زنگ بزن. البته قيمتش خوبه چون هم دم عيده و بعدش هم نگران درايوش نباش و رجيونش هم خوبه.

تعویض بازی

ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم آخه تاپیکش کلا مرخص شده:(

من قبلا تبلیغ یک شرکت رو دیدم تو سایت که میگفت دیسکتونو میگره و در ازارای 2000 تومن یکی دیگه بهتون میده کسی میدونه کیه یا کجاست؟
هر چی گشتم پیداش نکردم اگه دوستان لطف کنن لینک یا شمارشو بدن ممنون می شم.:blushing:

اقا یکی نمیخواد جوابه ما رو بده ؟
1- بستگي داره، به هرحال اگه تلويزيونت معموليه و مانيتورت هم 17" وبالاتر تفاوت اونقدر هست كه نتوني از مانيتور چشم پوشي كني بازي كردن با تلويزيونهاي معمولي حروم كردن پوله بار اول كه باهاش بازي كني اين رو ميفهمي
2- خوب خوندن از روي هارد اصلا ربطي به لنز نداره خيالت راحت

ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم آخه تاپیکش کلا مرخص شده:(

من قبلا تبلیغ یک شرکت رو دیدم تو سایت که میگفت دیسکتونو میگره و در ازارای 2000 تومن یکی دیگه بهتون میده کسی میدونه کیه یا کجاست؟
هر چی گشتم پیداش نکردم اگه دوستان لطف کنن لینک یا شمارشو بدن ممنون می شم.:blushing:

میدون امام خمينی ، پاساژ لباف ، طبقه همکف ، فروشگاه فرهمند
فکر کنم پلاک 12 بود.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or