راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام خدمت همه دو ستان و آرزوی سالی پر از مهر و کمی خوش سانسی برای همه.

دو سه تا سوال از خدمت دو ستان داشتم،که اگر مطلعین پاسخ بدن ،یک دنیا سپاس دارم

من قیمتهای آک هارد های مختلف رو می خواستم از جمله 20 ،60 120 می خواستم بدونم آک اینها

موجوده ؟ و اگه دسته دوم باشه مشکلشون چیه؟ و دسته دومش تو بازار چنده ؟

و سوال بعدیم ،یکی از دو ستان یه ایکس باکس 360 الیت دسته دوم -تاریخ 6-3-2009 داره ،که می خواد به بنده بفروشه !

قیمت منصفانش چنده که نه من بسوزم نه ایشون !

امید وارم همه عزیزان سال خوبی داشته باشن

لعنتی این قیمتا کی منطقی میشه. مردیم از بی بازی ای. بعد از عید دیگه کم نمیشه؟ تو رو خدا یکی تایید کنه حداقال امیدوار شیم. ارکید 400 :((
این یه چیز عادیه وقتی به تابستون نزدیک میشیم قیمت ها یهو میره بالا سال قبل هم این مشکلات بود

سلام دوستان روی نظر شما فکر کردم من قبلا ps3 داشتم فروختم به خاطر تنوع در بازی های xbox360 قصد دارم بگیرم به نظر شکا کدوم بهتره خودم بیشتر xbox360 دوست دارم ولی میترسم سه چراغه بشه آیا این طور هست ؟؟

سلام دوستان روی نظر شما فکر کردم من قبلا ps3 داشتم فروختم به خاطر تنوع در بازی های xbox360 قصد دارم بگیرم به نظر شکا کدوم بهتره خودم بیشتر xbox360 دوست دارم ولی میترسم سه چراغه بشه آیا این طور هست ؟؟
سه چراغ شدن مال ایکس باکسهای سری 2007 و 2008 بود الان با اومدن بردهای جاسپر سری 2009 دیگه سه چراغ شدن معنا نداره تا حالا اصلا تو این سری اتفاق نیفتاده.برو بخر حالشو ببر هیچ اتفاقی نمیفته

دوستان فرق يه كنسول اكس باكس 360 اسليم خام با غير خام در چيه ؟
اگه 4 گيگش رو بگيريم ، مشكل حافظه پيدا نمي كنيم كه كم بياره ؟
خام یعنی کپی خور نیست و صد در صد پلمپ و آکبند تضمینیه! اگه فقط برا سیو بازی میخوای خیر کم نمیاره!

سلام دوستان
در مورد خريد فرمون سوال داشتم
من پرسيدم گفتن فرموني كه هم به x360 و هم به ps3 بخوره 65 تومن . البته مدلش رو نمي دونستن
چون خيلي ارزونه:d مي خواستم بدونم شما مي دونيد مدلش چيه ؟؟؟

لطفا بگید چجوری کنسول رو ریست فکتوری کنم. یکی رمز برای بازیها گذاشته! نمیدونم رمزش چیه- اگه کسی بلده حذف کنه-فوری بگه.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or