راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مجتبی جان من گرفتم سلیم رو و کپی خور هم هست یعنی الان این مشکل داره؟؟؟؟؟
اما هنوز need for speed اجرا نمیشه رو اسلیم من.

اقا منو ترسوندید کپی خور خریدم واقعا مشکل داره الان؟؟؟؟:(
اسلیم شما برد درایوش عوض شده !
بعدا که کپی خور اسلیم بیاد باید دنبال برد اصلی خودش بگردی عوض کنی تا بتونی کپی خورش کنی !
دلیل اجرا نشدن NFS هم اینه که LT+ ندارید و نمیتونید به LT+ اپدیت کنید .

دوستان لطف میکنید الان بگید .. اسلیم بخریم یا نه ؟
چه جوریاس ..
اسلیم نخریم تا بعدا کپی خورش توی بازار بیاد .. در هر صورت که شما میگین درایوش عوض میشه ..
ها!!!
از یه طرف مشکل 3چراغ شدن و اینا حل شده !!! چه کنیم ؟

دوستان،یه xbox پریمیوم دسته دو هست .فالکون هست ولی 2 سال مثل خر ازش کار کشیدن.هیچیش نشده.فقط cdrom یکم معیوب شده مثلا به سختی بیرون میاد .یا تا بیاد یکم گرم شه تا یه بازی رو اجرا کنه.در ضمن آداپتورش صدای تراکتور میده.این xbox ارزش خریدن داره؟.قیمتش برای من خوبه "دوستمه با هام کنار میاد". این مشکلات اساسی هستند.؟.روش چند تا دسته هست؟لطفا کمی توضیح بدید .پیشاپیش ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان،یه xbox دسته دو هست .فالکون هست ولی 2 سال مثل خر ازش کار کشیدن.هیچیش نشده.فقط cdrom یکم معیوب شده مثلا به سختی بیرون میاد .یا تا بیاد یکم گرم شه تا یه بازی رو اجرا کنه.در ضمن آداپتورش صدای تراکتور میده.این xbox ارزش خریدن داره؟.قیمتش برای من خوبه "دوستمه با هام کنار میاد". این مشکلات اساسی هستند.؟لطفا کمی توضیح بدید.پیشاپیش ممنون

خودت که داری میگی. به نظر من که ریسکش بالاست!
ندید میتونم بگم 100 تومن خرج داره. در کل ارزش نداره.
حالا مدلش چیه ؟
چند میگه؟

بچه بهتون پیشنهاد میکنم مثل من اسلیم خام بخرید
سی فور حالا که یو اس بی هکو داده بیرون داره رو فریمویر اسلیم کار میکنه خودشون اینو گفتند دارند کدنویسی میکنند right now,coding slim fw, stealth on steroids

اگه برد عوض شده بگیرید بعد بدبختی دارید واسه کپی خور کردنش لایوم نمیتونید برید
اگر کسی میخاد باندال بگیره بهتره 250 گیگ بگیره عمر درایورو میبره بالا

خودت که داری میگی. به نظر من که ریسکش بالاست!
ندید میتونم بگم 100 تومن خرج داره. در کل ارزش نداره.
حالا مدلش چیه ؟
چند میگه؟
ممنون که زود جواب دادید.پریمیوم هست 60 گیگ. با یه psp3000 تازه هک شده عوضش میکنم.خود دستگاه تو کلوپ بوده .از صبح تا شب کار میکرده بیچاره.سیدی رامش هم اگه یه روز مثلا اصلا دستگاه رو روشن نکرده باشی.هیچ دیسکی رو نمیتونه بخونه.ولی بعد 10 دقیقه دقیقا مثل یه سی دی رام صفر کار میکنه.اداپتورش چی به نظرتون تعمیر میخواد؟در ضمن مگه یه سی دی رام xbox چنده؟اگه یه نوع دیگه باشه نمیشه پیدا کرد؟"آخه تا اونجایی که من میدونم چند نوع هست سی دی رام"به نظر خودم هم سه چراغه رو رد کرده.اینطور نیست؟

ممنون که زود جواب دادید.پریمیوم هست 60 گیگ. با یه psp3000 تازه هک شده عوضش میکنم.خود دستگاه تو کلوپ بوده .از صبح تا شب کار میکرده بیچاره.سیدی رامش هم اگه یه روز مثلا اصلا دستگاه رو روشن نکرده باشی.هیچ دیسکی رو نمیتونه بخونه.ولی بعد 10 دقیقه دقیقا مثل یه سی دی رام صفر کار میکنه.اداپتورش چی به نظرتون تعمیر میخواد؟در ضمن مگه یه سی دی رام xbox چنده؟اگه یه نوع دیگه باشه نمیشه پیدا کرد؟"آخه تا اونجایی که من میدونم چند نوع هست سی دی رام"به نظر خودم هم سه چراغه رو رد کرده.اینطور نیست؟
به نظرت میرزه این دستگاه با این مشخصات را با یک psp 3000 عوض کنی؟
بپا اغفال نشو همچین کاری کنی

به نظرت میرزه این دستگاه با این مشخصات را با یک psp 3000 عوض کنی؟
بپا اغفال نشو همچین کاری کنی
راستش شهری که من توش زندگی میکنم.حالا اسمش رو نمیگم.ادمهای بسیار شیادی داره مخصوصا تو این زمینه.نه psp رو با یه قیمت درست حسابی میخرن نه وقتی که میخوای ازشون بخری به نظرتون یه psp 3000 با یه رم اصل 4 گیگ با یه umd چند میارزه که بالاتر از 100 تومن به هم قیمت ندادن.حالا چون این طرف دوست خودمه میخوام حداقل یه ماه ازش تضمینی بخرم.که یه موقع چیزیش شد . بپرم بکوبم تو سرش.با این حال نمیارزه؟چون دقت کنین تو کلوپ از صبح تا شب جون میکنده ولی سه چراغه نشده. این یعنی اصلا مهم نیست؟

تعویض درایو 75 - 85 تومن اب میخوره.

تعویض درایو 75 - 85 تومن اب میخوره.
آه خدای من.
پس آقا ختم کلام این دستگاره رو نخرم؟ :>درضمن خود طرف میگه اکثر xbox ها با dvd های کپی همین مشکل و دارند؟راسته ،دروغ؟حالا کلا که قیمت این همه رفته بالا چی؟

آخرین ویرایش:
راستش شهری که من توش زندگی میکنم.حالا اسمش رو نمیگم.ادمهای بسیار شیادی داره مخصوصا تو این زمینه.نه psp رو با یه قیمت درست حسابی میخرن نه وقتی که میخوای ازشون بخری به نظرتون یه psp 3000 با یه رم اصل 4 گیگ با یه umd چند میارزه که بالاتر از 100 تومن به هم قیمت ندادن.حالا چون این طرف دوست خودمه میخوام حداقل یه ماه ازش تضمینی بخرم.که یه موقع چیزیش شد . بپرم بکوبم تو سرش.با این حال نمیارزه؟چون دقت کنین تو کلوپ از صبح تا شب جون میکنده ولی سه چراغه نشده. این یعنی اصلا مهم نیست؟

3 چراغ که معلوم نمیکنه ، شاید خدای نکرده همین فردا 3 چراغ شه........:-s

دوستان الان موقع خرید هست ؟ قیمتا رفته روی 360-370 آرکید
چه کار کنم تب بوجود اومده
اسلیم 100 در 100 هک نمیشه ( ناقص رو نمیگم که بعضی هارو اجرا نمیکنه ) ؟
منظورم هک بدون تغییر درایو هست
صبر کنیم میاد پایین ؟ هک میشه ؟
راستی جدیدا میگن ps3 هک شده واقعیت داره ؟ بازیهاش چطور میشه اگه هک شده باشه ؟

آخرین ویرایش:
دوستان الان موقع خرید هست ؟ قیمتا رفته روی 360-370 آرکید
چه کار کنم تب بوجود اومده
اسلیم 100 در 100 هک نمیشه ( ناقص رو نمیگم که بعضی هارو اجرا نمیکنه ) ؟
منظورم هک بدون تغییر درایو هست
صبر کنیم میاد پایین ؟ هک میشه ؟
راستی جدیدا میگن ps3 هک شده واقعیت داره ؟ بازیهاش چطور میشه اگه هک شده باشه ؟
ببین سوالاتی که پرسیدی کمی پیچیدست
1: قیمت که ... بعید میدونم پایین بیاد چون تولید آرکید و الیت تموم شده ...
2ک اسلیم که 100 درصد نمیشه گفت ولی c4eva گفته میشه، هک میشه ولی زمانش معلوم نیستش
صبر کن
ps3 هم فعلا هک شده، باید ببینیم آپدیت جدید سونی ( 3.60 - دقیق نمیدونم شمارشو ) چه پاتکی برای این فریمور داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or