راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اون خروجيه vga هست؟يا ماله چيزه ديگه اي؟ميشه يه كم توضيح بدي؟
اگه خروجيه vga باشه كه چه حالي ميده اونوقت ديگه پول يه كابل ديگه رو نميديم

نه . من اسم دقیقش رو نمیدونستم . ولی تو پست بالا امین سایت ژاپنی رو ترجمه کرد به انگلیسی . تو اون توضیح داده که این کابل Xbox 360™ D terminal HD AV cable هستش .

و فقط هم به تلوزیون های خودشون میخوره . یعنی تو بازاره ما یا نیست یا خیلی کمه .

لینک پایین ترجمه سایت ژاپنی ایکس باکس که در مورد این محصول نوشته .

اول از همه ازت تشکر میکنم باسه ترجمه . من نمیدونستم گوگل هم این کار رو انجام میده . روفتم التاویستا . دیدم اون بخشش باسه من فیلتره .

من نمیدونم دیگر دوستان هم همین کابل رو همراه جعبه داشتن یا خیر . ولی به احتمال زیاد داشتن . اون فیشه کاره چهار فیش کمپننت رو انجام میده .

PA.48915.001.jpg

هر چند من طرفدار سایت گیم اسپات هستم ولی خودت عکسها رو ببین و قضاوت کن اصلا زمین تا آسمون تفاوت داره

ببخشید دوست عزیز شما X360 داری یا PS3 ؟؟ نکنه هر دو تاشو داری :eek: :eek:
(البته من که فک میکنم هیچ کدومشو الان نداری ;) )
هر دو نسخه بازی Fight Night Ruond 3 رو بازی کردی ؟؟ هم نسخه نسخه ی X360 و هم نسخه ی PS3 ؟؟
شما داری از رو عکس قضاوت میکنی :eek: :eek: مثه اینکه شما نمیدونی که Gamespot هر دو نسخه ی بازی رو ((بازی)) کرده و بهشون امتیاز داده ها ;) ;) .
اوقت شما 4 تا دونه عکس دیدی میای اینجا ................ میکنی . تازه اینم یادت نره که نسخه ی PS3 این بازی حدودا 8 ماه بعد از نسخه ی X360 ش اومد :cool:
راسی من نفهمیدم این بحت اصلا چه ربطی به موضوع تاپیک داشت که اینو اینجا مطرح کردی :confused: :confused:

من نمیدونم دیگر دوستان هم همین کابل رو همراه جعبه داشتن یا خیر . ولی به احتمال زیاد داشتن . اون فیشه کاره چهار فیش کمپننت رو انجام میده .

PA.48915.001.jpg

من هم دقيقاً همين کابلرو داخل جعبم داشتم
که متأسفانه به tv با نمیخوره..و من مجبور شدم 40 تومان نآقابل بابت
فيش hd compnent که 6تا فيش داره بدم و از اونا بگيرم

اون خروجيه vga هست؟يا ماله چيزه ديگه اي؟ميشه يه كم توضيح بدي؟
اگه خروجيه vga باشه كه چه حالي ميده اونوقت ديگه پول يه كابل ديگه رو نميديم
نه این دی ترمینال با vga فرق داره ... مخصوص hdtv های ژاپنی هست.
اون 3 سره دیگش هم composite معمولی هستن.

دوستان عزیز ، کسانی که از این کابلهای ژاپنی دارن که به درد تلویزیونهای ایران نمی خوره، اگر خواستن با ما یه تماس بگیرن (با پیغام خصوصی در سایت یا با تلفن های NextGen) ما اون کابل رو از شما می خریم !

PA.48915.001.jpg

اگر خواستید سوالی، چیزی بپرسید لطفاً در تاپیک فروشگاه NextGen بپرسید تا این تاپیک هم منحرف نشه.
موفق باشید

من هم دقيقاً همين کابلرو داخل جعبم داشتم
که متأسفانه به tv با نمیخوره..و من مجبور شدم 40 تومان نآقابل بابت
فيش hd compnent که 6تا فيش داره بدم و از اونا بگيرم

من هم همین بلا سرم اومد . ولی خوب باسه اون دسته از دوستانی که از TV معمولی استفاده میکنند خبه . باسه اون 3 تا کومپزیت ش میگم .

اقا يه سوال دارم .
وقتي من xbox360 خودم را تكون ميدم يه صداي ريزي از توش مياد (چيق چيق ) نميدونم چيه مثل اين ميمونه كه يه پيچي توش افتاده باشه ولي از اين مطمعن هستم كه پيچ نيست چون صدا دقيقا از يه قسمت مياد و جابجا نميشه . اگه ميشه شما هم يه امتحاني بكنيد ببينيد وقتي مال شما هم وقتي تكون ميدين اين صدا مياد ؟ اعصابم را خورد ميكونه ميخوام بدونم چيه ؟

اقا يه سوال دارم .
وقتي من xbox360 خودم را تكون ميدم يه صداي ريزي از توش مياد (چيق چيق ) نميدونم چيه مثل اين ميمونه كه يه پيچي توش افتاده باشه ولي از اين مطمعن هستم كه پيچ نيست چون صدا دقيقا از يه قسمت مياد و جابجا نميشه . اگه ميشه شما هم يه امتحاني بكنيد ببينيد وقتي مال شما هم وقتي تكون ميدين اين صدا مياد ؟ اعصابم را خورد ميكونه ميخوام بدونم چيه ؟
این صدایی که شما گفتید رو من از داخل چند تا کنسول شنیدم تا حالا. که البته هیچ کدوم هم مشکل خاصی نداشتن. فکر نمی کنم چیز خاصی باشه (البته یه خار کوچیک هست مریوط به درایو که اغلب موارد اون میشکنه و میافته تو کنسول که باز هم اصلاً مشکلی ایجاد نمیشه).

ولي من گفتم كه چيزي نشكسته چون صدا دقيقا از يك جاي مشخص مياد و كوچكترين تغييري نميكنه منم فكر كنم صداي لنز هست چون لنز ها تكون ميخورن ايگونه نيست ؟

ولي من گفتم كه چيزي نشكسته چون صدا دقيقا از يك جاي مشخص مياد و كوچكترين تغييري نميكنه منم فكر كنم صداي لنز هست چون لنز ها تكون ميخورن ايگونه نيست ؟

وقتی دیسک در داخل کنسول هست به هیچ عنوان تکون نده ممکن که که دیسک گیر کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or