راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من یه سوال داشتم
من چند سال قبل حدودای 2007 یه ایکس باکس 360 خریدم پرمیوم که سوخت
الان هاردش رو دارم که 20 گیگ هست میخوام بدونم میتونم یه arcade بخرم و از هارد 20 گیگ قبلیم استفاده کنم که قدیمیه و اینکه اگر بشه کار خاصی باید کرد؟:-/
ممنون

بله میتونی من خودم هم همین کار رو کردم

جدی
یعنی کار خاصی نمیخواد چون تمام تنظیمات هارده قدیمیه
من از یکی سوال کردم گفت چون قدیمیه نمیشه
خدا خیرت بده برای شما مشکلی پیش نیومد؟
مشکلی وجود نداره
من خودم هارد 20 داشتم مال پرمیوم بود، الان گذاشتم روی آرکید و براحتی دارم باهاش کار میکنم

سلام ببخشید چند تا سوال یکی اگه میخوایم slim با کینکت بخریم به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
2. هارده slim رومیشه جدا خرید.
3. slim کپی خور شده؟
4. اگه از دبی بخرم مشکلی پیش نمیاد؟ (برق و....)

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید چند تا سوال یکی اگه میخوایم slim با کینکت بخریم به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
3. slim کپی خور شده؟

1.به نکته خاصی نمیخواد توجه کنی
2.بله میشه جدا خرید
3.خیر هیچگونه حسابی روش باز نکن اصلا معلوم نیست
4.خیر

3. slim کپی خور شده؟

3.خیر هیچگونه حسابی روش باز نکن اصلا معلوم نیست

اسلیم کپی خور میشه عزیز ولی با تعویض درایو دستگاه.

دوستان یه دسته xbox برای pc خریدم میخواستم بپرسم این دکمه گردی که دورش چراغ داره و 1 2 3 4 داره
چی کار میکنه ؟ وقتی چشمک زنه منظورش چیه ؟ وقتی 1 قفط روشنه یعنی چی ؟ کلا هر چی لازمه توضیح بدین یه دکمه کوچولو هم داره قسمت بالای دسته کنار اونجای که سیم وصل میشه اون چیه ؟
و اینکه آیا این وایرلس هست میشه سیم هم بهش وصل کرد ؟
ببخشید سوال مبتدی کردم.تاحالا با xbox بازی نکردم فقط pc :d
ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوستان یه دسته xbox برای pc خریدم میخواستم بپرسم این دکمه گردی که دورش چراغ داره و 1 2 3 4 داره
چی کار میکنه ؟ وقتی چشمک زنه منظورش چیه ؟ وقتی 1 قفط روشنه یعنی چی ؟ کلا هر چی لازمه توضیح بدین یه دکمه کوچولو هم داره قسمت بالای دسته کنار اونجای که سیم وصل میشه اون چیه ؟
و اینکه آیا این وایرلس هست میشه سیم هم بهش وصل کرد ؟
ببخشید سوال مبتدی کردم.تاحالا با xbox بازی نکردم فقط pc :d
ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوست عزیز
اولا مبارک باشه
اون دکمه گرد کارش در PC اینه که دسته شما رو به سیستم معرفی می کنه
4 تا چراغش ( 1 و 2 و 3 و 4 ) هم به منظور شماره ی کنترلر متصل به سیستم هستش
یعنی دسته 1 = چراغ روشن شماره 1
دسته 2 = چراغ روشن شماره 2
و ....

اون دکمه کوچیک هم برای حالت بی سیم هستش که شما باید یک گیرنده PC برای کامپیوترتون تهیه کنید و اون دکمه رو نگه دارید تا اینکه توسط سیستم شناسایی بشه

در مورد سیم دار کردنش هم میشه گفت بله
چنین امکانی از طریق اتصال کابل مخصوص USB امکان پذیره

موید باشید

آقا من الان Slim بخرم یا نه ؟ میگن بیشتر بازی ها باهاش بالا نمیاد آره ؟
یه اشتباهی کردم Xbox Premium رو دادم رفت.....گفتم من دیگه سنی ازم گذشته و بازی چیه و ... حالا میزنم تو سرم میگم عجب اشتباهی کردم آخه من :(......فرق Slim با قبلیا از لحاظ ظاهری خیلی فرق داره ؟ دسته چی ؟ میتونم الان Slim بخرم و هر وقت +LT اومد بدم OK کنن برام ؟

دوستان من می خوام کینکت بگیرم .

دستگاه پرمیوم دارم که یه بار دادم تعمیرش کردن بعد از 2 ماه دوباره سه چراغ داد =(( بعد خاموشش کردم و روشنش نکردم تا یه فکری به حالش بکنم ، بعد تصمیم گرفتم که بدنش رو باز کنم و باهاش بازی کنم ، که بعد از اون کار الان یه سال که داره کار می کنه:) .

حالا که می خوام کینکت بگیرم موندم خود کینکت رو بگیرم یا یه باندل 250 گیگ :-/

می ترسم کینکت رو بگیرم بعد این بسوزه ، اونوخت بخوام یه اسلیم 250 گیگ جدا بگیرم ، حساب کردم 60 تومن ضرر می کنم .

حالا یه فکر دومی هم کردم که می خوام بدونم به نظر شما دوستان درسته ؟ به نظرم همین کینکت رو بگیرم بعد هر وقت این پرمیومم سوخت برم یه اسلیم 250 بگیرم ، اینطوری فکر کنم ضرر نکنم چون الان قیمت باندل و خود اسلیم خام خیلی گرونه و اگر من مثلا دو-سه ماه بعد که این پرمیومه سوخت برم اسلیم 250 گیگ بگیرم قیمتش نسبت به الان اونقدر پایین اومده که ضرر نکنم .

ببخشید طولانی شد .

پیشاپیش از راهنماییتون تشکر می کنم .

حالا یه فکر دومی هم کردم که می خوام بدونم به نظر شما دوستان درسته ؟ به نظرم همین کینکت رو بگیرم بعد هر وقت این پرمیومم سوخت برم یه اسلیم 250 بگیرم ، اینطوری فکر کنم ضرر نکنم چون الان قیمت باندل و خود اسلیم خام خیلی گرونه و اگر من مثلا دو-سه ماه بعد که این پرمیومه سوخت برم اسلیم 250 گیگ بگیرم قیمتش نسبت به الان اونقدر پایین اومده که ضرر نکنم .

ببخشید طولانی شد .

پیشاپیش از راهنماییتون تشکر می کنم .
بهترین کاره 4g هم میتونی بگیری ارزونتره حالا کو تا بسوزه;)

آقا من الان Slim بخرم یا نه ؟ میگن بیشتر بازی ها باهاش بالا نمیاد آره ؟
یه اشتباهی کردم Xbox Premium رو دادم رفت.....گفتم من دیگه سنی ازم گذشته و بازی چیه و ... حالا میزنم تو سرم میگم عجب اشتباهی کردم آخه من :(......فرق Slim با قبلیا از لحاظ ظاهری خیلی فرق داره ؟ دسته چی ؟ میتونم الان Slim بخرم و هر وقت +LT اومد بدم OK کنن برام ؟
ساختاره داخلیش بهتر شده سه چراقه نمیشه ظریف تره . برای کپی خور کردن باد درایوا عوض کرد که به نظرم کاره جالبی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or