راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

همگی خسته نباشید! یه سوال داشتم كه اگه جواب بدین ممنون میشم.
اگه شارژ باتری های دسته های wireless تموم بشه و باتری قابل شارژ هم نداشته باشیم این امكان وجود داره كه دسته رو به دستگاه وصل كنیم و ادامه بازی رو با سیم انجام بدیم! (این كابل تو خود دستگاه موجوده؟) یا این كه باید ماتم بگیریم و به خودمون فحش بدیم كه چرا باتری قابل شارژ و كابل play & charge یا شارژر نگرفتیم؟:confused:

ببین شما بجایه این که بری اون همه پول بدی شارژکیت رو بخری برو یه جفت باتری شارژی با یه شارژر بخر که قیمتش حداکثر پنج هزار تومن میشه

سلام دوستان من کابل Vga میخوام بخرم خودمم شهرستان هستم میخواستم از شما کمک بگیرم ببینم از کدوم فروشگاه باید سفارش بدم که اصلش روبفرسته ممنون میشم به سوال من جواب بدین

کدوم شهرستان اگه به تهران نزدیکی بیا تهران بخر چون اینجا حواست نباشه رفته تو پاچت قیمتشم که کم نیست که بگی عیبی نداره

خوب من که نمیتونم بیام اگه میتونستم میومدم من از شما کمک گرفتم که اگه کسی اصلش رو خریده به من هم ادرس و شماره تلفن بده من هم زنگ بزنم سفارش بدم اگه جواب بدین ممنون میشم

یکی از دوستان شهرستانی از همین فروشگاه نما ها سفارش داد بجایه کابل اصل قلابی بهش داد حالا خودانی
فروشگاه شادی
33947279
فروشگاه مکس گیم تکاوچ
66717132

سلام ، من خونه ی شهابم دوستای خیلی نزدیکی هستیم ، واسه همین آیدی عوض نکردم.
شهاب یه ضبط صوت پاناسونیک داره ، که یه ساب ووفر یه باند کوچیک دو تا باند متوسط و دوتا باند بزرگ داره که میشه استاندارد 5.1. هر کدوم از این باند ها دوتا سیم رشته ای میدن
می خواستم بدونم چیکار باید بکنم که صدای 5.1 از 360 بگیرم اگه میشه ترتیب چیدن باند ها رو هم بگید

ببین شما بجایه این که بری اون همه پول بدی شارژکیت رو بخری برو یه جفت باتری شارژی با یه شارژر بخر که قیمتش حداکثر پنج هزار تومن میشه

ميگم كه شارژر 5 تومني امروز ميزاري شارژ فردا اماده ميشه !!!!
شارژركيت مگه چنده؟ يه خوبي كه داره اينه كي 3 سوت (:-" :-" :-" ) شارژ ميكنه
اگه سيم دسته رو جدا هم بشه پيدا كرد خيلي خوبه
شما به جاي يه جفت باتري خوب .2 جفت باتري خوب بخر و يه شارژر 5 تومني ( حتما 5 تومن ها چون دوستمون سفارش كرد. 5100 بود يعني بهت انداختن :cheesygri )
با يه باتري بازي كن.اونو بزار شارژ .

ببینین باند هام سیم رشته ای میدن و از طرفی 360 هم دوتا فیش چپ و راست
اون وقت کجای این آمپلی باید اپتیکال بکنیم؟؟
در ضمن قیمتش چنده؟

حالا من بدبخت چیکار کنم

پاشو بيا بخر برگرد
به همين راحتي
در ضمن
1 بار هم گفتم.پولتو تو جوق اب نريز
جدايي real و به قول شما اصل اصلا فرق نداره
من با جفتش بازي كردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من real دارم حال هم ميده اصلا هم بد نيست

ببخشید این Nextgen که تبلیغش تو سایته بازی خریدن ازش مشکلی نداره؟

برای سفارش 360 (برای شهرستان) کدوم فروشگاه رو پیشنهاد می کنید و در ضمن با چی می فرستن؟

سلام دوستان من کابل Vga میخوام بخرم خودمم شهرستان هستم میخواستم از شما کمک بگیرم ببینم از کدوم فروشگاه باید سفارش بدم که اصلش روبفرسته ممنون میشم به سوال من جواب بدین

برو از اینجا بخر.سایت معتبری هم هست.

http://www.iranbin.com/EnVideoGames...468642&AllOrCurrent=Current&sortstring=pmrank

صفحه دومشم ببین.اصل اصلم هست چون خودش مستقیما از خارج وارد میکنه.(از آمازون میخره)

درباره ی روش خریدشم برو اینجا:

http://www.iranbin.com/englishbookquestions.htm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or