devil 2007
کاربر سایت
من الان با پیکسل و تکاوچ تماس گرفتم تا قیمت بگیرم گفتند دستگاه تو بازار پیدا نمیشه و پیکسل گفت قیمت j و uc فرقی نداره و 530 تومن با یک بازی انتخابی است آیا این حرفها راسته
:confused:
من الان با پیکسل و تکاوچ تماس گرفتم تا قیمت بگیرم گفتند دستگاه تو بازار پیدا نمیشه و پیکسل گفت قیمت j و uc فرقی نداره و 530 تومن با یک بازی انتخابی است آیا این حرفها راسته
کمکم کنید!
من با این Nero از دیسک image گرفتم. ولی رایتش نمیکنه. من مطمئنم که رایتر این لپتاپ Double Layer رایت میکنه. باید از برنامه دیگه ای استفاده کنم؟
مرسی.
دوست عزیز چرا نگیم شایعست؟
خب شایعست دیگه!
هنوز هم رسما اعلام نشده...
چیزی که تو تاپیک next gen گفتن این بود که بیل گیتش تو ces بود فکر کنم هنوز چیزی رو اعلام نکرده پس....امين جان كجاش شايعه هست تو هم كه يه طوري داري شايعه پراكني ميكني . چيزي كه صدتا عكس از پشت كنسول و داخل كنسول منتشر شده و حتي يه ويديو براش نشون داده شده ايا اين ميتونه شايعه باشه ؟
اگه بخوای از HDاستفاده کنی باید 6تا فیش رو وصل کنی و دکمه کابل رو روHDقرار بدیاينكه تلويزيون من hd نيست ولي اين پنج تا فيش را وصل كردم . لطفا هركي ميذونه و در اين كار متخصص تشريف دارن جواب بدن
DVD9 همان DVD-DL است. DVD یک لایه ای یک طرفه ای وجود ندارد که حجم آن 8.5 گیگابایت باشد. اگر DVD9 یک لایه ای پیدا کردی که 9 گیگابایت فضا داشته باشد سلام ما رو بهش برسان.عزیز دل برادر کی گفته که شما باید روی دو لایه رایت کنین!
باید روی DVD9 که یک لایه است ولی 9گیگابایت فضا داره رایت کنین!
DVD Dual Layer با DVD9 فرق می کنه!
ببخشید میشه یکی بگه lost planet فری هست یا نه وبه چه region هایی میخوره؟