راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

چون اداپتور دستگاه شما رو عوض کردن و جاش اداپتور پال گذاشتن

يعني منظورت اينه كه كنسول منو دستكاري كردن پس اگه اينطور باشه حتما كنترل ريموت منم برداشتن چون من شنيدم تو نسخه هاي j اكسرا كنترل ريموت هست . الان ميرم پدر فروشنده را در بيارم .:ranting: :punish:

Gartall جان
منم خودم نتونستم فیلم های دیویدی رو ببینم
اما Mp3 و Track که کاری نداره .
وقتی سیدی رو گذاشتی ، توی داشبورد میری توی قسمت مدیا ، بعدش Music
اونجا Current Disk رو میزنی و آهنگ پخش میشه
حتی میتونی Rip رو بزنی تا آهنگ های دلخواه خودت رو توی هارد بریزی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حتی میتونی دوربین دیجیتال یا موبایل دوربین دار رو به پورت USB دستگاه وصل کنی ، بعد توی قسمت Media بری توی Pictures و عکسهاتو ببینی . اما نمیشه عکسها رو سیو کنی فقط میشه یکی از عکسها رو به عنوان بک گراند داشبورد بزاری !
Sam جان یعنی نمیشه DVD کپی با X360 دید ؟؟!!! تا حالا کسه دیگه ای هم بوده که نتونه اجرا کنه ؟؟
لطفا ما رو روشنمون کنین :p :p

يعني منظورت اينه كه كنسول منو دستكاري كردن پس اگه اينطور باشه حتما كنترل ريموت منم برداشتن چون من شنيدم تو نسخه هاي j اكسرا كنترل ريموت هست . الان ميرم پدر فروشنده را در بيارم .:ranting: :punish:
چیزهایی که باید تو پک باشه همه رو کنار جعبه نوشته اگه نباشه از اون اول نبوده

همه j ها ريموت کنترول دارن....کناره جعبه زده ديگه ....اگه نباشه که برداشتن ناکسا.....
تا جداگانه 50 تومان بفروشن
راستی از کجا خريدی؟

آقا این چه وضعشه رفتم یگانه قیمت گرفتم ببین چی میگه
x360 ntsc/uc 540000میگه تا 60000 هم بالا میره
ntsc/j 440000

pal 395000
کسیuc جای دیگه ارزونتر میشناسه؟
من که j گرفتم. 50 الی 100 اختلاف بین این دوهست که بنظر من کاملا غیر عقلانیه که بخاطر چند تا بازی بیشتر این همه پول اضافی بگیرند و این در حالیکه در کشور های دیگه تمام قیمتهای مربوط به360 در نوع pre یکسانه.
راستی مال من کابل سه قلو توش بود و خبری از کابل کامپوننت hd توش نبود.مال همه اینطوریه؟
در ضمن ما j دارها یه ریموت کنترل 50 تومنی اضافی داریم.
در ضمن من فکر میکنم چون این سری برای ژاپن طراحی شده برای رقابت با ps3 ,کیفیتش رو بالا تر بردن. چون در ژاپن طرفداران ps3 بیشترند.

آخرین ویرایش:
خرید xbox360

گه میشه یک ایکس باکس 360 قسطی با این شرایط برام پیدا کرده و در همینجا شماره آن را بگویید تا به شما 20000 تومان جایزه نقدی بدهم..................:confused:
البته شرایط من این است : :p
150 تومان نقد و ماهی 20 تومان با چک

من دو تا میخوام بی زحمت>>>>>>>>>>>>>>>>:blushing:

گه میشه یک ایکس باکس 360 قسطی با این شرایط برام پیدا کرده و در همینجا شماره آن را بگویید تا به شما 20000 تومان جایزه نقدی بدهم..................:confused:
البته شرایط من این است : :p
150 تومان نقد و ماهی 20 تومان با چک

من دو تا میخوام بی زحمت>>>>>>>>>>>>>>>>:blushing:

فکر نکنم جای به ماهی 20 تومن بده با 150 نقد !! اگر هم بدن کلی میکشن رو قیمت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or