راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

الان کنسول من تو تهران خریداری شده و شاید تو راه باشه ولی من هر چی به مرده تاکید کردم ntsc/uc فکر نکنم فهمیده باشه به نظر شما اگه دستگام اومدو ntsc/j بود ارزش داره پس بفرستم عوض کنه؟اگه پال بود چی؟این ntsc/j زبان منوهای دستگاش ژاپنیه؟
درضمن منظورم از سوال پست قبل زیاد شدن region free ها بود

ببین فریم ور یه برنامه هست که میریزی رو هارد کنسول این طوری درایوش هک میشه و میتونه بازی های کپی رو روش اجرا کنی

امین یه سوتی بد دادیا:)فرمور دی وی دی رام رو عوض میکنن نه اینکه بریزن رو هارد 360:-"

در ضمن زبان منوهای ntsc/j انگلیسیه.

سلام
اگه j زیاد مهم نیست بازی های j هم زیاده;)
پال بود سری پس بده:biggrin1:
j منوهای ژاپنی نیست

امین یه سوتی بد دادیا:)فرمور دی وی دی رام رو عوض میکنن نه اینکه بریزن رو هارد 360:-"

همون که تو میگی!

مبدل برق که باید همراه کنسول خرید چیه؟

برق دستگاههای J و Uc برق 110 ولت هستن که برای کار کردن با اونا با برق 220 ولت ایران باید مبدل برق بخرین اگر نخریدن بگین حتما بخرن وگرنه به مشکل بر می خورین!

اقا چه گرفتاري شديم ما از وقت خريد xbox360 هزار گرفتاري اومده !!!!

اقا يه سوال ديگه چرا من هر فيلم cd يا dvd و mp3 ميزارم پخش نميشه و روي جاي اپنش مينيويسه mixed disc و فلان بهمان ولي هر كاري ميكنم پخش نميشه حتي mp3 اگه كسي ميتونه يه كمكي بماي بينوا بكنه:(

برق دستگاههای J و Uc برق 110 ولت هستن که برای کار کردن با اونا با برق 220 ولت ایران باید مبدل برق بخرین اگر نخریدن بگین حتما بخرن وگرنه به مشکل بر می خورین!

كي گفته بايد مبدل بخري منكه الان xbox360 اونم نسخه j دارم و مبدلم نخريدم و الان به برق هم زدم و دارم بازي ميكنم اگه مبدل نياز داشت الان دستگاه سوخته بود . البته من از همش اطالاع ندارم ها ولي پس مال من چرا نياز نداره :confused: شايد مال من فرق فوكوله:eek:

من الان UC دارم مبدل گذاشتم برق آمریکا 110 V هست باید توایران مبدل استفاده کرد...مبدل هم نمی خواد چیز مارک دار بخرین چون گرون میشه همین مبدل های معروف به "ترانس یخچالی" :biggrin1: هستن که قیمتشون 15 تا 20 تومنه و یگانه داره من ازش 360 رو خریدم بهم داد!

كي گفته بايد مبدل بخري منكه الان xbox360 اونم نسخه j دارم و مبدلم نخريدم و الان به برق هم زدم و دارم بازي ميكنم اگه مبدل نياز داشت الان دستگاه سوخته بود . البته من از همش اطالاع ندارم ها ولي پس مال من چرا نياز نداره :confused: شايد مال من فرق فوكوله:eek:

اگه رو جعبه xbox360 شما زده باشه only for japon..حتماً بايد از مبدل استفاده کنيد
ولی بعيد میدونم واسه ژاپن باشه

چون اداپتور دستگاه شما رو عوض کردن و جاش اداپتور پال گذاشتن

Gartall جان
منم خودم نتونستم فیلم های دیویدی رو ببینم
اما Mp3 و Track که کاری نداره .
وقتی سیدی رو گذاشتی ، توی داشبورد میری توی قسمت مدیا ، بعدش Music
اونجا Current Disk رو میزنی و آهنگ پخش میشه
حتی میتونی Rip رو بزنی تا آهنگ های دلخواه خودت رو توی هارد بریزی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حتی میتونی دوربین دیجیتال یا موبایل دوربین دار رو به پورت USB دستگاه وصل کنی ، بعد توی قسمت Media بری توی Pictures و عکسهاتو ببینی . اما نمیشه عکسها رو سیو کنی فقط میشه یکی از عکسها رو به عنوان بک گراند داشبورد بزاری !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or