راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

Xbox 360 Running Linux/Mac/Homebrew?

Not totally blown out of proportion is a video of a masked German hacker who demonstrates the possibility of running homebrew on the Xbox 360. Throughout the duration of the clip you’ll notice King Kong boot followed by a short delay and a custom screen with both the Mac logo and Linux penguin, it reads “Coming Soon.” The hacker uses an attached circuit board (to the 360) and laptop to achieve this; I guess we’ll have to wait and see whether or not it’s legit. At the moment we should probably consider this speculation, but it’s something to keep our eyes on. :)

برای خوندن کامل این متن به اینجا برید :

http://www.xbox360-hacks.com/

با درود به دوستان

مدتي است كه توي فكر خريد 360 افتاده ام.قيمتي رسمي Xbox360 در امريكا 399 و 299 دلاره مدل 299 دلاري كه

مناسب حال ما ايرانيهاست را مد نظر دارم.

نظر بدين لطفا

سوال: توي ايران قيمت چنده؟

قيمت HD DVD هاي اين كنسول چنده (تو ايران)؟

آيا گارانتي فارسي داره؟

دستگاههاي مورد فروش در ايران كپي خور هم هستند؟

آيا dvd فيلم هاي غير اورجينال رو هم اجرا ميكنه؟

منتظر و سپاسگذارم

آيا گارانتي فارسي داره؟
اینو یه وقت جایی نگی !! مگه میشه جنس آمریکایی گارانتی داشته باشه ( اونم فارسی ! :biggrin1: )
وفتي درايو را باز ميكنم يه سواخ بزرگ كه در وسطش هست كه تمام درايور ها اينو دارن ولي اگه منظورت سوراخ كنار اون وسطي هست يه سوراخ كوچيك كنارش هست و دو سوراخ خيلي كوچيكتر در هر دو طرف هست . ديگه نميدونم منظورت كدوم سوراخها هست . يه راهنمايي خوب بكني ديگه كار تمومه

درایوت هیتاچی هست

سلام دوستان ! نمیدونم چرا دستگاه من با بازی های م÷ی ایرانی مشکل داره اما بازی های مالزی رو خیلی خیلی خوب مییاره ! میخواستم بدونم کجا بازی های مالزی رو داره !!؟؟ اقای تکاوچ داره ؟؟ راستی ی جایی رو بگین بیشتر بازی هارو مالزیش رو داشته باشه !!

فروشگاه شادی داره

دوستان سلام باز هم سوال
1. اگه ما کنسول بگیریم از نوع کپی خور ایا باز هم باید تنظیم لنز کنیم یا نیازی نیست اگه کپی خور نباشه چی باز هم نیاز هست یا نه؟
2. قیمت تنظیم لنز و کپی خور کردن چنده؟
3. اگه دستگاه کپی خور بشه میشه بعدا دستگاه رو اپدیت کرد از طریق مایکروسافت مثلا میشه بعدا فیرم ورش رم به روز کرد؟
4. قضیه این بک اپ دستگاه چیه؟
5. کلا اگه یه نفر یه دستگاه خام بگیره باید چه کارهایی بکنه تا بتونه راحت و بی دردسر بازی کنه ؟
مرسی

جواب

دوستان سلام باز هم سوال
1. اگه ما کنسول بگیریم از نوع کپی خور ایا باز هم باید تنظیم لنز کنیم یا نیازی نیست اگه کپی خور نباشه چی باز هم نیاز هست یا نه؟
2. قیمت تنظیم لنز و کپی خور کردن چنده؟
3. اگه دستگاه کپی خور بشه میشه بعدا دستگاه رو اپدیت کرد از طریق مایکروسافت مثلا میشه بعدا فیرم ورش رم به روز کرد؟
4. قضیه این بک اپ دستگاه چیه؟
5. کلا اگه یه نفر یه دستگاه خام بگیره باید چه کارهایی بکنه تا بتونه راحت و بی دردسر بازی کنه ؟
مرسی

1-كپي خور اسمش روشه عزيزم .نه ( ديگه اين چه سواليه)
2-15 تومن تكاوچ max game
3-اره
4- اگه دستگاهت دايو سامسونگ باشه كسي كه برات كپي خور ميكنه بهت بك اپ ميده.اما اگه هيتاچي باشه لازم نداره
5-اصلا برو پيش تكاوچ يه دستگاه كامل بدون درد سر بگير.خدايي كارش درسه ادم خوبي هم هست

سلام دوستان ! نمیدونم چرا دستگاه من با بازی های م÷ی ایرانی مشکل داره اما بازی های مالزی رو خیلی خیلی خوب مییاره

همه ی دستگاه ها اینطورین چون مالزی ها استمپری هستن و طرز ساختشون مثل بازیهای اوریجیناله ولی چون کیفیت کار مالزی بده لنز دستگاه رو خراب می کنه این رایتی ها هم چون رایتی هستند دستگاه درست نمی تونه بخونشون مال بیشتریها اینجوریه!

توي ايران قيمت چنده؟

قيمت HD DVD هاي اين كنسول چنده (تو ايران)؟

آيا گارانتي فارسي داره؟

دستگاههاي مورد فروش در ايران كپي خور هم هستند؟

آيا dvd فيلم هاي غير اورجينال رو هم اجرا ميكنه؟

1- کور 350 و پری 410

2- هنوز نیومده ولی 199$ رو میدن 300 تومن!!!

3-نه

4- بیشتر جاها بله!

5- بله!

سلام...
بچها اين hd av cable 360 استانداردا که 6 تا فيش داره قيمتش چنده؟
آيا تبديلی وجود نداره من بخرم بزنم سره اين سوکته بهش 6 تا فيش hd component بده؟
چون خودم کابل hd component دارم ولی چون سوکتيه به tv ما وصل نمیشه:confused:

سلام به همه باز هم چند تا سوال
1. اگه ما يه کنسول خام بگيريم ايا بايد تنظيم لنز هم بکنيم تا بازيها اجرا بشه يا نه؟
2. ايا ميشه با فيرم ور جديد و بدون کپي کردن دستگاه, بازيها رو اجرا کرد؟ يعني ميشه خودمون فيرم ور بريزيم و بازي کپي اجرا بشه؟
3. قيمت تنظيم لنز و کپي کردن چنده؟
4. قضيه اين بک اپ از کنسول چيه که بعدا بشه ريخت تا به حالت اول برگرده؟
5. اگه ما دستگاه رو کپي خور کرديم باز هم ميشه از طريق مايکروسافت فيرم ورش رو اپديت کرد؟
و توي لايو به مشکل نميخوريم؟
6. حداقل سرعت براي بازيهاي لايو چنده؟ 128 ايا مناسبه يا کمه؟
7. ايا دسته بيسيم 360 ويبره هم داره؟
کسي از دوستان بازي Pes6 رو گرفته و از نظر گرافيکي چقدر با نسخه کامپيوتري اون فرق داره؟
8. فرق فيرم ور و کپي چيه؟
9. دي وي دي کپي فيلم رو نشون ميده يا نه؟
10. نا گفته ها از 360 با بقيه دوستان..................
از دوستان هر کسي هر موردي رو ميدونه کمک کنه ممنون از همه

1. اگه ما يه کنسول خام بگيريم ايا بايد تنظيم لنز هم بکنيم تا بازيها اجرا بشه يا نه؟

نخیر اگه بعدا به مشکل بر خوردی تنظیم لنز میکنی

2. ايا ميشه با فيرم ور جديد و بدون کپي کردن دستگاه, بازيها رو اجرا کرد؟ يعني ميشه خودمون فيرم ور بريزيم و بازي کپي اجرا بشه؟

ببین وقتی فریم ور بریزیم یعنی کپی خور کردیم و این تنها راه!

3. قيمت تنظيم لنز و کپي کردن چنده؟

مقاومت لنز رو دستکاری میکنن که قدرتش بالا بره به این میگن تنظیم لنر
کپی خور کردن هم ریخت فریم ور هست

4. قضيه اين بک اپ از کنسول چيه که بعدا بشه ريخت تا به حالت اول برگرده؟

فریم ور دستگاه خام هست که بهش میگن که باید ازش بک آپ بگیری که با اینکار میتونی به حالت اول برش گردونی اگه مشکلی پیش اومد!

5. اگه ما دستگاه رو کپي خور کرديم باز هم ميشه از طريق مايکروسافت فيرم ورش رو اپديت کرد؟

مایکروسافت که فریم ور نمیده این هکر ها هستن که میدن

و توي لايو به مشکل نميخوريم؟

نچ!!

6. حداقل سرعت براي بازيهاي لايو چنده؟ 128 ايا مناسبه يا کمه؟

میشه بازی کرد!!

7. ايا دسته بيسيم 360 ويبره هم داره؟

بلی

8. فرق فيرم ور و کپي چيه؟

ببین فریم ور یه برنامه هست که میریزی رو هارد کنسول این طوری درایوش هک میشه و میتونه بازی های کپی رو روش اجرا کنی

9. دي وي دي کپي فيلم رو نشون ميده يا نه؟

بلی

امروز رفتم به مغازه مرده زنگ زد تهران اونا گفتن ntsc-j بازیاش بیشتره این درسته؟
درضمن اگه میشه یه بازی fps توپ که region free باشه معرفی کنید من تا 10 دقیقه دیگه لازم دارم

امروز رفتم به مغازه مرده زنگ زد تهران اونا گفتن ntsc-j بازیاش بیشتره این درسته؟
درضمن اگه میشه یه بازی fps توپ که region free باشه معرفی کنید من تا 10 دقیقه دیگه لازم دارم
سلام
بازیهای uc بیشترن ولی خب بازی های j هم زیاد هستن شاید یه چندتایی بازی uc بیشتر داشته باشه که زیاد مهم نیست!

rainbow six vegas رو بگیر;) یا مثلا ghost recon رو!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or