راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام . منم چند روزه منتظر 360 موندم ولی میگن بخاطر کریسمس زیاد پیدا نمیشه اونایی هم که دارن مطمئن نیستن اگه تهران بودم تا حالا قال قضیه رو کنده بودم به هر حال باید صبر کرد. راستی تعداد 360 بازا داره بالا میره:love: :love: :love: چه عالی.

قا , ترو خدا خودتون قیمت رو بالا نبرید و جو قیمت رو بالا نبرید , مطمئنم که همین الان ,یکی از این عالیجنابان فروشنده:cool: نشسته و داره پستهامون رو میخونه . وقتی ببینه زمینه برای بالا بردن قیمت فراهمه, باتوجه به اینکه میدونه خیلی از بچه های سایت میان سراغش و ازش خرید میکنند , قیمت رو شیرینش میکنه:) بازار رو خود ما تقاضا کننده ها متشنجش میکنیم. از کجا میدونید ,شاید یکی از این IDها در بازی سنتر مال یگانه باشه:eek: اصلا شاید من خود جناب توکلی باشم;) یا شما باشی یا دیگری:cool:
اصلا کریسمس به ما ربطی نداره .به اندازه ی کافی کنسول تو بازار ایران هستش که تا یه ماه بعد از کریسمس هم جوابگوی تقاضا هستش.
به هر حال من قراره فردا , باجناقم رو بفرستم هر طور شده یدونه برام بگیره و با اتوبوس بفرسته.:love:
دوستان هم اگه میشه چند تا شماره تلفن و یا آدرس از چند جای دیگه برام تو pm بزارید که در صورت عدم معامله با یگانه بتونم از اونها تهیه کنم . فقط حتما باید کپی خور شده با شه چون اینجا , تو کرمانشاه , کسی نیست کپی خور کنه .
ممنون:love:
به امید تعجیل در ظهور 360 در دستان بنده:biggrin1:

سلام
همشهری اسمت چیه؟:)
360 گرفتی من میام خونتون :biggrin1: باشه؟:cheesygri
میگم اون ور اب ایران که نیست که واسه هر چیزی قیمتهاشون رو بالا پایین کنن ;)
قیمتهاشون ثابته این ایرانی ها به بهانه های مختلف میکشن رو قیمت..

.......اگر پشت مانیتورت پورت AV داشته باشه(مثل من) که خیلی راحت ولی اگه نداشته باشه باید بگردین کابل VGA بخرین تا بتونین به مانیتور وصلش کنید.

فکر کردی به همین راحتیه! مال من هم ورودی AV داره! آقایونی که می خوان 360 رو به مانیتور وصل کنن برای اینه که می خوان کیفیتی بالاتر حداقل بهتر از TV داشته باشن ( البته نمیدونم شما برای چی وصلش کردین به مانیتور که میگین با کابل AV وصلش کردین ) من وقتی که وصل کردم ( از طریق AV ) به مانیتور از TV هم بد تر شد!!! پس هرکی می خواد به مانیتور وصل کنه فکر این نباشه که چون مانیتورش ورودی AV داره دیگه کابل مانیتور نخره!!!! فکر کاملاً اشتباهیه :mad: :mad: !!

شما هم که از طریق AV وصل کردی اگه از طریق VGA وصل کنین متوجه منظورم میشین!!!

سلام
همشهری اسمت چیه؟:)
360 گرفتی من میام خونتون :biggrin1: باشه؟:cheesygri
میگم اون ور اب ایران که نیست که واسه هر چیزی قیمتهاشون رو بالا پایین کنن ;)
قیمتهاشون ثابته این ایرانی ها به بهانه های مختلف میکشن رو قیمت..
مرسی از اینکه میخای بیای خونمون ولی عزیزم من فکر نمیکنم سنمون بهم بخوره که بخواهیم باهم دوست بشیم و بریم خونه ی همدیگه:biggrin1: . البته اینجا باهم دوستیم وبهم کمک میکنیم;)
من دندونپزشکم و مشغله ی کاریم بهم اجازه نمیده بیشتر از یک ساعت بازی کنم تازه اونم شبها و یک به بعد:biggrin1:
بهر حال از آشنایی با شما و بقیه بچه های گرم بازی سنتر بسیار خوشحالم;)
در ضمن امروز قراره باجناقم بره و از یگانه یدونه برام ور داره.واقعا که دندون گرده:evil: .تا فهمیده زمینه 360 تو بازار کم شده قیمت رو بالا برده.pre:500 core:400 ولی برام خیالی نیست یه بار میخوام از خرید کنم دیگه:-"

مرسی از اینکه میخای بیای خونمون ولی عزیزم من فکر نمیکنم سنمون بهم بخوره که بخواهیم باهم دوست بشیم و بریم خونه ی همدیگه:biggrin1: . البته اینجا باهم دوستیم وبهم کمک میکنیم;)
من دندونپزشکم و مشغله ی کاریم بهم اجازه نمیده بیشتر از یک ساعت بازی کنم تازه اونم شبها و یک به بعد:biggrin1:
بهر حال از آشنایی با شما و بقیه بچه های گرم بازی سنتر بسیار خوشحالم;)
در ضمن امروز قراره باجناقم بره و از یگانه یدونه برام ور داره.واقعا که دندون گرده:evil: .تا فهمیده زمینه 360 تو بازار کم شده قیمت رو بالا برده.pre:500 core:400 ولی برام خیالی نیست یه بار میخوام از خرید کنم دیگه:-"

بابا pandora شوخی کرد...چرا جدی گرفتی تو قضيرو:cheesygri

واسه بازی کردن بازیهای ایکس باکس باید 10 مگ از سایت xbox.com دان کرد بعد burn کرد رو سیدی بعدش هم گذاشت تو ایکس باکس بعد خودش اتوماتیک اپگرید میشه.
حالا به رجیون بازی های ایکس باکس هم باید توجه کرد؟؟؟؟؟
در ضمن این update dashboard رو هم میشه همینکار رو کرد باید 6 مگ دان کنی بعد بزنی رو سیدی..
اون موقعی که من fw 1.3 بود و ضجه میزدم راه دیگه ای واسه update نیست هیچکی نگفت....
باز هم سلام و سوالی دیگه
دوستان قضیه این فیرم ور Firmware چیه که این همه روش بحث شده
و فرقش با کپی خور شدن چیه؟
یعنی ممکنه دستگاهی فقط با فیرم ور جدید بتونه بازی کپی رو اجرا کنه؟
و نیازی به کپی خور شدن نباشه؟
اصولا فیرم ور و کپی خور چه حالتی هستند یکم بیشتر توضیح بدین؟
و اینکه الان 360 رو با نرم افزار ی یا با سخت افزاری مثل مد چیپ کپی خور میکنند؟
و خلاصه اینکه مزیت این فیرم ور چیه؟
اگه سوالم تکراری باشه شرمنده همه چون 330 صفحه رو خوندن کار حضرت فیله به خصوص برا ما که تشنه 360 هستیم و کم حوصله
مرسی از همه

اقا تو را خدا جون هركي را دوست دارين جواب بدين سوالات قبلي را ندادين الان باز به تعدادشون اضافه شد .
1:ريموت كنترل كامل از اون بزگاي xbox360 چنده ؟

2:دسته ي بي سيم xbox360 چنده؟

3-از كجا ميشه فهميد كنسولم ساخت كي هست كدوم ماه يا سال ؟

4- از كجا ميشه فهميد درايو xbox360 ماركش چي هست (سامسونگ . هيتاچي . توشيبا . اچ پي )؟

تو را خدا جواب بدين .:blushing:

آق داداش دريته ، امروز همه جا كنسول رو گرون كرده بودن ! شما 1 خورده ديگه دندون رو جيگر بذار تا پك هاي كريسمس بياد ، اون موقع دوباره قيمتا بر ميگرده ، در ضمن مثل اينكه تو اين پك ها ، 50 يورو اعتبار & 1 بازي اورجينال مجاني هم هست ;)-
فقط 1 چيز: تكاوچ هنوز 15000 چوق ميگيره واسه فريمور ؟ داتكام چطور ؟:cheesygri

سلام
اقا یکی به ما بگه راسته توی پکهای جدید که قراره بیاد 50 یورو اعتبار و بازی اورجینال هست؟
و اینکه قیمت فیرم ور کردن چنده ایا 15000 تومنه یا کمتر؟
یعنی باز هم صبر کنیم الان میگن قیمت رفته بالا
مرسی

1:ريموت كنترل كامل از اون بزگاي xbox360 چنده ؟

2:دسته ي بي سيم xbox360 چنده؟

3-از كجا ميشه فهميد كنسولم ساخت كي هست كدوم ماه يا سال ؟

4- از كجا ميشه فهميد درايو xbox360 ماركش چي هست (سامسونگ . هيتاچي . توشيبا . اچ پي )؟
1 - فکر کنم 50000 چوق
2 - اینم همونه .
3 - پشت دستگاه . بقل جایی که فیش Power رو وصل میکنی نوشته
4 - برای بار 9999999999999999999999 م :evil:
بگو ببینم وقتی درایو رو باز میکنی توش دیسک بزاری صفحه اش چه شکلیه ؟
اگه 3-4 تا سوراخ داره هیتاچی
اگه 1 سوراخ کوچولو داره سامسونگه .
تموم شد رفت :biggrin1:

1 - فکر کنم 50000 چوق
2 - اینم همونه .
3 - پشت دستگاه . بقل جایی که فیش Power رو وصل میکنی نوشته
4 - برای بار 9999999999999999999999 م :evil:
بگو ببینم وقتی درایو رو باز میکنی توش دیسک بزاری صفحه اش چه شکلیه ؟
اگه 3-4 تا سوراخ داره هیتاچی
اگه 1 سوراخ کوچولو داره سامسونگه .
تموم شد رفت :biggrin1:

منظورت از سوراخ درايو چي هست؟
وفتي درايو را باز ميكنم يه سواخ بزرگ كه در وسطش هست كه تمام درايور ها اينو دارن ولي اگه منظورت سوراخ كنار اون وسطي هست يه سوراخ كوچيك كنارش هست و دو سوراخ خيلي كوچيكتر در هر دو طرف هست . ديگه نميدونم منظورت كدوم سوراخها هست . يه راهنمايي خوب بكني ديگه كار تمومه :biggrin1:

سلام دوستان ! نمیدونم چرا دستگاه من با بازی های م÷ی ایرانی مشکل داره اما بازی های مالزی رو خیلی خیلی خوب مییاره ! میخواستم بدونم کجا بازی های مالزی رو داره !!؟؟ اقای تکاوچ داره ؟؟ راستی ی جایی رو بگین بیشتر بازی هارو مالزیش رو داشته باشه !!

Xtreme Firmware 5.2 for TS-H943 Released

* Disc-LockOn added for chronic open tray consoles.
* DVD Video disc problems fixed.

Disc-LockOn is additional laser calibration performed when disc inserted returns a cannot identify disc type error. This is for consoles that had very bad open tray issues (Finally got hold of one that had this problem :))

Open tray errors now fixed for good, but “Open Tray” is still a valid status for disc insertions when the drive cannot recognize the disc.

More technical details inside ReadMe.txt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5.2 changes/fixes:

* Disc-LockOn added for chronic open tray consoles.
* DVD Video disc problems fixed.

5.1 changes/fixes include:

* Open Tray errors fixed (PFI and SS read routines updated)
* 5.1c (Dual speed, default fast) and 5.1d (Dual speed default quiet\slow) read speed (Originals unaffected). Both toggle with original Xbox1/360 disc
* Xbox1 DDE errors caused by firmware, patched
* Possible Xbox1/360 DDE errors caused by firmware, patched
* Single Layer DVD disc support(+/-RW) for both Xbox1 and 360
* New easier batch file "Make Xtreme firmware.cmd" to make all firmwares.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لینک دانلود :
http://www.xbox360-hacks.com/downloads/Xtreme52.rar

Size: 1.72MB

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or