قا , ترو خدا خودتون قیمت رو بالا نبرید و جو قیمت رو بالا نبرید , مطمئنم که همین الان ,یکی از این عالیجنابان فروشندهنشسته و داره پستهامون رو میخونه . وقتی ببینه زمینه برای بالا بردن قیمت فراهمه, باتوجه به اینکه میدونه خیلی از بچه های سایت میان سراغش و ازش خرید میکنند , قیمت رو شیرینش میکنه
بازار رو خود ما تقاضا کننده ها متشنجش میکنیم. از کجا میدونید ,شاید یکی از این IDها در بازی سنتر مال یگانه باشه
اصلا شاید من خود جناب توکلی باشم
یا شما باشی یا دیگری
![]()
اصلا کریسمس به ما ربطی نداره .به اندازه ی کافی کنسول تو بازار ایران هستش که تا یه ماه بعد از کریسمس هم جوابگوی تقاضا هستش.
به هر حال من قراره فردا , باجناقم رو بفرستم هر طور شده یدونه برام بگیره و با اتوبوس بفرسته.![]()
دوستان هم اگه میشه چند تا شماره تلفن و یا آدرس از چند جای دیگه برام تو pm بزارید که در صورت عدم معامله با یگانه بتونم از اونها تهیه کنم . فقط حتما باید کپی خور شده با شه چون اینجا , تو کرمانشاه , کسی نیست کپی خور کنه .
ممنون![]()
به امید تعجیل در ظهور 360 در دستان بنده:biggrin1:

.......اگر پشت مانیتورت پورت AV داشته باشه(مثل من) که خیلی راحت ولی اگه نداشته باشه باید بگردین کابل VGA بخرین تا بتونین به مانیتور وصلش کنید.
!!مرسی از اینکه میخای بیای خونمون ولی عزیزم من فکر نمیکنم سنمون بهم بخوره که بخواهیم باهم دوست بشیم و بریم خونه ی همدیگه:biggrin1: . البته اینجا باهم دوستیم وبهم کمک میکنیمسلام
همشهری اسمت چیه؟
360 گرفتی من میام خونتون :biggrin1: باشه؟:cheesygri
میگم اون ور اب ایران که نیست که واسه هر چیزی قیمتهاشون رو بالا پایین کنن
قیمتهاشون ثابته این ایرانی ها به بهانه های مختلف میکشن رو قیمت..
.تا فهمیده زمینه 360 تو بازار کم شده قیمت رو بالا برده.pre:500 core:400 ولی برام خیالی نیست یه بار میخوام از خرید کنم دیگه
قربونت عزیز.منظور من از pm , پیغام خصوصی تو همین سایت بود (اگه میشه).من یاهو مسنجر رو , 5 ساله دیگه بیخیالشم وهیچوقت رو کامپیوتر نصبش نمیکنماین آی دیه منه پی ام بده راهنمایت کنم از کجا بگیری
PLAYSTATION2_IR

مرسی از اینکه میخای بیای خونمون ولی عزیزم من فکر نمیکنم سنمون بهم بخوره که بخواهیم باهم دوست بشیم و بریم خونه ی همدیگه:biggrin1: . البته اینجا باهم دوستیم وبهم کمک میکنیم![]()
من دندونپزشکم و مشغله ی کاریم بهم اجازه نمیده بیشتر از یک ساعت بازی کنم تازه اونم شبها و یک به بعد:biggrin1:
بهر حال از آشنایی با شما و بقیه بچه های گرم بازی سنتر بسیار خوشحالم![]()
در ضمن امروز قراره باجناقم بره و از یگانه یدونه برام ور داره.واقعا که دندون گرده.تا فهمیده زمینه 360 تو بازار کم شده قیمت رو بالا برده.pre:500 core:400 ولی برام خیالی نیست یه بار میخوام از خرید کنم دیگه
![]()
باز هم سلام و سوالی دیگهواسه بازی کردن بازیهای ایکس باکس باید 10 مگ از سایت xbox.com دان کرد بعد burn کرد رو سیدی بعدش هم گذاشت تو ایکس باکس بعد خودش اتوماتیک اپگرید میشه.
حالا به رجیون بازی های ایکس باکس هم باید توجه کرد؟؟؟؟؟
در ضمن این update dashboard رو هم میشه همینکار رو کرد باید 6 مگ دان کنی بعد بزنی رو سیدی..
اون موقعی که من fw 1.3 بود و ضجه میزدم راه دیگه ای واسه update نیست هیچکی نگفت....
آق داداش دريته ، امروز همه جا كنسول رو گرون كرده بودن ! شما 1 خورده ديگه دندون رو جيگر بذار تا پك هاي كريسمس بياد ، اون موقع دوباره قيمتا بر ميگرده ، در ضمن مثل اينكه تو اين پك ها ، 50 يورو اعتبار & 1 بازي اورجينال مجاني هم هست-
فقط 1 چيز: تكاوچ هنوز 15000 چوق ميگيره واسه فريمور ؟ داتكام چطور ؟:cheesygri
1 - فکر کنم 50000 چوق1:ريموت كنترل كامل از اون بزگاي xbox360 چنده ؟
2:دسته ي بي سيم xbox360 چنده؟
3-از كجا ميشه فهميد كنسولم ساخت كي هست كدوم ماه يا سال ؟
4- از كجا ميشه فهميد درايو xbox360 ماركش چي هست (سامسونگ . هيتاچي . توشيبا . اچ پي )؟
1 - فکر کنم 50000 چوق
2 - اینم همونه .
3 - پشت دستگاه . بقل جایی که فیش Power رو وصل میکنی نوشته
4 - برای بار 9999999999999999999999 م![]()
بگو ببینم وقتی درایو رو باز میکنی توش دیسک بزاری صفحه اش چه شکلیه ؟
اگه 3-4 تا سوراخ داره هیتاچی
اگه 1 سوراخ کوچولو داره سامسونگه .
تموم شد رفت :biggrin1: